Viquipèdia:Guia bàsica

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Info icon.svg IntroduccióClassificação Etaria Livre.JPG BenvingudaGnome-help-faq-dark.svg Guia bàsicaCurly Brackets.svg Apunts breusNuvola apps filetypes.svg Plantejament de preguntesGnome-help.svg Ajuda

Inici   Modificar   Format   Enllaços   Fonts   Discussió   Criteris   Resum

Guia bàsica d'edició de la Viquipèdia – Benvingut/uda![modifica | modifica el codi]

Nous viquipedistes aprenent a editar durant un taller d'edició

La Viquipèdia és una enciclopèdia editada de manera col·laboradora on tothom –tu també!– hi pot contribuir. Aquesta guia t'ajudarà a convertir-te en uns pocs passos en tot un/a viquipedista. En les pàgines que seguiràs a continuació es donen consells sobre l'estil i contingut dels articles de la Viquipèdia, i s'explica com funciona la comunitat i quines en són les principals normes i convencions.

Això és una guia bàsica, no un manual complet: si vols més informació segueix els enllaços suggerits a altres pàgines. Per fer-los una ullada sobre la marxa, els pots obrir en una nova finestra o pestanya del navegador i seguir amb aquesta guia, o pots retornar-hi més endavant. Et suggerim, però, que primer acabis de llegir la guia bàsica abans d'explorar altres pàgines.

Al final de cada pàgina de la guia bàsica trobaràs enllaços a pàgines de proves on podràs practicar el que t'expliquem. Llança-t'hi i practica! A ningú no li importarà si et fas un embolic experimentant en aquestes pàgines de proves.

Recorda que la Viquipèdia té a la teva disposició un sistema de mentorització. Pots demanar l'assignació d'un mentor que et proporcionarà assistència personalitzada durant els teus primers passos.

Nota: La guia assumeix que esteu utilitzant el format de pàgina per defecte. Si us heu registrat i heu canviat les vostres preferències, la posició dels enllaços pot ser diferent.

Pàgina següent