Tema de Usuari Discussió:Xavier Dengra

Natzbace (discussiócontribucions)

Hola Xavi, sóc l'Ana (Natzbace). Quan et vagi bé, podries passar pel meu article i fer-ne una ullada? M'agradaria poder millorar el contingut per tal que sigui d'admissibilitat, a més no sé com posar una fotografia que sigui vàlida: Desi Perkins.

Moltes gràcies!

Ana

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bona vesprada @Natzbace!

Abans de res, t'haig de ser sincer i dir-te que no soc gens optimista pel que fa al teu article... Si bé el biaix de gènere és molt preocupant i hi ha milers de dones que necessitarien la seva biografia a la Viquipèdia, l'article que has creat podria incomplir els criteris d'admissibilitat: és a dir, que la persona en qüestió no és prou rellevant per tenir un article enciclopèdic.

Què vull dir amb això? Que per tenir article, la persona ha hagut de fer una contribució suficient perquè les fonts bibliogràfiques en parlin directament: notícies de premsa, revistes, reportatges... Fets per mitjans de renom (no val una entrevista de Youtube o d'Instagram). Ara mateix gairebé totes les fonts que has afegit no parlen directament d'ella, sinó que la mencionen de passada en notícies d'altres coses: és el que expliquem a Viquipèdia:Encobriment de la manca d'admissibilitat.

La única manera de salvar-lo és que realment trobis fonts fiables que l'entrevistin, parlin de la seva fama o importància de manera directa. Amb 3-4 seria suficient. Per altra banda, el tema de la imatge crec que serà impossible: les imatges que s'han de penjar a la Viquipèdia han de ser lliures de drets d'autor: això vol dir que o fetes per tu, o en una llicència Creative Commons compatible amb la Viquipèdia. En el darrer cas, ja he buscat per tu i no hi ha cap foto a Internet que sigui sense drets d'autor per penjar-la a l'article.

Em sap molt greu que l'elecció no hagi estat afortunada. És el que porto dient-vos a tots els companys, això era tasca del vostre professor de dir-vos quins articles podien i quins altres era clar que no tindrien recorregut al projecte. Recordeu que això és, al cap i a la fi, una enciclopèdia de voluntaris però el més rigorosa possible...

Si et cal ajuda per alguna altra entrada, o realment trobes bibliografia i un cop afegida, vols que faci una altra repassada a l'article per evitar-ne l'esborrament, avisa'm! Espero haver-te estat d'ajuda, tot i que hagi estat només per aclarir-te l'estat de la situació :)


Natzbace (discussiócontribucions)

Dema tornarse a fer canvis doncs, estic a Temps?

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Tens temps perquè l'article no està nominat a l'esborrat (encara). Penso que si trobes la bibliografia en qüestió, l'article és ben salvable perquè l'estil i el format són força bons :)

Natzbace (discussiócontribucions)

Moltes gracies, m'has ajudat molt amb els teus consells, realment sabeu molt be de que es tracta I de com ajudar-nos.

Dema intentaré tronar entrevistes directes.

Molt agraida!

Resposta a «Admissibilitat i fotografia»