Usuari Discussió:Alzinous

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Alzinous/Arxiu 1 en data 31-01-2016.

Plantilla eliminada per error! Pots restaurar-la si us plau?

2
Montesita (discussiócontribucions)

Hola @Alzinous:, perdona, però entre totes les infotaules obsoletes que he demanat d'eliminar se me n'ha colat per error una de MOLT IMPORTANT. Es tracta de la {{Infotaula competició esportiva|}}. Ho lamento molt. l'@Amadalvarez: em matarà! Perdona, Amador!!

Montesita (discussiócontribucions)

Hola a tots dos. Veig que l'Alzinous se n'ha adonat ràpidament. perdoneu per les molèsties, és que estava eliminant plantilles obsoletes i, no sé com, se m'hi ha intercatat aquesta que és la mare dels ous... Salutacions!

Resposta a «Plantilla eliminada per error! Pots restaurar-la si us plau?»
Amortres (discussiócontribucions)
Resposta a «Quinzena de la Qualitat»
Ymm amical (discussiócontribucions)

Bon dia! Necessitem la teva confirmació del que necessitaràs per a la Viquitrobada:

1). Si necessitaràs una habitació per ambdues nits. (apuntats ambdues nits ja)

2). Si necessitaràs servei de canguratge.

3). Si tens una al·lèrgia o intolerància, o alguna preferència en el teu menú per als sopars del divendres i dissabte (vegan/vegetarià, confirmar una opció). Viquiprojecte:Viquitrobada 2023/Viquimarató àpats i oci/Inscripcions per al restaurant 9cèntric

4). Per al sopar del dissabte, necessitem que confirmes entre els següents plats: Viquiprojecte:Viquitrobada 2023/Viquimarató àpats i oci/Inscripcions menú del dissabte

Necessitaríem saber aquesta informació entre avui i demà al matí.

Gràcies!

Resposta a «Confirmacions Viquitrobada 2023»
Ymm amical (discussiócontribucions)

Hola! Ens agradaria molt convidar-te a la darrera Viquitrobada 2023 al proper 25 de novembre al Prat de Llobregat, organitzada per Amical. Si no ets de la zona, no cal que et preocupis, ja que oferim allotjament per als participants.

Aquesta Viquitrobada promet ser un esdeveniment emocionant i enriquidor, amb oportunitats úniques per aprendre, col·laborar i connectar amb altres entusiastes de Viquipèdia i altres projectes wiki. Hem preparat un programa ric en continguts i activitats perquè puguis gaudir d'una jornada plena d'aprenentatge i intercanvi d'experiències, i a mida que s'apropi la data, anirem actualitzant els detalls per assegurar-nos que tot sigui el més interessant possible.

A més de les activitats principals, com els tallers i les xerrades, també tindràs l'oportunitat de conèixer i compartir amb altres membres de la comunitat wiki, fer nous amics i, amb sort, fins i tot col·laborar en projectes interessants.

Si tens alguna pregunta o necessites més informació, no dubtis a contactar-nos. Pots incriure't aquí.

Resposta a «Viquitrobada 2023»
Petit de cal tx (discussiócontribucions)

Ludoviko, he trobat una cosa molt extranya. A totes les llengües de la Viquipèdia que he consultat, el parlament de l'estat d'Israel apareix amb el nom Knesset [excepte la de llengua castellana]. L'excepció és l'edició en català, en la qual el nom apareix com Kenésset.

No veig cap justificació per l'addició d'una 'e' entre la 'K' i la 'n'. L'accent també és una cosa estranya, però potser no tant.

Què en penses?

Petit de cal tx

PS. VilaWeb també fa servir Knesset: https://www.vilaweb.cat/noticies/israel-senfonsa-en-una-crisi-mai-vista-per-laprovacio-de-la-primera-llei-contra-el-poder-judicial/

Alzinous (discussiócontribucions)

Imagino que segueix la proposta de transcripció al català de textos hebreus que no té perquè ser la mateixa que en altres idiomes. Igual ho podries plantejar a la Taverna - Viquipèdia:La taverna/Ajuda.

Resposta a «Kenésset»
Lohen11 (discussiócontribucions)

No veig els motius pels quals has esborrat totalment aquest article.

Alzinous (discussiócontribucions)

La major part de l'article que cites i del qual eres un dels principals editors és una còpia gairebé literal d'altres autors (vegeu les referències), la qual cosa no està en línia amb les nostres polítiques editorials. Això és el que ha conduït a la decisió d'esborrar l'article. La propera vegada, et convido a comprovar per tu mateix els articles abans d'enviar aquests missatges i assegurar-te així que compleixen amb les nostres directrius i estan lliures de copyvio. Salutacions cordials,

Resposta a «Guennadi Rojdéstvenski»
Cataleirxs (discussiócontribucions)

Hola Alzinous, com va tot? Estic patrullant els articles amb la plantilla EE i he vist que en alguns, a més, has canviat la plantilla FR per la MR, però no entenc el motiu. Per exemple:

  • Gemma: la ref de la GEC fa una breu definició del concepte i crec que està ben posada a l'inici de l'article. No hi ha cap més ref, per tant no entenc el sentit d'afegir-hi la MR.
  • Economia de la Hispània romana: les 5 refs estan plantades després de frases molt concretes, no crec que pugui haver confusió de "quina referència verifica cada part".

Com ho veus?

Nota: Vaig tornar a deixar la FR a Gemma i després vaig trobar l'article d'Hispània. Aquest l'he deixat amb la MR, fins que ho parlem. Gràcies

Alzinous (discussiócontribucions)

MR significa que cal millorar les referències, és a dir, afegir-ne les referències suficients per poder verificar allò que diu l'article. A Economia de la Hispània romana es fa evident la necessitat de millorar les referències existents per garantir que tota l'informació proporcionada pugui ser verificada correctament. Ara mateix no sabem quina referència verifica cada part, així que crec que la plantilla MR és adequada.

L'altre article, Gemma, té una única referència, però aquesta referència no permet verificar tot l'article, en conseqüència caldria afegir-ne més. Suposo que en aquest segon cas FR està ben posada, encara que MR també funcionaria. De vegades, també, si canvio aquestes plantilles (FR x MR) és per buidar contenidors del tipus Articles sense referències des de 2014.

No obstant això, si consideres que aquests canvis són un error o creus que és necessari desfer qualsevol modificació d'aquest tipus que jo hagi realitzat, si us plau, endavant. Gràcies per avisar abans.

Cataleirxs (discussiócontribucions)

OK, merci.

Resposta a «FR x MR»
Judesba (discussiócontribucions)

Hola, Alzinous. No entenc aquest sistema teu de traslladar i d'esborrar sense ni tan sols comentar. M'ho podries explicar, si us plau? Vaig demanar-te si podies recuperar l'article justificant la petició, i per part teva no he trobat diàleg. Podries, si us plau, recuperar l'article 3cat (que és vàlid) i després s'hi afegeixen les referències i es reanomena? Gràcies.

Alzinous (discussiócontribucions)

@Judesba: com ja et vaig comentar prèviament, l'article no tenia referències (Sr-a7), i això és un criteri important per a la seva eliminació de l'espai principal (VP:CSR). Pot ser frustrant quan un article esborrat conté informació que consideres rellevant, i per això vaig prendre la decisió de traslladar-lo al teu espai d'usuària, amb la creença que podries estar interessada a millorar-lo i afegir les referències necessàries. Entenc, però, que aquesta solució no et va agradar. Reconec també que potser vaig fallar en el diàleg durant aquest procés. Puc recuperar l'article si estàs disposada a afegir les referències pertinents. Ja em diràs, que vols fer?

Judesba (discussiócontribucions)

Hola, Alzinous. Sí, entenc el sr-a7, i per això vaig demanar si podies restaurar-lo per afegir-hi les referències (jo no podia llegir més enllà de les primeres frases) i reanomenar l'article. Si m'haguéssis dit que no contenia més informació, que eren bajanades, etc, ja no hagués insitit.

Si el recuperes, faig la feina, però el que no vull és que sembli que l'he creat jo. No m'agrada que em col·loquin coses "a casa meva" que ni són meves ni sobre les quals no m'han avisat, però especialment trobo que cal mantenir l'historial de l'article. D'aquí que demanés la seva restauració.

Estaré pendent del tema i arreglaré l'article. Tot i que amb sr-a7 hi hauria un marge d'uns dies, t'agraïré que m'avisis per treballar-hi. Gràcies!!

Alzinous (discussiócontribucions)

Fet Fet! @Judesba: tens l'article a 3Cat. Considera la possibilitat de posar un avís que estàs editant el contingut, això podria evitar qualsevol malentès amb altres administradors. Gràcies a tu també!

Judesba (discussiócontribucions)

Gràcies! Ara m'hi poso! Salut!

Judesba (discussiócontribucions)

Podries recuperar també la pàgina de discussió? Allà vaig deixar-hi els enllaços a les referències. Gràcies!

Alzinous (discussiócontribucions)

A veure ara... He tret l'avís de «Cap referència»

Judesba (discussiócontribucions)

Ja està enllestit; gràcies. He aprofitat per fer neteja, també. Com aquesta història entra en vigor el setembre, preveig diversos canvis en menys d'un mes. Salut!

Alzinous (discussiócontribucions)

D'acord. Gràcies

Resposta a «3cat»
Dvdgmz (discussiócontribucions)

Viquimarató: 125anysCoopBDN

Hola! M'agradaria molt que poguessis participar a la Viquimarató 125anysCoopBDN el dissabte 1 de juliol (diada internacional del cooperativisme). Si pot ser presencialment a Badalona i si no remotament. Estem recollint fonts bibliogràfiques en un pad i també treballant per tenir-ne físicament aquell dia al Conservatori de música, on es farà. Mira't la pàgina de la Viquimarató per si hi ha articles que et vindrà de gust editar o millorar. Si hi ha persones que creus que els pot interessar participar, si us plau, digue'ls-ho.

Dvdgmz (discussiócontribucions)

Hola Alzinous! Gràcies per apuntar-te a participar, això és demà! Tindrem sala de xat i videoconferència per coordinació amb participació remota: Sala-Meet-SomNúvol de l'Ateneu

Avui estic acabant de revisar referències. Fins demà!

Resposta a «Viquimarató: 125anysCoopBDN»
Paucabot (discussiócontribucions)

Bon dia, Alzinous.

Veig que has eliminat els copyvios dels articles de Crespinell. Dues coses:

  • Faltaria ocultar les versions.
  • No estic segur que fossin els únics a cada article. Potser s'hauria de fer una revisió més a fons de cada un.

Pau.

Alzinous (discussiócontribucions)

Arreglat! Gràcies per l'avís. Són copy-paste literals, sense cap intenció de dissimular el plagi. L'usuari ja sap que no es pot fer. Té uns quants avisos sobre el tema a la seva pàgina de discussió.

Alzinous (discussiócontribucions)

Les primeres frases de Lacòlit són copiades d'enciclopedia.cat (ho he marcat com a copyvio)

Resposta a «Copyvios de Crespinell»