Viquipèdia:Introducció

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Info icon.svg IntroduccióClassificação Etaria Livre.JPG BenvingudaGnome-help-faq-dark.svg Guia bàsicaCurly Brackets.svg Apunts breusNuvola apps filetypes.svg Plantejament de preguntesGnome-help.svg Ajuda

Introducció   Com contribuir-hi   Explora la Viquipèdia   Guia bàsica d'edició

Veus l'enllaç "Modifica" a dalt a la dreta? A la Viquipèdia pots modificar els articles ara mateix, fins i tot sense haver de registrar-t'hi.

Què és la Viquipèdia?

Prem Modifica per tal d'editar un article!

La Viquipèdia és una enciclopèdia elaborada col·laborativament per alguns dels seus propis lectors. Un munt de gent està constantment millorant la Viquipèdia, realitzant-hi milers de canvis cada hora que s'enregistren íntegrament en els historials de cada article i a la pàgina de canvis recents. Els canvis inadequats són desfets ràpidament.

Com pots ajudar-hi

No tinguis por de modificar els articles!. Qualsevol pot modificar-los, i t'encoratgem que modifiquis de valent! Cerca quelcom que es pugui millorar i millora-ho: per exemple, la correcció de faltes d'ortografia o de gramàtica, la millora de la redacció, l'ampliació de contingut o la millora de referències. Recorda que no espatllaràs pas la Viquipèdia. Totes les edicions es poden revertir, arreglar o millorar. Així que endavant, ajuda'ns a fer de la Viquipèdia la millor font d'informació d'Internet! Llança-t'hi!

Prova de fer la teva primera modificació ara mateix!

  1. Vés a la pàgina de proves de la Viquipèdia
  2. Fes clic a la pestanya "Modifica" de dalt
  3. Escriu un missatge i desa la pàgina fent clic al botó "Desa la pàgina" que trobaràs sota l'àrea d'edició de text. La teva edició ha estat desada! Igual que ho has fet a la pàgina de proves, ho pots fer en qualsevol article.

També, si vols, tens a disposició la teva pròpia pàgina de proves.

A continuació, aprèn com contribuir a la Viquipèdia >>