Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Resum per Paucabot

Conservam les redireccions incorrectes.

Jmarchn (discussiócontribucions)

Hola!

"Flux vaginal" no existeix.

El Diccionari Enciclopèdic de Medicina diu:

Fluix vaginal = Fluix a través de la vagina, amb o sense vulvovaginitis, ocasionat per un o diversos microorganismes: gonococ, gardnerella vaginalis, tricomones, càndides, estreptococs, estafilococs i bacteris gramnegatius.

Flux =

  • Moviment incessant en un sentit determinat, seguit, moltes vegades, d'un moviment en sentit contrari (reflux).
  • Moviment d'energia o de partícules. és referit a espiratori, inspiratori i altres de física.

Al TermCat trobes Fluix vaginal i no Flux vaginal.

Si mantens la redirecció dones peu a que s'escrigui un concepte malament. He rectificat així 8 articles que utilitzaven aquesta redirecció i, per tant, estaven mal escrits.

Dubto que hi hagi gaires problemes per a un cercador, si busca vagina, allà hi trobarà fluix vaginal; a més he afegit secreció vaginal com a redirecció, que no existia.

Et demano, per tant, que eliminis la redirecció.

Fins aviat.

Paucabot (discussiócontribucions)
Jmarchn (discussiócontribucions)

Ja sé que no has dit que fos correcta, però tampoc has dit el contrari. Et reforço doncs els meus contra-arguments per tal de que sigui eliminada la redirecció:

  1. Si mantens la redirecció dones peu a que s'escrigui un concepte malament. He rectificat així 8 articles que utilitzaven aquesta redirecció i, per tant, estaven mal escrits.
  2. Dubto que hi hagi gaires problemes per a un persona que busqui aquest concepte, si busca vagina, allà hi trobarà fluix vaginal; a més he afegit secreció vaginal com a redirecció, que no existia.
Paucabot (discussiócontribucions)

No estam d'acord, però no és la teva opinió contra la meva. Entre tots, ja vàrem acordar fa un temps fer-ho així. El que pots fer, si vols, en tot cas, és categoritzar la redirecció a Categoria:Redireccions de noms incorrectes.