Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Jornades sobre el Patrimoni Sonor i Audiovisual

4
Resum per Paucabot
MartaRieraSa (discussiócontribucions)

Bon dia @Paucabot. Moltes gracis per millorar l'article sobre les Jornades de Patrimoni Sonor i Audiovisual.

Només un dubte: has eliminat l'apartat de participants. Penso que la llista dona valor per constatar la participació d'especialistes del sector, d'àmbit nacional i internacional. Alguns d'aquests ponents tenen enllaç a la Viquipèdia. No el podem reincorporar?

Paucabot (discussiócontribucions)

Bon dia, MartaRieraSa.

Vaig eliminar aquest apartat perquè feia semblar l'article més aviat un currículum que un article enciclopèdic. Tant aquest article com a Pedrellianes tenien aquest problema. De vegades això pot ser degut a la proximitat de l'editor al subjecte de l'article. Si aquest és el cas, llegeix-te amb cura Viquipèdia:Conflicte d'interessos.

MartaRieraSa (discussiócontribucions)

Vaia, veig que també han desaparegut a l'article de Pedrellianes. Els editors d'articles enciclopèdics acostumen a ser pròxims als temes de l'article. Com a especialistes en aquell tema, i per tant molt pròxims, són qui millor coneixen la matèria per redactar l'article. Molts dels ponents de les jornades són externs i alguns amb articles enllaçables a la Viquipèdia. Crec que això contribueix a potenciar aquestes altres contribucions de la Viquipèdia.

També, per a mi, un dels grans valors de la Viquipèdia és que hi pots trobar articles com aquest, que en una enciclopèdia convencional no serien possibles.

En fi, hauré de repassar bé aquesta referència que inclous i també el concepte de voluntari. Gracis!

Paucabot (discussiócontribucions)

No, no és així com dius. Jo fa temps que circul per aquí i et puc assegurar que hem construït aquesta enciclopèdia amb una immensa majoria d'articles escrits sense conflictes d'interessos. Encara que ho sembli, no és el mateix que un científic escrigui sobre l'E. coli o un arquitecte sobre la Casa Batlló, que que una persona escrigui sobre el seu club de bàsquet o sobre un familiar seu (i en realitat és molt fàcil de detectar perquè es nota sempre en el text).

Si tens més dubtes, demana el que faci falta!