Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Vallue

Participació I Viquiprojecte sobre el Brasil

3
Cataleirxs (discussiócontribucions)

Boa tarde, Vicenç!

Tot just he acabat de revisar i afegir cosetes a l'article Cultura del Brasil, que vas iniciar dintre del Viquiprojecte sobre la Setmana d'Art Modern. Com el vas publicar "fora de termini", no havia caigut en que no t'havia deixat el banner commemoratiu d'aquesta edició. Mai no és massa tard...

Viquiprojecte Setmana d'Art Modern del Brasil 1922
Se't concedeix aquesta distinció per la teva participació en el

I Viquiprojecte sobre el Brasil amb motiu del Centenari de la Semana de Arte Moderna de São Paulo - 1922.

Moltes Gràcies!

T'agraeixo un munt haver col·laborat en la creació d'articles d'aquesta temàtica, més encara amb aquest, tan extens. Ara que estic preparant els enviaments dels premis, et concedeixo un Accèssit per haver editat l'article més llarg de tot el concurs - que, de no ser per la data de publicació, t'hagués classificat entre els tres primers sense problemes.

Per tant, et prego que em facis arribar un mail a cataleirxs @ gmail.com amb la teva adreça sencera amb CP i un nom, per fer-te arribar un detallet. Mil gràcies!

Vallue (discussiócontribucions)

Gràcies a tu @Cataleirxs. Agraeixo força l'accèssit. Disfruto força fent articles compil·latoris però hi has de dedicar temps i no sempre pots combinar el dia a dia amb tasques de Viquipèdia. Un plaer !

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Estic molt content de com ha quedat. El millor dels que n'he participat, fins ara.

Resposta a «Participació I Viquiprojecte sobre el Brasil»