Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Admissibilitat
Directrius aprovades
Biografies
Empreses
Associacions
Llibres
Centres educatius
Vegeu també
Esborrar pàgines: Precedents
Drecera:
VP:EP/P

Aquesta és la pàgina per a discutir les propostes d'esborrament de pàgines. Per a incloure una proposta vegeu els tres passos a seguir a Ajuda:Esborrar pàgines. Si heu arribat aquí per completar el segon pas, feu servir l'enllaç següent i ompliu la informació que se us demanarà en la plantilla precarregada. Recordeu complir el tercer pas després d'efectuar el segon!

Llegiu la pàgina proposada a esborrar i llegiu-ne els motius. Mentre el procés estigui obert podeu expressar les vostres opinions i votar. Només s'accepten vots d'usuaris amb més de 30 dies antiguitat i més de 100 contribucions en l'espai principal (articles) durant els darrers tres mesos abans de la data de la proposta. Com a excepció es permet votar al creador de l'article si era un usuari registrat quan el va crear. Per emetre el vostre vot inicieu una nova línia amb un asterisc (*)

 • La vostra votació
 • Els motius que us porten a emetre tal vot i la vostra firma (~~~~). Si la vostra opinió simplement coincideix amb la d'un altre votant expliciteu-ho. Digueu, per exemple, «Opino igual que el proponent» o «Comparteixo el punt de vista de l'usuari tal». Si voleu participar en diverses propostes, editeu-les d'una en una perquè quedi a l'historial i al resum d'edició el títol de la pàgina que esteu valorant.

Si una votació ja ha complert els terminis corresponents perquè es pugui considerar acabada, afegiu-hi una línia amb el resultat. Si han guanyat els vots favorables a l'eliminació de la pàgina, un administrador procedirà al seu esborrament i traslladarà la proposta d'eliminació a l'arxiu històric corresponent. Si s'ha optat per mantenir la pàgina, també traslladarà la proposta a l'historial i, a més, deixarà un enllaç a la pàgina de discussió de l'article que es pretenia esborrar per a informar-ne en vistes de posteriors processos d'eliminació.

Pla de Qualitat Costa Brava Centre Girona[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Pla de Qualitat Costa Brava Centre Girona (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Pla de Qualitat Costa Brava Centre Girona · Pla de Qualitat Costa Brava Centre Girona en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Sense referències d'admissibilitat, les referències no parlen de l'entitat sinó dels membres, publicitat --Panotxa (disc.) 19:45, 22 gen 2015 (CET) (proponent)

Unió Esportiva Joventut Barri del Crist[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Unió Esportiva Joventut Barri del Crist (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Unió Esportiva Joventut Barri del Crist · Unió Esportiva Joventut Barri del Crist en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Sense referències d'admissibilitat --Panotxa (disc.) 22:26, 24 gen 2015 (CET) (proponent)
 • Objecció Objecció L'he retocat un poc. Entenc que com a equip que ha jugat en categoria estatal (·a Divisió espanyola, en aquest cas) és admissible. --En cadufet (disc.) 23:19, 29 gen 2015 (CET)

La bioremediació[modifica | modifica el codi]

Pàgina: La bioremediació (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: La bioremediació · La bioremediació en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Ja existeix la pàgina bioremediació i la persona que ha creat La bioremediació ja hi treballa, com es pot veure en els historials. --Jaumeortola (disc.) 09:35, 26 gen 2015 (CET) (proponent)
 • Fusió o redirecció.--Pere prlpz (disc.) 09:52, 26 gen 2015 (CET)
 • Objecció Fusió a bioremediació. --Pau Colominas (t'ajudo?) 10:43, 26 gen 2015 (CET)
 • Objecció Fusió o redirecció a bioremediació --Panotxa (disc.) 12:18, 26 gen 2015 (CET)
 • A favorA favor Suport Veient aquesta edició de l'editor que ha iniciat la pàgina i que no s'adequa a la denominació habitual de pàgines, trobo que seria un cas discutible de VP:CSR demanada per l'autor de bona fe. No crec que la redirecció pugui ser potencialment usada com un enllaç intern. Bestiasonica: enraonem? 22:47, 26 gen 2015 (CET)
 • A favorA favor Suport La definició La bioremediació la ve fer erròniament un alumne meu de l'assignatura "Tecnologies Netes i Efluents Industrials" de Ciències Ambientals de la UAB. Li vaig demanar que ampliés la definició de bioremediació, però ell va crear la nova definició. Ara ja ho ha corregit ampliant-ne l'anterior. Per tant la definició de La bioremediació s'hauria d'esborrar. --Juan Antonio Baeza Labat 17:00, 28 gen 2015 (CET)
 • A favor Aprovació ja és clar amb el que va dir JA Baeza.--Flamenc (disc.) 22:34, 28 gen 2015 (CET)
 • A favor Aprovació És una petició d'esborrament. --Salvi «Ssola» (discussió) 23:25, 29 gen 2015 (CET)

Agrupació Musical Ontinyent[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Agrupació Musical Ontinyent (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Agrupació Musical Ontinyent · Agrupació Musical Ontinyent en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació sense referències d'admissibilitat. Publicitat --Panotxa (disc.) 19:30, 26 gen 2015 (CET) (proponent)
 • Neutral NS/NC tot i que sembla un "one hit user" aparentment l'article sembla prou interessant per les fonts citades. tanmateix potser no són prou monogràfiques sobre el tema. Un article orfe i abandonat. No sé quina és la millor opció. Bestiasonica: enraonem? 22:51, 26 gen 2015 (CET)
 • Comentari Comentari És un unius articuli (llatí per a one hit user), les refs no són totes pertinents i totes sí que eren mal formatatdes. He començat una mica a posar ordre, no sé encara si hi arribaré a salvar-lo, peró dóna'm un xic de temps. Viquixote-Flamenc (disc.) 23:08, 28 gen 2015 (CET)
 • En contraEn contra Rebuig L'article queda un esborrany, però tenen dos discs no autoeditats, i m'aturo aquí, sinó serà sobrereferenciat. Viquixote-Flamenc (disc.) 00:24, 29 gen 2015 (CET)
 • Comentari Comentari A mi, em sembla d'admissibilitat dubtosa, com a mínim. Pos en dubte, sobretot, la fiabilitat de les referències: la web del València CF, l'edició local de Vilaweb Ontinyent (que no és el mateix que Vilaweb), musicafestera.com, el web de la Federació de societats musicals de la Communitat Valenciana, nuestrasbandasdemusica.com, la televisió local d'Ontinyent, audioart.es, etc. Pau Cabot · Discussió 08:25, 29 gen 2015 (CET)
 • Comentari Comentari M'uneixo als comentaris sobre les referències, les fonts justegen molt. Només tenen un premi de caràcter local, i respecte als dos discos, en un d'ells, de les 16 peces, només toquen cinc, és una compilació. --Panotxa (disc.) 12:33, 29 gen 2015 (CET)
 • Objecció Objecció Prou referències i discos no autoeditats com diu en Flamenc. --Baggio (missatges) 12:47, 29 gen 2015 (CET)