Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Eli Moretó (discussiócontribucions)

Hola... acabo de consultar l'article Pingu i com a persona que porta poc temps a la viquipèdia, em costa saber què fer en llegir un article com aquest... veig que hi ha moltes edicions fetes a l'article però igualment hi ha molts paràgrafs on no s'entén res... Sembla una traducció automàtica sense revisar... En un altre moment m'hagués pres el temps de corregir-ho, però, no entenent gaire encara 100% com funciona la Viquipèdia, em pregunto com pot estar penjat un article tan desestructurat... Val la pena que hi hagi aquesta entrada penjada tan mal redactada??

Pere prlpz (discussiócontribucions)

El més bo és que l'article va tenir durant anys la plantilla de millorar traducció. No m'he parat a buscar qui va ser que va pensar que ja no calia i la va treure.

Una solució és proposar l'esborrat de l'article. Una altra és esborrar gairebé tot l'article deixant-hi només els trossos aprofitables i fer un esborrany amb això. Pot ser una bona idea proposar-ho primer a la discussió de l'article.

Eli Moretó (discussiócontribucions)

Personalment, trobo més operatiu tornar-la a traduir bé tota sencera que no intentar corregir aquesta versió, ... és menys feina... s'entén millor en l'idioma original que no pas aquesta traducció macarrònica... corregir-la tal com està em sembla una pèrdua de temps considerable perquè igualment cal anar a una altra versió per a entendre bé què diu en algunes parts. Aquesta és la meva opinió, però com he dit, sóc bastant "novata" i no sé com es decideixen aquestes coses...

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Tu mateixa. Jo eliminaria tot el que no fos aprofitable (que pot ser tot menys el primer paràgraf i la infotaula) i es podria tornar a traduir la resta.

Resposta a «article de pingu»