Tema de Usuari Discussió:Sng

Leptictidium (discussiócontribucions)

Per altra banda, hi ha una tasca pendent des de fa molts anys. Les fonts fiables en català titulen els articles sobre grups d'organismes (famílies, ordres, classes, etc.) en plural. Per tant, els nostres articles s'haurien de titular "Mamífers", "Calcineus", "Taxàcies"... i no en singular.

Fins ara no s'ha fet mai per la immensa feinada que comportarien tants reanomenaments, però amb un bot supervisat per humans es podria fer.

Sng (discussiócontribucions)

@Leptictidium Jo si vols t'ajudo, però no tinc ni idea de com funciona un bot.

Leptictidium (discussiócontribucions)

Al principi caldrà anar a poc a poc per detectar possibles "efectes secundaris" amb les taxocaixes.

Sng (discussiócontribucions)

@Leptictidium Ara m'has "fotut" amb lo dels pleurogons. Demà ho arreglo perquè he de revisar els urocordats. Ja he fet una part modificant els ascidicis.

Sng (discussiócontribucions)

@Leptictidium M'he estat mirant els urocordats i sembla ser que estan obsolets (segons Worms) i que ara el nom vigent és el de tunicats. Que et sembla si tradueixo de l'anglès els tunicats (que a més és un bon article) i els urocordats els deixo com a tàxon obsolet?

Leptictidium (discussiócontribucions)

Em sembla bé. De fet, directament redireccionaria els urocordats als tunicats.

Sng (discussiócontribucions)

Hola @Leptictidium,

Ja que acabat l'article dels tunicats. M'ha costat una mica perquè m'he dedicat a fer altres articles complementaris a mesura que l'anava traduint. També he creat l'article a wikidata, he creat la categoria Tunicats i he mogut els articles que hi havia a Urocordats, he editat la plantilla d'animals per substituir els Urocordats pels Tunicats i he redireccionat Tunicat i Tunicata. He deixat els Urocordats a la categoria Antics taxons. Crec que no m'he deixat de fer res.

Resposta a «Singulars i plurals»