Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Informació Errònea_Silvia Caballol Clemente

Aquest tema de discussió ha estat amagat per Clara Caballol Clemente
Motiu: Evitar filtració
1
Clara Caballol Clemente (discussiócontribucions)

A la Wikipedia hi ha informació errònea sobre la meva persona.

Per exemple:

Tinc 3 FILLS, no dos (informació més objectiva impossible)

I així moltes d'altres dades incorrectes.

Creia que la informació que es publicava aquí era mínimament contrastada. Veig que no. Simplement es copien frases d'articles escrits de forma arbitraria.

Estic disposada a facilitar la informació objectiva que precisi l'editor que se'n vulgui fer càrrec, a fi d'oferir una mica de veracitat al lector.

Com comprendreu, pretendre definir a una persona, copiant allò escrit en la contraportada d'un parell de llibres escrits en un moment molt concret i puntual de la seva vida -que és exactament el que ha fet la premsa (la vostra font principal)- defineix un 5% del que sóc. Seguint l'exemple inicial, quan vaig escriure aquells llibres, efectivament, tenia 2 fills; pero hi ha hagut més vida després d'aquell parell de llibres. No tinc interes en rectificar a la premsa, doncs allà ells amb la seva conciència; però sí que tenia aquesta plataforma com a una mica més fiable.

Un altre qüestió que m'ha posat els pels de punta. La foto sobre mi (la caricatura) ratlla l'ofensa (amb tots els meus respectes per l'autor). He intentat pujar-ne una del meu álbum personal, pero desconec si ho he fet bé, ja que segueix sense apereixer (i segueix apateixent la caricatura que, a part de resultar-me poc seriosa, és gairabé una burla a la meva persona, com ja apuntava).

Realment no sé que dir...