Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

He començat l'article Sara Branham Matthews, però no m'ha donat temps de completar-lo; espero fer-ho els propers dies o potser aquesta nit mateix. Com que la part que he fet estava força treballada, l'he publicat i a l'inici he escrit {{incomplet}}. Em pensava que això generava un requadre que indica que l'article no està acabat, però no, ho veig tal com ho he escrit. Algú podria indicar-me com es posa la plantilla d'article incomplet?

Pcm (discussiócontribucions)

Ja està arreglat. He afegit la plantilla

FranSisPac (discussiócontribucions)

@Mercè Piqueras: no resulta evident, pero la plantilla inserida per @Pcm és la "{{Inacabat}}". Des del meu punt de vista és ideal per blocar-ne el contingut si ja tens preparat, o al cap, el que hi seguiràs posant... sempre que realment ho facis en poc temps! Ànims i endavant!

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Aquesta etiqueta és per demanar que no l'editi ningú més. Tens algun motiu per tenir-lo blocat durant hores amb aquesta plantilla en comptes de continuar editant a partir de com estigui quan tornis?

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

@Pere prlpz, el motiu és que, si jo entrés en un article que algú està fent, el deixaria perquè l'acabés la mateixa persona que l'ha iniciat. No em sembla greu deixar-lo unes hores o un dia inacabat. Al cap i a la fi, potser si no l'hagués començat, aquell article seguiria sense existir en català perquè és d'un personatge que no és d'actualitat ni d'un àmbit generalista.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Doncs jo, no perquè algú altre hagi treballat en un article em nego a col·laborar-hi. Ara bé, si vols revertir els enllaços a Sara Branham Matthews, cap problema.

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

@Pere prlpz, no revertiré els enllaços i t'agraeixo que els hi hagis posat. Jo potser també ho hauria fet en un article inacabat d'una altra persona. Em refereixo al contingut, que potser la persona que l'ha iniciat ja el té pensat com continuar o fins i tot té en el seu ordinador un esborrany que ha deixat per revisar.

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

@Pcm@FranSisPac Després del que hi he afegit avui, dono ja l'article per enllestit. Clar que es pot ampliar i afegir-hi fotografies que he vist que hi ha en la versió anglesa, però ara ja té cap i peus. Però no sé com es fa per treure la plantilla que indica que és un article inacabat. Ho he provat des de 'Modifica', però és impossible, és com si estigués allà incrustada. Potser només la pot treure algú que tingui permís per a fer-ho?

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Amb l'editor visual (Modifica) funciona clicar la plantilla i aleshores prémer el botó de suprimir. Amb l'editor de codi (Modifica el codi) pots buscar el codi de la plantilla i esborrar-lo.

Resposta a «Avís d'article incomplet»