Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

KajenCAT (discussiócontribucions)

Volia provar el giny Cat-a-lot però una hora després d'activar-lo a Commons no sóc capaç de que funcioni ja que no trobo el botonet que suposadament m'hauria de sortir a la part inferior a la dreta

Pere prlpz (discussiócontribucions)

És un rectangle groc pàl·lid, molt petit, amb l'enllaç "Cat-a-lot" al damunt, que surt al racó de baix a la dreta només quan estàs a la pàgina d'una categoria o als resultats d'una cerca.

Em sembla que durant un temps havia estat limitat als autopatrullats, però no crec que sigui això perquè si no, no et sortiria a les preferències.

Per cert, compte que l'eina és molt útil però també és perillosa, perquè alguns errors en massa només es poden revertir article a article. Suposo que tots els que fem servir el cat-a-lot hem acabat algun dia revertint categories durant per haver clicat massa ràpid el botó equivocat.

KajenCAT (discussiócontribucions)

Sí, ho sé perquè he vist el vídeo tutorial però no em surt i en desconec el motiu...

Gràcies pels avisos!

KajenCAT (discussiócontribucions)

Em continua sense sortir...

Pere prlpz (discussiócontribucions)

A les preferències diu "només autopatrullats", que devia ser la manera que se'ns va ocórrer en el seu moment per limitar l'ús d'una eina potencialment perillosa i no sé si és la limitació més adient.

Hi deu haver maneres de saltar-se aquesta limitació (instal·lar-se l'eina per al propi usuari) però no crec que siguin fàcils ni pràctiques de mantenir.

Entenc que les solucions passen per, o bé canviar les restriccions, o bé canviar-te el flag.

KajenCAT (discussiócontribucions)

És estrany perquè jo no vec en cap lloc que digui que està restringit a "només autopatrullats", en tot cas, demanaré ara a VP:PA a veure si em poden concedir-lo.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

A la pestanya de ginys de les preferències, hi diu "Cat-a-lot: Eina que ajuda a moure múltiples fitxers entre categories o afegir categories als resultats d'una cerca (només autopatrullats)."

KajenCAT (discussiócontribucions)

Gràcies Pere (i Paucabot) per la vostra ajuda. Amb el flag, he pogut utilitzar-lo i m'ha sigut de bastant ajuda. En cas que m'equivoqués de categoria, sempre es pot fer a la inversa no? O s'hauria de fer-lo manualment?

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Algunes vegades sí que és fàcil de desfer, però hi ha equivocacions que no queda més remei que desfer les edicions una a una, perquè els articles que has mogut queden barrejats amb els altres.

Per exemple, imagina't que vols enviar a una subcategoria un grapat d'articles de categoria:escriptors de novel·la històrica però t'equivoques de botó i els envies a categoria:novel·listes, on ja hi ha 72 articles. No hi ha una manera fàcil de trobar els articles que hi has enviat per tornar-los a moure amb cat-a-lot, de manera que el camí més curt per desfer el nyap és obrir les teves contribucions, anar a cada article i desfer l'edició.

Passa poc però a mi m'ha passat més d'un cop, aquí o a Commons.

KajenCAT (discussiócontribucions)

Entenc, a veure com anirà això, moltes gràcies Pere!

Resposta a «Cat-a-lot»