Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Canviar el títol de "Lliga de Futbol Professional"

4
SilverioPlata (discussiócontribucions)

Oficialment la lliga espanyola és Lliga Nacional de Futbol Professional, i així apareix als articles en diverses llengües (castellà, anglès, francès). S'evita així la confusió amb la lliga francesa, que és "Lligue de Football Professional" (LFP), per la qual cosa considero que la denominació d'aquest article "Lliga de Futbol Professional" hauria de ser canviada a "Lliga Nacional de Futbol Professional". Per això sol·licito formalment si algú pot canviar el títol de l'article o si considereu que jo mateix ho puc fer. Gràcies

Yuanga (discussiócontribucions)

Per mi endavant!

Jmrebes (discussiócontribucions)

Ara mateix hi ha una redirecció amb Lliga Nacional de Futbol Professional, per mi és suficient, tot i que es podria fer a l'inrevés i que la pàgina principal fos la que era és una redirecció.

CarlesMartin (discussiócontribucions)

Jo no ho veig tan clar. És ampliament coneguda com a LFP, Lliga de Futbol Professional. Això de "Nacional" pot ser el nom oficial en castellà, però tampoc no hi hauria d'haver massa problema en mantenir el nom actual en català. La confusió amb la lliga francesa no és tal. La seva competició principal és la Ligue 1, coneguda com a tal. Que l'organització de la lliga francesa estigui a càrrec de la Ligue de Football Professionnel no hauria de ser problema de confusió, el seu nom és en francès, i a banda ni tan sols tenim l'article en català.

Resposta a «Canviar el títol de "Lliga de Futbol Professional"»