Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Multimèdia

AntoniBM (discussiócontribucions)

Bon dia, per tal de completar l'article sobre l'actriu de cinema mut Mildred Bright voldria carregar una imatge de l'actriu. He trobat dues fotografies dins de revistes velles a Archive.org, una que va aparéixer al Motion Picture Magazine l'octubre de 1914 i una altra que va aparéixer l'agost de 1913 a Motography (les podeu veure a:https://archive.org/details/motionpicturemag08moti/page/n479/mode/2up i https://archive.org/stream/motography10elec#page/92/mode/2up). En cap de les dues consta que és l'autor de la fotografia de manera que no puc saber si ha mort fa més de 70 anys però per altra banda no hi ha cap imatge disponible de l'actriu. Penseu que és lícit carregar-la a la wikipèdia? Moltes gràcies pel vostre consell! (discussió) 9:59, 10 nov 2020 (CEST)

Amadalvarez (discussiócontribucions)

No sóc el més expert en aquest tema de llicències (potser que per prudència esperis altres opinions), però jo he carregat força imatges que tenen més de 100 anys quan no es coneix l'autor. Em sembla que la fórmula del 70 anys passa a 80 quan á imatge és anònima, però com deia, mai he tingut problemes amb imatges de +100.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Si la revista es va publicar als Estats Units abans de 1925 està en domini públic i es pot pujar a Commons amb la llicència {{PD-US-expired|country=US}}. L'únic dubte que hi veig podria ser si la fotografia publicada als Estats Units tingués l'origen en un altre país, però suposo que és improbable.

Resposta a «Imatge actriu de cinema mut»