Tema de Usuari Discussió:Alzinous

Judesba (discussiócontribucions)

Hola, Alzinous. No entenc aquest sistema teu de traslladar i d'esborrar sense ni tan sols comentar. M'ho podries explicar, si us plau? Vaig demanar-te si podies recuperar l'article justificant la petició, i per part teva no he trobat diàleg. Podries, si us plau, recuperar l'article 3cat (que és vàlid) i després s'hi afegeixen les referències i es reanomena? Gràcies.

Alzinous (discussiócontribucions)

@Judesba: com ja et vaig comentar prèviament, l'article no tenia referències (Sr-a7), i això és un criteri important per a la seva eliminació de l'espai principal (VP:CSR). Pot ser frustrant quan un article esborrat conté informació que consideres rellevant, i per això vaig prendre la decisió de traslladar-lo al teu espai d'usuària, amb la creença que podries estar interessada a millorar-lo i afegir les referències necessàries. Entenc, però, que aquesta solució no et va agradar. Reconec també que potser vaig fallar en el diàleg durant aquest procés. Puc recuperar l'article si estàs disposada a afegir les referències pertinents. Ja em diràs, que vols fer?

Judesba (discussiócontribucions)

Hola, Alzinous. Sí, entenc el sr-a7, i per això vaig demanar si podies restaurar-lo per afegir-hi les referències (jo no podia llegir més enllà de les primeres frases) i reanomenar l'article. Si m'haguéssis dit que no contenia més informació, que eren bajanades, etc, ja no hagués insitit.

Si el recuperes, faig la feina, però el que no vull és que sembli que l'he creat jo. No m'agrada que em col·loquin coses "a casa meva" que ni són meves ni sobre les quals no m'han avisat, però especialment trobo que cal mantenir l'historial de l'article. D'aquí que demanés la seva restauració.

Estaré pendent del tema i arreglaré l'article. Tot i que amb sr-a7 hi hauria un marge d'uns dies, t'agraïré que m'avisis per treballar-hi. Gràcies!!

Alzinous (discussiócontribucions)

Fet Fet! @Judesba: tens l'article a 3Cat. Considera la possibilitat de posar un avís que estàs editant el contingut, això podria evitar qualsevol malentès amb altres administradors. Gràcies a tu també!

Judesba (discussiócontribucions)

Gràcies! Ara m'hi poso! Salut!

Judesba (discussiócontribucions)

Podries recuperar també la pàgina de discussió? Allà vaig deixar-hi els enllaços a les referències. Gràcies!

Alzinous (discussiócontribucions)

A veure ara... He tret l'avís de «Cap referència»

Judesba (discussiócontribucions)

Ja està enllestit; gràcies. He aprofitat per fer neteja, també. Com aquesta història entra en vigor el setembre, preveig diversos canvis en menys d'un mes. Salut!

Alzinous (discussiócontribucions)

D'acord. Gràcies

Resposta a «3cat»