Usuari Discussió:Arnaugir

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Vista-3floppy mount.png
Arxius de discussió
Arxiu 1 (2006-2010) · Arxiu 2 (2010) · Arxiu 3 (2011) · Arxiu 4 (gener-juny 2012)· Arxiu 5 (juliol-desembre 2012)· Arxiu 6 (gener-juny 2013)· Arxiu 7 (juliol-desembre 2013)· Arxiu 8 (2014)
Arxiu de peticions de traducció
Vista-3floppy mount.png

Títols de revistes[modifica | modifica el codi]

No trobo la normativa per a títols. Em vas comentar que els llibres havien de sortir en minúscula, apart de negreta, quan els esmentem per primer cop, tipus Instruccions per l'ensenyança de minyons. I llavors ja sempre en cursiva? I no tinc clar si passa el mateix amb les revistes. Gràcies! --Jordi Gran (disc.) 19:45, 9 gen 2015 (CET)

@JordiGran: hola!! aviam, els títols d'obres artístiques van sempre en cursiva (pintures, llibres, òperes, el que sigui). Òbviament, en la primera frase de la introducció, el subjecte va en negreta, per tant l'article que m'has passat està bé. A dins del text, cada cop que es menciona una obra artística, va en cursiva però sense negreta. És això? Les revistes igual. L'únic que és diferent són les "parts d'una obra" (ex. capítols d'un llibre, cançons d'un disc musical) que van «entre cometes baixes». Fins aviat Jordi!--Arnaugir (discussió) 12:07, 10 gen 2015 (CET)
@Arnaugir: Moltes gràcies! Sí, al llibre sabia que estava bé per que m'ho vas corregir a la viquitrobada de Girona. Era per utilitzar-ho a Cimoc i d'altres articles que he creat darrerament. Gràcies de nou. :D --Jordi Gran (disc.) 19:18, 10 gen 2015 (CET)

canvi a la pàgina de Jordi Alcover[modifica | modifica el codi]

Veig que has modificat la introducció i has posat 'fou', crec que s'hauria de treure aquest verb en passat, ja que actualment encara és directiu. Simplement quedaria bé traient el verb. Com ho veus? --Tiputini (disc.) 10:04, 14 gen 2015 (CET)

@Tiputini: sí, em vaig equivocar. El problema és que posava el següent:
Jordi Alcover García-Tornel (Barcelona, 1946) Jugadors, àrbitre i directiu d'hoquei.
faltava el verb i a mes posava "jugadors". No sé per què vaig assumir que ja no ho era, el verb ha de ser "és". El que no pot ser és qe no hi hagi verb. T'ho dic també per Leandre Negre Carrió, Martí Colomer Ribas i segurament altes que has creat anteriorment. Si us plau, corregeix-ho!--Arnaugir (discussió) 11:52, 14 gen 2015 (CET)
Gràcies, a partir d'ara aniré posant el verb, i també aniré rectificant les que ja he creat.--Tiputini (disc.) 18:55, 14 gen 2015 (CET)

Millorant l'article sobre el Museu del Ferrocarril de Catalunya.[modifica | modifica el codi]

Això és el que pretenc. Avui he anat a Vianova i he visitat el Museu del Ferrocarril. Hi ha molta feina a fer, que el Museu s'ho mereix! El primer que he fet és modificar el títol de la pàgina ja que la primera cerca que vaig fer era "Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú" i em va sortir "Museu del Ferrocarril de Catalunya", que és un texte diferent i em va fer pensar que hi havia dos museus. El nom oficial registrat és el que he posat jo fa una estona. Però el tema que m'interessa m'aclarexis és: Puc eliminar "Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú"? Hi ha pàgines que l'enllàç té aquest texte, que no crec sigui el correcte. He "fet amistat" amb la cap de Comunicació i el cap de Documentació que s'han ofert a ajudar-me a millorar l'article del Museu a Viquipèdia.--Konkordia (disc.) 19:05, 16 gen 2015 (CET)

No ho acabo d'entendre. L'article que hi ha ara (Museu del Ferrocarril de Catalunya. Vilanova i la Geltrú) no és el que t'interessa?? En tot cas, si volguessis editar la redirecció, ho pots fer aquí.--Arnaugir (discussió) 12:28, 17 gen 2015 (CET)

Expedició Institut Estudis Catalans[modifica | modifica el codi]

Gràcies Arnau! Sóc nova en la Viquipèdia i és el primer article que faig, per tant t'agraeixo la revisió. Estic acabant de recopilar la informació dels apartats que em falten. Salutacions cordials.--LGS8 (disc.) 16:59, 19 gen 2015 (CET)

Bona feina![modifica | modifica el codi]

Només passava per aquí per felicitar-te per la feina que fas sobre els temes turcs! espero que segueixis durant molt de temps.--Arnaugir (discussió) 19:08, 19 gen 2015 (CET)

Moltes gràcies Arnaugir. Hacemos lo que podemos. Me echaron de EN:WP, y yo me retengo (o abstengo de contribuír como pudiera) a WP:ES y WP:TR, en lo posible, ya que no soporto cuando veo mediocridad, o peor, injusticia... Saludos. --E4024 (disc.) 09:51, 20 gen 2015 (CET)

A new multilingual challenge[modifica | modifica el codi]

Hi I am reaching you here because you participated in the Teylers Multilingual Challenge in 2012. We were thinking of organizing a new one over the weekend of 7&8 March in honor of the Art & Feminism project to increase women's participation on International Women's Day. You, as a previous participant, are already active on Wikipedia, so this would be a way to accumulate more content on Wikipedia that may, at some time, attract more women editors (who knows?). Here (en:Wikipedia:Meetup/ArtAndFeminism/Challenge) is the Challenge page, and please put any comments you have about points (or if you have ideas about suitable prizes) on the talk page of that page (en:Wikipedia_talk:Meetup/ArtAndFeminism/Challenge). Hope you're interested, Jane023 (disc.) 18:40, 25 gen 2015 (CET)

Bot plantilla[modifica | modifica el codi]

Hola. He llegit que "tenies temps". És pot ser el moment de demanar-te que miris de preparar-me el bot de aplicació de nous noms de paràmetres als articles que tenen plantilles homogeneïtzades ?.--amador (disc.) 16:18, 28 gen 2015 (CET)

@Amadalvarez: és un bon moment, sí! --Arnaugir (discussió) 11:46, 29 gen 2015 (CET)

Expliquem[modifica | modifica el codi]

Hola Arnau! Em pots explicar perquè no aconsegueixo fer anar l'invoke de l'escut. He provat múltiples formes i no hi ha forma.--KRLS , (disc.) 13:24, 1 feb 2015 (CET)

@KRLS: a primer cop d'ull, ni idea.--Arnaugir (discussió) 19:46, 4 feb 2015 (CET)
@Vriullop: tu saps la raó?--KRLS , (disc.) 21:28, 4 feb 2015 (CET)
@KRLS: Què és el que no aconsegueixes? Jo veig que l'invoke treu un escut ben gros. --V.Riullop (parlem-ne) 22:04, 4 feb 2015 (CET)
Perdó, em referia a la integració de la plantilla Usuari:KRLS/Plantilles (monarca). Hauria d'aparèixer un escut com a capçalera de la infotaula.––KRLS , (disc.) 09:31, 5 feb 2015 (CET)
@KRLS: La plantilla funciona bé, el que passa és que no estàs usant correctament l'espai de proves. Estàs usant la plantilla "Infotaula Monarca" amb el prefix de proves "Usuari:KRLS/Plantilles". Això vol dir que usarà les plantilles que estiguin com a subpàgines de "Usuari:KRLS/Plantilles", en aquest cas cap i per tant està usant la plantilla original. El procés normal és usar el prefix "Usuari:KRLS/proves" i crear "Usuari:KRLS/proves/Plantilla:Infotaula Monarca", o bé "Usuari:KRLS/proves/Plantilla:Infotaula de polític" que no m'ha quedat del tot clar. Més info a Viquipèdia:Proves de plantilles. --V.Riullop (parlem-ne) 16:18, 5 feb 2015 (CET)

<style> i <script>[modifica | modifica el codi]

Arnau,

És possible utilitzar etiquetes d'estil i de fragments de codi a la Viquipèdia? Si és així, em pots indicar on trobar com fer-ho. No sembla molt intuitiu. PS: No em refereixo a la personalització de l'interficie d'usuari ni res d'això… Parlo de fer servir les etiquetes per enriquir l'experiència d'usuari a l'espai general de la Viquipèdia, concretament millorant l'usuabilitat d'alguna plantilla. Gràcies!

-- Jordi Gran (missatges) 12:38, 4 feb 2015 (CET)

@JordiGran: que jo sàpiga, directament no, però els estils es poden retocar o afegir a MediaWiki:vector.css o MediaWiki:common.css i llavors cridar-los mitjançant un div o un span. Els scripts haurien d'anar a MediaWiki:vector.js o MediaWiki:common.js. En tot cas, em permeto recordar-te Viquipèdia:No feu malabarismes. Recorda que la gent utilitza navegadors molt diversos, mòbils, etc. i que segons què pot no funcionar per tothom. En què estàs pensant?--Arnaugir (discussió) 19:43, 4 feb 2015 (CET)
@Arnaugir:Res massa complicat, però necessita un estil no associat a l'atribut estil de l'element. Vull un botó que mostri/amagui una informació concreta. És per mostrar una taula amb informació resumida (per defecte), o amb tots els afegitons (si s'hi clica). Igual com les collapsible boxes que ja hi ha, però per mostrar/amagar elements específics. -- Jordi Gran (missatges) 19:54, 4 feb 2015 (CET)
@JordiGran: això ja hi ha infotaules que ho tenen incorporat, ara mateix no ho puc mirar però si mires el codi ho hauries de poder treure. Exemple: Plantilla:Autoviquipedista--Arnaugir (discussió) 19:56, 4 feb 2015 (CET)
Això és exactament el que no vull! :D -- Jordi Gran (missatges) 19:59, 4 feb 2015 (CET)
Ha ha ha! llavors no et puc ajudar :-(--Arnaugir (discussió) 20:04, 4 feb 2015 (CET)

trobada d'administradors[modifica | modifica el codi]

Hola Arnau, Sóc un usuari assidu de la viquipèdia, però un editor més aviat ocasional. Malgrat tot, la meva participació en projectes de programari lliure ve de lluny. De fet vaig conèixer en Joan Gomà fa molt de temps arrel d'aquesta relació amb el PL. Buscant informació he vist que ara tu ets el president de l'Amical. Felicitats. La meva consulta està relacionada amb l'administració del MediWiki. Estic començant un projecte amb aquest programari i m'agradaria saber si feu trobades amb administradors o d'aprenentatge d'administració de la viquipèdia. Al web de l'amical no hi he vist cap referència, tot i que m'he subscrit al butlletí per si m'arriba alguna cosa interessant. Moltes gràcies. --Robertgarrigos (disc.) 00:09, 6 feb 2015 (CET)

@Robertgarrigos: hola Robert, gràcies per les teves paraules. La veritat és que no hem fet mai cap sessió orientada a la instal·lació i gestió del MediaWiki, perquè ens centrem bàsicament en la Viquipèdia i projectes germans, deixant de banda sovint aquesta vessant més tècnica. Tanmateix, segur que hi ha usuaris que et poden ajudar si tens algun problema o pregunta. Per exemple, pots passar pel xat i preguntar (sempre hi ha usuaris de "perfil tècnic"), pots preguntar a la web de mediawiki, etc. Si calgués una trobada presencial segurament també ho podem concertar.--Arnaugir (discussió) 10:54, 6 feb 2015 (CET)

aretrop[modifica | modifica el codi]

Bon dia Arnaugir Sento que com que ets el primer de la llista de mentors deus rebre un munt de missatges! Sóc Aretrop (des d'ara mateix) i voldria aprofitar els coneixements recentment adquirits en art contemporani per col·laborar en la nostra Viquipèdia. La meva idea és començar traduïnt articles existents d'artistes d'arreu del món, pots orientar-me sobre els passos que hauria de seguir? Moltes gràcies Aretrop-el comentari anterior sense signar és fet per Aretrop (disc.contr.)

adq[modifica | modifica el codi]

bé per fer una ronda a les votacions, a veure si netegem i en fem més!--barcelona (disc.) 11:26, 12 feb 2015 (CET)

@Barcelona:, sí, seguim sense trobar el secret perquè la gent passi a votar..--Arnaugir (discussió) 11:31, 12 feb 2015 (CET)

Cercant un mentor[modifica | modifica el codi]

Sistema de mentorització
Oficina de Turisme d'Ordino (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 15:15, 12 feb 2015 (CET)

Bona tarda,

Volem introduir informació nova i reeditar la que hi ha d'Ordino i no se com ho tinc que fer...

Gràcies,

Jessica

Arxiu adq[modifica | modifica el codi]

Com avança la tecnologia. És bo saber-ho. :P --Mbosch (会話) 14:31, 16 feb 2015 (CET)

Per cert, m'he oblidat de dir que el bot es salta el segon pas. No hi havia cap article aprovat aquest 2015 a la llista Viquipèdia:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/2014. De fet hi ha el mateix error a baix de la llista, hi ha articles presentats el 2013 i aprovats al 2014.--Mbosch (会話) 22:50, 16 feb 2015 (CET)

Noves pàgines[modifica | modifica el codi]

Bon dia Arnau,

L’oficina de turisme d'Ordino volem actualitzar i afegir noves pagines a la vikipèdia, som nous en aquest tema i no sabem com entrar la informació adequadament. A Ordino em afegit nous museus i actualitzat algunes dades com el cens de població etc... Però el que no sabem fer es afegir una taula de continguts.

A l’espera de noticies,

Gràcies,

Jessica

Catalanització de plantilles de referències en castellà[modifica | modifica el codi]

Arnau, li pots dir a l'ArnauBot que faci un repàs a Usuari:JordiGran/proves/Frank_Zappa. Són moltes referències a traduïr i tant per tant prefereixo que ho faci ell. Evidentment abans de publicar-ho hi haig de canviar força altres coses, però tot això que m'estalvio. Gràcies! — Jordi Gran (missatges) 17:35, 4 març 2015 (CET)

@JordiGran: Fet Fet! :-) en tot cas, quan el transferissis a l'espai principal, el bot passaria al cap de 24h. --Arnaugir (discussió) 19:23, 5 març 2015 (CET)
@Arnaugir: Em feia ai uix, passar tantes refs en una altra llengua a l'espai principal. Gràcies! — Jordi Gran (missatges) 19:37, 5 març 2015 (CET)

entrevista matí cat ràdio[modifica | modifica el codi]

Ei, molt bé l'entrevista de primera hora a Catalunya Ràdio! :-) --Solde (disc.) 09:15, 13 març 2015 (CET)

@Solde: moltes gràcies. Pensava que la Mònica Terribas seria més dura amb mi :) --Arnaugir (discussió) 09:19, 13 març 2015 (CET)
hehe, sí, coneixent-ne el tarannà en podies sortir més escaldat!! :-) --Solde (disc.) 09:48, 13 març 2015 (CET)

Viquiprojecte:Viquitrobada jove 2015[modifica | modifica el codi]

Ei Arnaugir, al final podràs venir el 18 d'abril? --Mikicat (Parlem!) 15:39, 15 març 2015 (CET)

@Mikicat: impossible. El 18 justament faré la Trailwalker, 100 km des d'Olot fins a Girona. Ja em sap greu--Arnaugir (discussió) 15:11, 16 març 2015 (CET)

Armories dels Primo de Rivera[modifica | modifica el codi]

Ara he vist el teu missatge. Ja t'he fet el blasonament a la catalana. --Enric (discussió) 01:13, 23 març 2015 (CET)

Invitation[modifica | modifica el codi]

A gummi bear holding a sign that says "Thank you"
Thank you for using VisualEditor and sharing your ideas with the developers.

Hello, Arnaugir,

The Editing team is asking for your help with VisualEditor. I am contacting you because you were one of the very first testers of VisualEditor, back in 2012 or early 2013. Please tell them what they need to change to make VisualEditor work better for you. The team has a list of top-priority problems, but they also want to hear about small problems. These problems may make editing less fun, take too much of your time, or be as annoying as a paper cut. The Editing team wants to hear about and try to fix these small things, too. 

You can share your thoughts by clicking this link. You may respond to this quick, simple, anonymous survey in your own language. If you take the survey, then you agree your responses may be used in accordance with these terms. This survey is powered by Qualtrics and their use of your information is governed by their privacy policy.

More information (including a translateable list of the questions) is posted on wiki at mw:VisualEditor/Survey 2015. If you have questions, or prefer to respond on-wiki, then please leave a message on the survey's talk page.

Unsubscribe from this list Sign up for VisualEditor's multilingual newsletterTranslate the user guide

Thank you, Whatamidoing (WMF) (talk) 19:12, 23 març 2015 (CET)

Chorizo Riojano[modifica | modifica el codi]

Bon dia Arnaugir, gràcies per mimar l'article que he traduit. Vaig consultar a l'Optimot com s'havia de traduir aquest nom propi d'un producte amb Indicació Geogràfica Protegida i em van recomanar que el traduís com Chorizo Riojano. Ho pots veure al meu twiter @gragalieco. Si s'utilitza una altre visió a la viquipèdia me la pots explicar. Moltes gràcies!--Paputx (disc.) 08:08, 25 març 2015 (CET)

@Paputx: no ho sabia, si us plau desfés els canvis i deixa un missatge a la discussió de l'article explicant això mateix! salut :)

Cercant un mentor[modifica | modifica el codi]

Sistema de mentorització
79.152.136.33 (discussió) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 19:20, 27 març 2015 (CET)

Em cal ajut per a editar un treball històric presentat plausiblement. Agrairé resposta. Rossend Mangot Casanoves, rmangotc@gmail.com.