Viquipèdia:Introducció

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Info icon.svg IntroduccióClassificação Etaria Livre.JPG BenvingudaGnome-help-faq-dark.svg Guia bàsicaCurly Brackets.svg Apunts breusNuvola apps filetypes.svg Plantejament de preguntesGnome-help.svg Ajuda

Introducció   Com contribuir-hi   Explora la Viquipèdia   Guia bàsica d'edició
Prem Modifica per tal d'editar un article!

Veus el botó Modifica a dalt a la dreta? A la Viquipèdia pots modificar els articles ara mateix, fins i tot sense haver de registrar-t'hi.

Què és la Viquipèdia?

La Viquipèdia és una enciclopèdia elaborada col·laborativament per alguns dels seus propis lectors. Un munt de gent està constantment millorant la Viquipèdia, realitzant-hi milers de canvis cada hora que s'enregistren íntegrament en els historials de cada article i que es poden veure a la pàgina de canvis recents. Els canvis inadequats són desfets ràpidament.

Com pots ajudar-hi?

No tinguis por de modificar els articles!. Qualsevol pot modificar-los, i t'encoratgem que modifiquis de valent! Cerca qualsevol tema que t'agradi i que pensis que es pugui millorar i millora-ho: per exemple, corregint faltes d'ortografia o de gramàtica, millorant la redacció, ampliant el contingut i millorant les referències bibliogràfiques. Recorda que no espatllaràs pas la Viquipèdia, ja que totes les edicions es poden revertir, arreglar o millorar. Així que endavant, ajuda'ns a fer de la Viquipèdia la millor font d'informació d'Internet! Llança-t'hi!

Prova de fer la teva primera modificació ara mateix!

  1. Vés a la teva pròpia pàgina de proves.
  2. Fes clic a la pestanya Modifica de dalt
  3. Escriu un missatge i desa la pàgina fent clic al botó "Desa la pàgina" que trobaràs sota l'àrea d'edició de text. La teva edició ha estat desada! Igual que ho has fet a la pàgina de proves, ho pots fer en qualsevol article.
A continuació, aprèn com contribuir a la Viquipèdia >>