Usuari Discussió:Arnaugir

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Vista-3floppy mount.png
Arxius de discussió
Arxiu 1 (2006-2010) · Arxiu 2 (2010) · Arxiu 3 (2011) · Arxiu 4 (gener-juny 2012)· Arxiu 5 (juliol-desembre 2012)· Arxiu 6 (gener-juny 2013)· Arxiu 7 (juliol-desembre 2013)· Arxiu 8 (2014)
Arxiu de peticions de traducció
Vista-3floppy mount.png

Títols de revistes[modifica | modifica el codi]

No trobo la normativa per a títols. Em vas comentar que els llibres havien de sortir en minúscula, apart de negreta, quan els esmentem per primer cop, tipus Instruccions per l'ensenyança de minyons. I llavors ja sempre en cursiva? I no tinc clar si passa el mateix amb les revistes. Gràcies! --Jordi Gran (disc.) 19:45, 9 gen 2015 (CET)

@JordiGran: hola!! aviam, els títols d'obres artístiques van sempre en cursiva (pintures, llibres, òperes, el que sigui). Òbviament, en la primera frase de la introducció, el subjecte va en negreta, per tant l'article que m'has passat està bé. A dins del text, cada cop que es menciona una obra artística, va en cursiva però sense negreta. És això? Les revistes igual. L'únic que és diferent són les "parts d'una obra" (ex. capítols d'un llibre, cançons d'un disc musical) que van «entre cometes baixes». Fins aviat Jordi!--Arnaugir (discussió) 12:07, 10 gen 2015 (CET)
@Arnaugir: Moltes gràcies! Sí, al llibre sabia que estava bé per que m'ho vas corregir a la viquitrobada de Girona. Era per utilitzar-ho a Cimoc i d'altres articles que he creat darrerament. Gràcies de nou. :D --Jordi Gran (disc.) 19:18, 10 gen 2015 (CET)

canvi a la pàgina de Jordi Alcover[modifica | modifica el codi]

Veig que has modificat la introducció i has posat 'fou', crec que s'hauria de treure aquest verb en passat, ja que actualment encara és directiu. Simplement quedaria bé traient el verb. Com ho veus? --Tiputini (disc.) 10:04, 14 gen 2015 (CET)

@Tiputini: sí, em vaig equivocar. El problema és que posava el següent:
Jordi Alcover García-Tornel (Barcelona, 1946) Jugadors, àrbitre i directiu d'hoquei.
faltava el verb i a mes posava "jugadors". No sé per què vaig assumir que ja no ho era, el verb ha de ser "és". El que no pot ser és qe no hi hagi verb. T'ho dic també per Leandre Negre Carrió, Martí Colomer Ribas i segurament altes que has creat anteriorment. Si us plau, corregeix-ho!--Arnaugir (discussió) 11:52, 14 gen 2015 (CET)
Gràcies, a partir d'ara aniré posant el verb, i també aniré rectificant les que ja he creat.--Tiputini (disc.) 18:55, 14 gen 2015 (CET)

Millorant l'article sobre el Museu del Ferrocarril de Catalunya.[modifica | modifica el codi]

Això és el que pretenc. Avui he anat a Vianova i he visitat el Museu del Ferrocarril. Hi ha molta feina a fer, que el Museu s'ho mereix! El primer que he fet és modificar el títol de la pàgina ja que la primera cerca que vaig fer era "Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú" i em va sortir "Museu del Ferrocarril de Catalunya", que és un texte diferent i em va fer pensar que hi havia dos museus. El nom oficial registrat és el que he posat jo fa una estona. Però el tema que m'interessa m'aclarexis és: Puc eliminar "Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú"? Hi ha pàgines que l'enllàç té aquest texte, que no crec sigui el correcte. He "fet amistat" amb la cap de Comunicació i el cap de Documentació que s'han ofert a ajudar-me a millorar l'article del Museu a Viquipèdia.--Konkordia (disc.) 19:05, 16 gen 2015 (CET)

No ho acabo d'entendre. L'article que hi ha ara (Museu del Ferrocarril de Catalunya. Vilanova i la Geltrú) no és el que t'interessa?? En tot cas, si volguessis editar la redirecció, ho pots fer aquí.--Arnaugir (discussió) 12:28, 17 gen 2015 (CET)

Expedició Institut Estudis Catalans[modifica | modifica el codi]

Gràcies Arnau! Sóc nova en la Viquipèdia i és el primer article que faig, per tant t'agraeixo la revisió. Estic acabant de recopilar la informació dels apartats que em falten. Salutacions cordials.--LGS8 (disc.) 16:59, 19 gen 2015 (CET)

Bona feina![modifica | modifica el codi]

Només passava per aquí per felicitar-te per la feina que fas sobre els temes turcs! espero que segueixis durant molt de temps.--Arnaugir (discussió) 19:08, 19 gen 2015 (CET)

Moltes gràcies Arnaugir. Hacemos lo que podemos. Me echaron de EN:WP, y yo me retengo (o abstengo de contribuír como pudiera) a WP:ES y WP:TR, en lo posible, ya que no soporto cuando veo mediocridad, o peor, injusticia... Saludos. --E4024 (disc.) 09:51, 20 gen 2015 (CET)