Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

He començat a corregir un article i una de les coses que he corregit han estat dues referències (se n'han de corregir les altres, també, però no he tingut temps de fer-ho) i en una d'elles ara surt un avís en lletres vermelles que diu: "Error de citació: Etiqueta <ref> no vàlida; el nom «Messerer, IV» està definit diverses vegades amb contingut diferent. Error de citació: Etiqueta <ref> no vàlida; el nom «Messerer, IV» està definit diverses vegades amb contingut diferent."

Algú em podria dir què vol dir això i com s'esmena l'error?

Loupeter (discussiócontribucions)

Hola, El problema és que hi ha dues referències amb el mateix nom <ref name="Messerer, IV">, una al primer paràgraf i una altra al darrer. Canvia una de les dues.

AlbertRA (discussiócontribucions)

Sí, en ocasions m'hi he trobat en traduir un article o moure algun paràgraf. Conserva el primer «1» i esborra > Cita > Reutilitza la primera referència tants cops com hi aparegui.

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

@Loupeter, @AlbertRA, he acabat de revisar les referències i ara no em sembla que n'hi hagi cap de repetida, però segueix apareixent l'avís en lletres vermelles i jo segueixo sense entendre que significa el que hi diu. Perquè posa "Messerer, IV"? Què són aquests números romans?

AlbertRA (discussiócontribucions)

El que has fet amb la referència 1 (esborrar, citar, reutilitzar) cal que ho facis amb la 3 i voilà!

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

He eliminat la referència on sortia l'error i l'he tornada a generar i posar les cites en el text. Està solucionat, però segueixo sense entendre què estava malament abans.

Jordi escarre (discussiócontribucions)

Hola, @Mercè Piqueras A l'article Ethel Cain hi ha l'error que menciones. Si obrim la pagina amb l'editor de codi veiem que hi ha dues referències amb aquest format; <ref name=":0">{{Ref-web|cognom=Song|nom=Sandra|data=February 11, 2021|títol=Ethel Cain Debuts 'Michelle Pfeiffer' with Lil Aaron|url=https://www.papermag.com/ethel-cain-michelle-pfeiffer-2650437418.html|consulta=2021-02-19|obra=[[Paper (magazine)|Paper]]|llengua=en}}<cite class="citation web cs1" data-ve-ignore="true" id="CITEREFSong2021">Song, Sandra (February 11, 2021). </cite></ref> I això fa que doni error. Per reparar-lo posem a una de les referències <ref name=":0"/>.

Resposta a «Error en referència»