Usuari Discussió:Clara Caballol Clemente

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Benvinguda[modifica]

Hola, Clara Caballol Clemente! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

Pau Cabot · Discussió 10:52, 11 set 2021 (CEST)[respon]

Canvis a Sílvia Caballol Clemente[modifica]

Bon dia @Clara Caballol Clemente:, suposo que l'escrit a la discussió de @Paucabot: és en referència a la teva edició a Sílvia Caballol Clemente. El problema és que escriure "NO" i "informació errònia" al cos de l'article no aporta molt i sembla més aviat vandalisme. Efectivamemt, la informació mostrada a la Viquipèdia és (o hauria de ser) contrastada, precisament és això el que fa que de tant en tant hi hagi informació que es torna obsoleta. Per canviar-ho pots canviar el text de la pàgina per informació contrastada (fonts secundàries) així com escriure a la discussió de l'article per proposar canvis, per exemple si creus que hi ha informació que no hauria d'estar en una enciclopèdia (de fet, a la discussió ja hi ha usuaris que han fet algun comentari al respecte).

Finalment, pel que fa la caricatura, estic d'acord que pot resultar ofensiu, i convindria canviar-ho per alguna cosa més adequada.

Salut, --Bsckr (disc.) 16:34, 17 març 2022 (CET)[respon]

Gràcies per respondre'm tan depressa. Dóno gràcies també de que la imatge hagi deixat de ser aquella caricatura horrible.
He trobat una manera de canviar la dada falsa dels 2 fills (perque en tinc 3) (puc presentar el llibre de familia si cal jajaja). Com que dius que es necessita sustentar-ho en una font de premsa oficial, he trobat un article on la dada està correcta. És el següent link:https://www.larazon.es/cataluna/20211108/uvfyiutncrcgpn3kwxf5dxrpj4.html
En una part de la noticia diu, textualment: " Caballol había estado casada y tiene tres hijos de esa primera relación con una persona de religión musulmana de la que se separó". Un trosset veraç d'un article que poc més té que es pugui aprofitar. Però pel cas ens ocupa valdria, no? Ho podries arreglar? Clara Caballol Clemente (disc.) 14:26, 18 març 2022 (CET)[respon]

Amagar l'historial[modifica]

Hola @Clara Caballol Clemente:, cada vegada que deixes un missatge a la meva pàgina de discussió, tot just després d'enviar-lo, amagues l'historial. Si fas això, no et puc respondre els missatges. La única manera que tinc de respondre't és fent públics els missatges de nou. Volia contactar amb tu per ajudar-te amb la teva biografia, però ja veig que has trobat algú que t'està donant un cop de mà. Salutacions. --aLZiNous: deixa'm un missatge. 20:02, 18 març 2022 (CET)[respon]