Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Pubilleta ca ciutat (discussiócontribucions)

Gràcies per les teves correccions, És fàcil que quan s' escriu sobre una persona viva, el resultat sembli un curriculum, tendim a ressaltar totes les activitats i els mèrits, que en el cas de la polifacètica Montserrat Ubach Tarrés són molts i variats.Ja em llegiré bé el llibre d' estil . Veig que ja hi has fet els retocs pertinents i has deixat les referències més importants. L'article Montserrat Ubach que sembla que ja existia, no hi consta el segon cognom i és molt pobre, certament que es podria unificar, però jo no ho se fer, Ja em diràs....

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola, Pubilleta ca ciutat. He hagut de fer bastantes correccions a l'article, sí.

Veig que coneixes i admires aquesta biografiada i sembla que això s'ha evidenciat en les mancances d'aquest article. Per si és el cas, et recoman que llegeixis Viquipèdia:Conflicte d'interessos.

Pubilleta ca ciutat (discussiócontribucions)

Gracies Pau, Ho he llegit i ho he entès perfectament, Certament segueixo aquesta esportista i periodista en la seva trajectòria animalística a l' ajuntament de Barcelona. La meva pregunta és: Amb de les correccions que m' has fet,i posant les citacions que m' indiques, , es podrà considerar que l'article ja compleix els requisits o hauré de retocar més coses, quines ?

Paucabot (discussiócontribucions)

No sé si tens un conflicte d'interessos o no, però pels fets (l'article), ho sembla. L'article és molt curriculumesc i només millorarà si li feim una bona esporgada. Pega una ullada al comentari que avui de matí he escrit precisament sobre aquest tema a la Taverna: Tema:Uf53m8vhifq4kd77.

Pubilleta ca ciutat (discussiócontribucions)

Ja ho he llegit. Ho tindré en compte. No conec personalment la biografiada (ja m' agradaria) i no hi tinc cap conflicte d'interès, però sóc naturalista i amant dels animals i des de fa molts anys segueixo amb atenció les intervencions sobre aquest tema en diferents mitjans. Per això em vaig interessar pel personatge, vaig començar a investigar i una cosa porta a l'altra .

Poda tot el que creguis convenient, doncs ara ja vaig una mica perduda... , tot el què he escrit és veritat, feina m' ha costat saber-ho, no m' he inventat res, però treu el que creguis "curriculumesc" i així ja tindré una guia per el futur. Moltes gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)

La idea és que no hem de posar tot el que sigui verificable, hem d'intentar escriure un article enciclopèdic que faci un resum del més important. No hem de ser exhaustius.

Si no tens conflicte d'interessos, tu mateixa pots mirar de podar l'article, per exemple, començant per les informacions que havies referenciat en fonts no gaire fiables.

Pubilleta ca ciutat (discussiócontribucions)

No hen de ser exahustius, d' acord ...però si el personatge ha viscut molts anys i ha fet moltes coses és molt difícil seleccionar. Si et plau i només per aquest cop, perquè jo d' una vegada per totes pugui tenir una guia "fiable", poda' m tu el que creguis que sobre en aquest artícle de la Montserrat Ubach i així sortiré de dubtes i tindré un model per regir-me en próximes biografies.. La veritat és que m' estic desanimant molt, perquè ara he vist que has fet una exploració recent d'altres pàgines que habia publicat fa temps i que la monitora del projecte "wikidones" m' havia donat per bones, com ara la Pinutxa Ginesu Maffei i la Carmen Agredano amb les quals no tinc en absolut cap conflicte d' interessos perquè una és mortafa 60 anys i l' altra és de Canaries, i també m,' has tret quasi totes les referències....i em dius que ho reescrigui, com pot ser que ningú dels que ho habien "supervisat abans" m' haguessin advertit...?

Paucabot (discussiócontribucions)

No puc respondre de les accions d'altres. Addicionalment, no hi ha cap cosa definitiva a la Viquipèdia: tot està en revisió permanent. Només he eliminat referències que no complien Viquipèdia:Fonts fiables i he demanat referències a fragments que no en tenien. Desconec perquè abans la persona que havia fet la "revisió" no ho havia fet. Mira si pots arreglar les mancances d'aquests articles que comentes.

Dit això, puc mirar d'esporgar l'article. A veure si t'ajuda. Finalment, recorda que ja existia l'article que has creat i que, en acabat, l'hauràs de fusionar amb aquest.

Pubilleta ca ciutat (discussiócontribucions)

Moltes gràcies Pau, ets molt amable i m' has ajudat molt. Ja ho he entès, ha se ser sobri i concís. No se con es fusiona un artícle amb l' altre, al crear la pàgina, vaig posar Montserrat Ubach Tarrés i no em va sortir que n' hi hagués cap aquest nom. Ara he vist que el Montserrat Ubach "a seques" és molt incomplert, es podria fusionar però afegint-hi el segon cognom i les dades que jo he aportat...no? Com es fa? Ara que ho has podat tant, pots treure el cartell que diu que s' ha de reescriure? no fós cas que entri algú més i ho deixi reduït a zero....

Hi ha un plaç determinat per fer les correccions a les altres biografies? L' artícle de la Pinuccia Ginesu Maffei, que vaig publicar fa més d' un any , va agradar molt a l' Omnium Cultural de l' Alguer i em sap greu que ningú m' avisés si hi havia alguna mancança, jo vaig fer servir les fonts que tenia en aquell moment, (molt poques). Actualment molts algueresos i catalans han conegut aquesta poetessa oblidada, l' estudien a l' escola, canten els seus poemes i han creat un concurs literari, segur que hi ha moltes dades.

Paucabot (discussiócontribucions)
Pubilleta ca ciutat (discussiócontribucions)

OK. Moltes gràcies, Hi ha moltes fonts fiables de la Pinuccia, és una poetessa molt estimada a l' Alguer, fins i tot en Joan Elias Adell , el nou director de les lletres catalanes i ex delegat del Govern a l' Alguer li va dedicar un espai en els seus llibres. i s' han publicat antologies ,Així que pugui m' hi posaré a completar totes les referències.

Veig em vas treure quasi totes les referències de la Carmen Agredano Gonzalez,la poetessa i cantant de Còrdova , com és possible? totes procedien de diaris i entrevistes de quan va guanyar el Goya,ide les seves presentacions i recitals de cançons, també a Amèrica i la participació en pel.lícules i documentals. És difícil no citar-ho tot. Tindré una feinada recompondre l' artícle- L la monitora m' ho havia donat per bo.La biografia que dius que és "curriculinesca" la vaig treure del pròleg del llibre "Esquinas sin sombra" , també les ressenyes dels recitals procedien de diaris i crítiques solvents, no entenc perquè no són fiables. Ja intentaré fer una poda ,però és possible que llavors hi hagi gent que quan ho llegeixi, ho torni a afegir perquè consideri que l' article és incomplert, i així no acabem mai.....

Paucabot (discussiócontribucions)

Respecte de Pinutxa Ginesu Maffei, perfecte si pots trobar fonts fiables.

Respecte de Carmen Agredano González, les referències haurien de ser a fonts fiables. Les fonts que vaig eliminar eren ociolaspalmas.com, infoguadiato.com, apex.edu.uy, teror.es i els blogs homenaje2013.blogspot.com i lamagiademirar.blogspot.com. Diria que cap d'elles compleix VP:FF. Per cert, si la biografia la vares treure del pròleg del llibre Esquinas sin sombra, perquè no ho posares? Els llibres sí que són fonts fiables ...

Ja per acabar, no sé qui és la monitora que et va donar l'article per bo, però això només ho feim en comunitat, i fins i tot així, recorda que això és un wiki i que no acabam mai: tot article està sempre en permanent revisió. En tot cas, si em dius qui és aquesta monitora, ho podrem parlar amb ella, també.

Resposta a «Hola Pau»