Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Admissibilitat
Directrius aprovades
Biografies
Empreses
Associacions
Llibres
Centres educatius
Vegeu també
Esborrar pàgines: Precedents
Drecera:
VP:EP/P

Aquesta és la pàgina per a discutir les propostes d'esborrament de pàgines. Per a incloure una proposta vegeu els tres passos a seguir a Ajuda:Esborrar pàgines. Si heu arribat aquí per completar el segon pas, feu servir l'enllaç següent i ompliu la informació que se us demanarà en la plantilla precarregada. Recordeu complir el tercer pas després d'efectuar el segon!

Llegiu la pàgina proposada a esborrar i llegiu-ne els motius. Mentre el procés estigui obert podeu expressar les vostres opinions i votar. Només s'accepten vots d'usuaris amb més de 30 dies antiguitat i més de 100 contribucions en l'espai principal (articles) durant els darrers tres mesos abans de la data de la proposta. Com a excepció es permet votar al creador de l'article si era un usuari registrat quan el va crear. Per emetre el vostre vot inicieu una nova línia amb un asterisc (*)

 • La vostra votació
 • Els motius que us porten a emetre tal vot i la vostra firma (~~~~). Si la vostra opinió simplement coincideix amb la d'un altre votant expliciteu-ho. Digueu, per exemple, «Opino igual que el proponent» o «Comparteixo el punt de vista de l'usuari tal». Si voleu participar en diverses propostes, editeu-les d'una en una perquè quedi a l'historial i al resum d'edició el títol de la pàgina que esteu valorant.

Si una votació ja ha complert els terminis corresponents perquè es pugui considerar acabada, afegiu-hi una línia amb el resultat. Si han guanyat els vots favorables a l'eliminació de la pàgina, un administrador procedirà al seu esborrament i traslladarà la proposta d'eliminació a l'arxiu històric corresponent. Si s'ha optat per mantenir la pàgina, també traslladarà la proposta a l'historial i, a més, deixarà un enllaç a la pàgina de discussió de l'article que es pretenia esborrar per a informar-ne en vistes de posteriors processos d'eliminació.


Associació de Sales de Concerts de Catalunya[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Associació de Sales de Concerts de Catalunya (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Associació de Sales de Concerts de Catalunya · Associació de Sales de Concerts de Catalunya en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació sense referències d'admissibilitat --Panotxa (disc.) 16:24, 10 abr 2015 (CEST) (proponent)

Francesc Busquets i Burguera[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Francesc Busquets i Burguera (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Francesc Busquets i Burguera · Francesc Busquets i Burguera en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

Joaquín Bornes Rincón[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Joaquín Bornes Rincón (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Joaquín Bornes Rincón · Joaquín Bornes Rincón en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Sense referències d'admissibilitat --Panotxa (disc.) 07:54, 12 abr 2015 (CEST) (proponent)

Ralf & Jeanette[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Ralf & Jeanette (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Ralf & Jeanette · Ralf & Jeanette en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

60 Cartas[modifica | modifica el codi]

Pàgina: 60 Cartas (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: 60 Cartas · 60 Cartas en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

Encargos difíciles[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Encargos difíciles (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Encargos difíciles · Encargos difíciles en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

Estado de cambio[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Estado de cambio (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Estado de cambio · Estado de cambio en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

Isabel Pujol Payet[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Isabel Pujol Payet (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Isabel Pujol Payet · Isabel Pujol Payet en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Currículum --Pau Cabot · Discussió 08:44, 16 abr 2015 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació adms no demostrada --Arnaugir (discussió) 10:20, 16 abr 2015 (CEST)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent --Panotxa (disc.) 20:03, 16 abr 2015 (CEST)
 • A favor Aprovació Currículum --Joutbis (disc.) 19:30, 19 abr 2015 (CEST)

Narcís Iglésias Franch[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Narcís Iglésias Franch (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Narcís Iglésias Franch · Narcís Iglésias Franch en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Currículum. Cap font fiable que hagi parlat del biografiat de manera significativa --Pau Cabot · Discussió 08:53, 16 abr 2015 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent --Panotxa (disc.) 20:03, 16 abr 2015 (CEST)
 • A favor Aprovació Currículum --Joutbis (disc.) 19:30, 19 abr 2015 (CEST)

Joan Pagès Martínez[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Joan Pagès Martínez (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Joan Pagès Martínez · Joan Pagès Martínez en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Currículum --Pau Cabot · Discussió 08:56, 16 abr 2015 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent --Panotxa (disc.) 20:03, 16 abr 2015 (CEST)
 • A favor Aprovació Currículum --Joutbis (disc.) 19:31, 19 abr 2015 (CEST)

Plantilla:Publicacions històriques de Catalunya[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Plantilla:Publicacions històriques de Catalunya (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Plantilla:Publicacions històriques de Catalunya · Plantilla:Publicacions històriques de Catalunya en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures


Persones que han contribuït a la Internet Catalana[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Persones que han contribuït a la Internet Catalana (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Persones que han contribuït a la Internet Catalana · Persones que han contribuït a la Internet Catalana en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Llista no gaire significativa provinent del recull d'un llibre de recent aparició. Sense referències que sigui una llista de referència, valgui la redundància --Pau Cabot · Discussió 10:45, 20 abr 2015 (CEST) (proponent)
 • Comentari Comentari Vegeu Categoria Discussió:200 protagonistes de la Internet catalana de Sobirania.cat. Pau Cabot · Discussió 10:47, 20 abr 2015 (CEST)
 • Cocoboig diu: Justament l'ha vaig crear perquè la gent s'animi a ampliar-la, el llibre ha estat un punt de partida. La veritat, i va per tu Pau, heu de fer les coses per animar i no per desanimar. I no t'ho dic per això que vaig fer, ho dic per una altra persona que li vas matar les ganes d'entrar articles, i més essent professora, hauria anat molt bé la seva col·laboració amb els alumnes. S'ha d'ajudar a què la gent s'hi trobi bé, pel camí anem aprenent i sembla que voleu que tothom ho faci a la perfecció a la primera. Sigueu-ne conscients i mireu d'actuar d'una altra manera. Hi altres formes de dir i d'actuar. el comentari anterior sense signar és fet per Cocoboig (disc.contr.)
@Cocoboig: Crítiques destructives a banda, has llegit el debat en què s'expliquen els motius de la proposta d'esborrat? Pau Cabot · Discussió 16:22, 20 abr 2015 (CEST)
 • A favor Aprovació És una llista de comptes de twitter de persones que surten en un llibre. I no sé qui és la persona desanimada, però és un cas molt freqüent que els propagandistes benintencionats que venen aquí fer difusió dels seus clients, amics, productes, organitzacions i altres coses lloables es troben amb que tenim una política d'admissibilitat i que això és una enciclopèdia i es desanimen.--Pere prlpz (disc.) 17:34, 20 abr 2015 (CEST)

Cloverace[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Cloverace (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Cloverace · Cloverace en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Currículum. No hi ha referències des de la seva creació el 2013. El creador de l'article MissWikis té el mateix contingut a la seva pàgina d'usuari. --Sorenike (disc.) 11:30, 21 abr 2015 (CEST) (proponent)