Tema de Viquipèdia:La taverna/Propostes

Incorporar edicions d'altres projectes wiki en el top 500 d'editors

8
Toniher (discussiócontribucions)

Hola,

a proposta de @Llumeureka he creat un simple bot per afegir les contribucions en alguns projectes germans en el top 500 d'editors. El resultat a: Usuari:Toniher/Llista de viquipedistes per nombre d'edicions Per descomptat puc mantenir-ho en el meu perfil i actualitzar-ho a partir del primer periòdicament. En tot cas, em plantejava que potser val la pena actualitzar el primer recurs creat originalment per @Coet i @Gerardduenas per incorporar les addicions que faig (i potser altres). Ja em direu si ho trobeu interessant i hi puc ajudar.

Gerardduenas (discussiócontribucions)

Pel que fa al recurs d'en @Coet:, està escrit en pywikibot compat, obsolet a dia d'avui. Ens vam dedicar a intentar traduir a core alguns scripts però vam arribar a la conclusió que és més fàcils escriure'ls de nou (amb l'esquema del programa al costat). Tant jo com ell ho tenim difícil per manca de temps i ara mateix no podem programar (ni editar:().

Algun dia tornaré!

Yuanga (discussiócontribucions)

M'agrada, bona feina!

Vull proposar una millora: la columna dels números hauria de ser una taula independent de la resta, per tal que quan s'endreci per un altres projecte sempre es mostrin els números endreçats des de l'1 endavant. Pots veure com a exemple aquest article.

Llumeureka (discussiócontribucions)

Jo també havia vist això, i també havia pensat que seria bo que la primera fos fixa per tal que es veiés sembre ordenat d'acord amb la columna seleccionada...

Toniher (discussiócontribucions)

Hola @Gerardduenas, per a aquest cas concret, que teniu el codi de base de referència perquè pogués jo fer-ne una versió nova incloent els diferents projectes germans. Si no fos fàcil de trobar el codi, saps com obteniu la informació? De dumps o mitjançant una API?

Gràcies!

Gerardduenas (discussiócontribucions)

Aquí tens el codi. Concretament el ranking_usuaris.py Hi ha tant la versió api com la sql. Tu mateix, però si ja estàs més acoustumat a l'api, potser t'és més fàcil. No sé si es veu, però sóc massa amic dels dumps ;)

Toniher (discussiócontribucions)

Gràcies @Gerardduenas, ho miro d'aprofitar i quan funcioni el servei amb la nova funcionalitat ja miraríem de concretar per substituir-lo!

Llumeureka (discussiócontribucions)

Moltes gràcies per la feina @Toniher!

Crec que és força interessant per tal de comprovar quins usuaris són més actius a wikidata o a altres dels projectes germans i d'aquesta manera poder intercanviar experiències, problemes, dubtes o el que calgui.

De nou, moltes gràcies,

Resposta a «Incorporar edicions d'altres projectes wiki en el top 500 d'editors»