Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Admissibilitat d'enllaços externs

5
Resum per Paucabot
Júlia Rocosa (discussiócontribucions)

Bon dia @Paucabot, fa dies que estic intentant introduir enllaços a l'entrada Revista de Llengua i Dret, a l'apartat d'Enllaços externs. Els primers enllaços que vaig afegir es van esborrar gairebé tots, els vaig canviar per enllaços de fonts secundàries, seguint la recomanació que són més recomanables que les primàries, però també s'han esborrat. Voldria saber quin criteri intern se segueix a l'hora d'admetre o no aquests enllaços externs i com ho podríem millorar. Moltes gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola, Júlia.

La política que tenim sobre els enllaços externs és a Viquipèdia:Enllaços externs.

Per si és el cas: tens relació amb aquesta revista?

Júlia Rocosa (discussiócontribucions)

Hola, no, no hi tinc relació directa. He estat mirant l'entrada i la majoria de criteris es complien... No acabo d'entendre doncs per què la majoria es van eliminar, tret d'un parell que eren articles d'opinió.

Paucabot (discussiócontribucions)

Què vols dir exactament amb no hi tinc relació directa?

Docosong (discussiócontribucions)

Bon dia @Júlia Rocosa, com us ha enllaçat en @Paucabot els enllaços externs no es permeten al cos de l'article, sinó a l'apartat final d'Enllaços externs. Tanmateix, els enllaços externs que hi han ara són més que suficientz. Per altra banda, podeu afegir referències que cregueu oportunes, doneu-li un cop d'ull a Viquipèdia:Citau les fonts i Viquipèdia:Fonts fiables. Per últim, tingueu present que esteu editant un article enciclopèdic, i nomes cal destacar allò més important o rellevant del tema, en cap cas és un article o fitxa exhaustiva. Salutacions!