Tema de Usuari Discussió:Alzinous

Eli Moretó (discussiócontribucions)

hOLA!! M'està costant una mica publicar la meva primera entrada, que és una traducció... Algú m'ajuda?? Merci!! :)

Alzinous (discussiócontribucions)

Quan entres a la Viquipèdia a la part superior dreta tens un menú amb un enllaç que diu "contribucions". Passant el ratolí per sobre se't desplega un menú en el qual pots escollir l'opció "traduccions".

Si no apareix aquesta opció és que no la tens activada. Per a fer-ho has d'anar a "Preferencies/Funcionalitats Beta" i a la pàgina que s'obrirà marques la casella on diu "Traducció de contingut".

Un cop activada la funció de traducció ja pots començar a treballar-hi. La interfície de traducció és força intuitiva.

A les pàgines d'ajuda de la Viquipèdia hi trobaràs informació. Per exemple, aquí Viquipèdia:Traduccions

Salut! :)

Eli Moretó (discussiócontribucions)

Hola, moltes gràcies!

Tot això ja ho he fet... Però a l'hora de publicar-ho tinc problemes... Em diu que hi ha una pàgina amb el títol "Usuari:Eli Moretó/Onggi" ... Jo vaig intentar publicar-ho però no entenc perquè em posa el meu nom al títol... Ho vaig intentar canviar... Però ara no tinc molt clar què s'ha publicat i com...

Alzinous (discussiócontribucions)

Normalment es recomana crear les pàgines noves a una pàgina de proves del teu espai d'usuària. Sembla que és el que has fet a Usuari:Eli Moretó/Onggi.

Quan acabes l'article cal exportar-lo des de la pàgina on el vas crear, seleccionar tot i copiar-lo a la pàgina nova, en aquest cas Onggi.

En lloc de fer un "corta y pega", però, sembla que hagis fet una redirecció a Onggi des de la teva pàgina de proves. Em resulta una mica estrany.

He borrat la redirecció que tenies a Usuari:Eli Moretó/Onggi i he afegit algunes categories a la pàgina final (Onggi), ja que si no poses categories la pàgina no es donarà per bona. A més, he fet algunes petites modificacions.

Ara penso que està més o menys correcte. Ja em diràs si estàs d'acord i que et sembla.

Salut :)

Eli Moretó (discussiócontribucions)

Moltes gràcies!! Em sembla tot perfecte! :)

Aviam si a la propera ho faig una mica millor!! :) :)

Salut

Eli

Resposta a «Cercant un mentor»