Vés al contingut

Tema de Viquipèdia Discussió:Gran Quinzena Anual de la Qualitat/2017

FranSisPac (discussiócontribucions)

He detectat i comprovat un parell de casos, lligats al paràmetre "data=", en els quals no es compten les pàgines on aquest té el valor "data=20xx" sense el mes. Tot i que m'he apuntat per patrocinar-los no he tocat el codi perquè imagino que hi pot haver altres casos similars i no voldria espatllar res. Es tracta de "Categoria:Articles amb enllaços externs no actius des de 2014" (1 addicional als 317) i "Categoria:Articles amb enllaços externs no actius des de 2017" (32 addicionals als 132). Algú s'ho pot mirar i arreglar? Gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)
FranSisPac (discussiócontribucions)

@Paucabot, ara també hi suma les subcategories!

Per cert, què hi ha dels altres possibles casos?

Paucabot (discussiócontribucions)

Sí, el recompte de les categories és un dany colateral del sistema de recompte.

Els altres possibles casos, te'ls deix a tu, ara que ja ho saps fer.

FranSisPac (discussiócontribucions)

@Paucabot, gràcies per obrir-me camí. Bé, com jo sóc "cabut" ja he eliminat el dany col·lateral (la "precisió", quan és possible, és una de les meves "obsessions"). Sobre els altres casos, veuré que puc fer-hi.

FranSisPac (discussiócontribucions)

AVIS GENERAL (@Panotxa): diria que hi ha diversos comptadors erronis. Si més no, la primera comprovació, addicional al cas precedent, que he fet dins l'apartat "Manteniment d'enllaços" ja ha resultat en passar dels 517 que posava en el punt "Articles orfes datats en 2014" als reals 1.913 (adverteixo el padrí @Alzinous). De moment aquest ja està corregit. Abans de seguir per aquest camí suggereixo si potser caldria fer algun plantejament més global de revisió / correcció ("la qualitat ben entesa comença per un mateix"). Ofereixo la meva col·laboració en el que pugui.

Panotxa (discussiócontribucions)

Acostumo a fer una darrera revisió el primer dia, amb el recompte de l'estat inicial, perquè les categories van canviant de nom i format relativament sovint, i amb la quantitat ingent d'informació que es treballa cometre errors és senzill. Tota ajuda s'agraeix, perquè tant el muntatge com el recompte son una feina bastant gran.

FranSisPac (discussiócontribucions)

@Panotxa, ja estic mirant de revisar totes les plantilles de recompte de pàgines. De moment ja he cobert, a més de la genèrica "{{SDM}}", les que afecten a les 6 primeres categories, fins a "Manteniment de referències". Més detalls en alguns dels resums d'edició o discussions en pàgines afectades.

FranSisPac (discussiócontribucions)

@Panotxa: quasi Fet!. He completat la revisió amb una excepció que m'agradaria deixar enllestida demà matí (ja sé que la quinzena comença aquest vespre): és el d'esborranys. Hi he detectat coses comptades dos cops i altres inconsistències. Val a dir que algunes deficiències poden derivar-se de les que té el seu "arbre de categories". Em temo que caldran alguns reagrupaments nous, amb l'inconvenient respecte a les xifres històriques que ja vaig indicar per a les "pàgines amb errors a les referències".

De les coses que he tocat estructuralment, el més destacat està en els resums d'edició relatius a "Manteniment de coordenades" i a "Manteniment de plantilles".

Panotxa (discussiócontribucions)

L'arbre de categories dels esborranys és desastrós per al recompte. Segur que hi ha articles comptats dues, i tres vegades!!!

FranSisPac (discussiócontribucions)
FranSisPac (discussiócontribucions)
Alzinous (discussiócontribucions)

Moltes gràcies a tots els que aneu solucionant problemes tècnics. :)

Resposta a «Possible error en recomptes "actual"»