Tema de Usuari Discussió:Docosong

Escrit de fets fonamentals de la Biografia de Wiss Blanco

2
Bugno simoni (discussiócontribucions)

Hola, primer de tot, agrair-vos el vostre treball. No tinc un tracte despectiu com he vist que hi ha gent que es possa de mal geni,

jo agraeixo les contribucions, i comento, quan vaig veure que Wiss Josep Lluis mereixia més escrit, per donar èmfasis a la seva tasca com a contribució de l'Atletisme de tota la Península; la comunitat del Atletisme és gran a tota la Península. I crec que és una de les persones mes rellevants sino el que més. Agrairia que fent el text que he fet amb el cor, de la seva trajectoria, encara que no sigui tant explayat com és a altres llocs de llengua Espanyola o Anglosaxona, tinc contacte amb el seu entorn, i conec personalment a la familia, i m'ha donat el ok per fer-ho.

Desgraciadament el tema del final del text és conflictiu, però la seva figura va per davant d'aquest tema. És una bona persona.

Docosong (discussiócontribucions)

Bon dia, com us he indicat al resum de la modificació les opinions i comentaris no tenen cabuda en un article enciclopèdic. Us recomano que li doneu un cop d'ull a Viquipèdia:Allò que la Viquipèdia no és. Per altra banda, també com afirmeu que teniu una relació amb el biografiat també us recomano donar-li un cop d'ull a Viquipèdia:Conflicte d'interessos. Recordeu que ací construïm una enciclopèdia neutral i fiable i, com totes les altres, no seguim criteris subjectius. A la xarxa disposeu d'altres eines més adients per fer una pàgina d'homenatge al biografiat. Salutacions!