Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Resum per Paucabot

Reapareix el problema de les infotaules de les proteïnes i els gens

Pau Colominas (discussiócontribucions)

Ei Pau,

Entenc per les teves reversions que les famílies de proteïnes no han de portar la infotaula {{proteïna}}. No pot la infotaula donar informació comuna a tota la família de proteïnes?

Salut,

Pau

Paucabot (discussiócontribucions)

Bon dia, Pau.

En general, les infotaules només les usam per a conceptes molt específics, ja que són susceptibles de poder tenir més paràmetres. En el cas de les proteïnes, fixa't en la diferència que hi ha entre Sonic hedgehog i histona. Això és així en la majoria d'infotaules i és el motiu pel qual trobem la infotaula edifici a Burj Khalifa però no a gratacel, perquè no es poden omplir la immensa majoria dels paràmetres que té la infotaula. En realitat, en les infotaules de conceptes genèrics, només hi sol haver la imatge.

Aquesta norma general, que jo sàpiga, només té l'excepció de les classes de vaixells, ja que la {{Infotaula de vaixell}} va absorbir per fusió {{Infotaula classe vaixell}} (i perquè les classes de vaixells, a diferència d'altres subclasses, estan bastant estandarditzades).

Pau Colominas (discussiócontribucions)

D'acord. Em falta coneixement específic per distingir algunes proteïnes de classes de proteïna (i més encara per saber quan posar l'infotaula de proteïna i quan la de gen).

Paucabot (discussiócontribucions)

Distingir proteïnes específiques de grups no és senzill, però una manera fàcil pot ser mirant Instància de (P31) o fins i tot posant la infotaula i veient si importa propietats específiques.

El problema de la proteïna i el gen està pendent des de fa temps: Tema:Tgxby61sl0r1xgf8 + Tema:U13r4yj83o0r8sbl.