Tema de Viquipèdia Discussió:Gran Quinzena Anual de la Qualitat/2018

Sorneguer (discussiócontribucions)

Hola, ahir a la viquitrobada vaig comentar al grup d'admissibilitat que un dels temes que em semblen més preocupants de la viqui és la gran quantitat d'articles que no tenen ni una sola referència (en un mostreig aleatori, me'n van sortir 19 sobre 50!!). En comentar-ho, em van suggerir que ho proposés com a mesura per a la Gran Quinzena Anual de la Qualitat. I aquí estic :)

Paucabot (discussiócontribucions)
Paucabot (discussiócontribucions)
Sorneguer (discussiócontribucions)

Em sembla bé arreglar els que porten l'avís des de 2014, perquè fer gaire més és inabastable. Mirant una mica per sobre, la llista de 2014 s'hauria d'actualitzar, perquè n'hi ha que ara mateix ja disposen d'alguna referència. Ho faig extensiu a més gent, perquè opinin: @Townie @Arnaugir @Barcelona

Arnaugir (discussiócontribucions)

Està clar que és un tema que hem d'anar atacant poc a poc.

Una cosa que havia pensat és fer un bot que avisi el creador (o contribuïdors principals de l'article) amb un recordatori, que té un article que va crear en el seu dia sense referències, i que si el pot millorar. Com ho veieu? (volia fer el mateix amb els articles a mig traduir que duen la plantilla Traducció).

D'altra banda, @Sorneguer, què vols dir que la llista s'hauria d'actualitzar? La categoria s'omple automàticament amb els articles que duen la plantilla FR.

Paucabot (discussiócontribucions)

Això del bot potser pot ajudar, però en la majoria de casos supòs que acabaríem avisant editors inactius. Es pot fer una prova amb 50 articles?

Respecte dels articles que duen l'avís i no l'haurien de dur: he mirat els deu primers articles de la llista. Li he llevat l'avís a Adam, que més o manco té referències. Hi ha altres articles més o manco llargs que només tenen referències que verifiquen una petita part del text. En aquests, els l'he deixat. En tot cas, retirar avisos fossilitzats també és una feina que es pot fer dins de la quinzena.

Resposta a «articles sense referències»