Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:RafelJuan

Xavier Dengra (discussiócontribucions)
6a Viquimarató del Saló del Còmic
Edició de 2019
Placa commemorativa de participació al Viquiprojecte del còmic

37 Comic Barcelona.

Per altra banda, donada la teva trajectòria a la Viquipèdia, t'animo a plantejar-te l'opció d'esdevenir membre d'Amical Wikimedia. Salutacions i gràcies per les teves edicions!

Manlleus (discussiócontribucions)

Bona nit! Com tu, he participat a la Viquimarató del Còmic i vaig quedar en tercera posició, el que significa que tinc dret a premi, em sembla era una llibre o un còmic. M'agradaria cedir-ho al següent en la classificació, que segons sembla ser ets tu. Jo ja havia guanyat en altres viquimaratons i malgrat que la meva participació no ha minvat des de llavors trec més importància a nous col·laboradors i entusiastes amb la Viquipèdia i projectes relacionats, d'aquí ve el motiu de la meva decisió. Espero que segueixis amb les teves contribucions, siguin del tema que siguin, i que continuïs participant en més projectes que de ben segur necessiten un cop de mà.

Si acceptes el premi, envia un correu electrònic a secretaria@wikimedia.cat amb el teu nom complet i adreça postal, de manera que te'l puguin fer arribar el més aviat possible. Per qualsevol dubte fes-ho saber a Xavier Dengra, que segur et pot ajudar. Salutacions i felicitats!
@Xavier Dengra

RafelJuan (discussiócontribucions)

Hola @Manlleusǃ agraeixo i comparteixo el teu plantejament. Ara bé, resulta que com et passa a tu, ja vaig guanyar una edició del viquiprojecte Ficomic. Aquesta edició he gaudit molt de crear els articles i he deixat el meu costat més competitiu de banda. Com no podia ser d'altra manera, i seguint el teu exemple, crec que en @Jordi escarre estarà satisfet de veure que la seva aportació té una recompensa addicional.

Moltes gràcies pel teu gest i les teves contribucions

Manlleus (discussiócontribucions)

@Xavier Dengra Me'n alegro, així s'incentiva d'alguna manera la participació. És un detall que acceptis fer el mateix. Li enviaré un missatge fent-li saber. Salutacions

Resposta a «Gràcies per participar-hi!»