Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Patplanas (discussiócontribucions)

Bon dia Pau,

he vist que m'has esborrat la pàgina de Cinema a la fresca per "Publicitat". M'agradaria saber quins canvis farien que l'entrada fos més enciclopèdica per no caure en aquest criteri de supressió.

A part d'això, agraïria que em tornessis la informació de l'entrada (no per penjar-la a Viquipèdia, sinò per recuperar el que vaig escriure, ja que forma part d'un treball).

Moltes gràcies!

Paucabot (discussiócontribucions)

Recoman llegir Viquipèdia:Allò que la Viquipèdia no és. Pensa que has de fer un article enciclopèdic, que expliqui des de fora què és aquest esdeveniment, on es fa qui l'organitza, etc. Tot això ho hauries de fer a partir de fonts fiables externes a l'organització: llibres, enciclopèdies, diaris, etc. S'hauria d'allunyar el més possible de la pàgina web o del programa de mà de l'esdeveniment. Finalment, pensa que hi deu haver més cinemes a la fresca que el de Barcelona. A Palma, per exemple, aquest tipus d'esdeveniment rep el mateix nom. Això vol dir que segurament l'hauries de reanomenar per tal de fer el títol menys ambigu.

Per accedir a la versió anterior de l'article que contenia la programació, pots clicar aquí.

Resposta a «Recuperar un document borrat»