Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Jesuslh78

Paucabot (discussiócontribucions)

Proposta d'esborrament de la pàgina «Jordi Mèlich Cuxart»

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Jordi Mèlich Cuxart», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 08:46, 6 nov 2022 (CET)

Jesuslh78 (discussiócontribucions)

Bon dia,


Cap problema en l'esborrament de l'article. No cal cap mena d'aclariment al respecte ja que tampoc n'obtindrem cap altre final que el proposat. Certament, hi ha una col·laboració amb aquesta persona, però això no li resta significació ni tampoc fa que l'article hagi estat redactat de manera subjectiva, al contrari s'han referenciat les informacions publicades.


En tot cas, com he dit, cap problema. Procediu a l'esborrat de l'article, ja que en aquest cas no estic familiaritzat a com s'esborren articles de la Viquipèdia.


Salutacions i gràcies per la feina de vetllar per la qualitat de la comunitat.


Bon cap de setmana!


Jesús

Resposta a «Proposta d'esborrat»