Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Admissibilitat
Directrius aprovades
Biografies
Empreses
Associacions
Llibres
Centres educatius
Vegeu també
Esborrar pàgines: Precedents
Drecera:
VP:EP/P

Aquesta és la pàgina per a discutir les propostes d'esborrament de pàgines. Per a incloure una proposta vegeu els tres passos a seguir a Ajuda:Esborrar pàgines. Si heu arribat aquí per completar el segon pas, feu servir l'enllaç següent i ompliu la informació que se us demanarà en la plantilla precarregada. Recordeu complir el tercer pas després d'efectuar el segon!

Llegiu la pàgina proposada a esborrar i llegiu-ne els motius. Mentre el procés estigui obert podeu expressar les vostres opinions i votar. Només s'accepten vots d'usuaris amb més de 30 dies antiguitat i més de 100 contribucions en l'espai principal (articles) durant els darrers tres mesos abans de la data de la proposta. Com a excepció es permet votar al creador de l'article si era un usuari registrat quan el va crear. Per emetre el vostre vot inicieu una nova línia amb un asterisc (*)

 • La vostra votació
 • Els motius que us porten a emetre tal vot i la vostra firma (~~~~). Si la vostra opinió simplement coincideix amb la d'un altre votant expliciteu-ho. Digueu, per exemple, «Opino igual que el proponent» o «Comparteixo el punt de vista de l'usuari tal». Si voleu participar en diverses propostes, editeu-les d'una en una perquè quedi a l'historial i al resum d'edició el títol de la pàgina que esteu valorant.

Si una votació ja ha complert els terminis corresponents perquè es pugui considerar acabada, afegiu-hi una línia amb el resultat. Si han guanyat els vots favorables a l'eliminació de la pàgina, un administrador procedirà al seu esborrament i traslladarà la proposta d'eliminació a l'arxiu històric corresponent. Si s'ha optat per mantenir la pàgina, també traslladarà la proposta a l'historial i, a més, deixarà una còpia a la pàgina de discussió de l'article que es pretenia esborrar per a informar-ne en vistes de posteriors processos d'eliminació.

Rafel Llussà Torra[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Rafel Llussà Torra (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Rafel Llussà Torra · Rafel Llussà Torra en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat fonts fiables que en parlin de manera significativa --Pau Cabot · Discussió 14:45, 15 jul 2014 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació Currículum acadèmic, no apte per a una enciclopèdia--Flamenc (disc.) 14:55, 23 jul 2014 (CEST)

Josep Gordi Serrat[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Josep Gordi Serrat (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Josep Gordi Serrat · Josep Gordi Serrat en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que facin l'article admissible --Pau Cabot · Discussió 14:48, 15 jul 2014 (CEST) (proponent)
 • Comentari Comentari He millorat una mica l'article, però dubto de si la referència que he posat el fa admissible.--Medol (disc.) 19:14, 15 jul 2014 (CEST)
 • Objecció Objecció Cal millorar el redactat i la forma perquè sigui una mica més enciclopèdic, però ha fet prou publicacions. Crec que el mínim és haver escrit dos llibres i n'ha escrit uns quants més.--Pitxiquin (disc.) 12:49, 18 jul 2014 (CEST)
@Pitxiquin: Aquest criteri s'aplica només als escriptors. Veges Viquipèdia:Criteris d'admissibilitat (biografies)#Escriptors. Pau Cabot · Discussió 18:02, 18 jul 2014 (CEST)
Comentari Comentari Però els escriptors d'obres d'assaig, de no ficció, no veig perquè hauria de ser diferent. Si no s'ha autoeditat els llibres, no veig que sigui menys important un llibre d'assaig que una novel·la o un llibre de poesia o teatre. Encara que l'article l'hagi escrit un becari del departament, crec que el que seria més important seria ensenyar-li com escriure un article perquè fos enciclopèdic i no merament un currículum. --Pitxiquin (disc.) 05:09, 19 jul 2014 (CEST)
Si creus que aquest criteri també s'hauria d'aplicar als escriptors d'obres d'assaig, el que hauries de fer és mirar de canviar les polítiques, concretament la d'admissibilitat de biografies. Però mentre aquestes no canviïn, t'has de basar en les que tenim consensuades entre tots, no en la teva opinió personal.
I respecte de l'aprenentatge del becari, ja he mirat de donar-li indicacions: Usuari Discussió:Paucabot#Referències. El problema, però, a part de ser un currículum és que l'article no és admissible i això no es pot arreglar millorant l'article. Pau Cabot · Discussió 08:41, 19 jul 2014 (CEST)
 • A favor Aprovació Sense referències d'admissibilitat. No s'ha vist que ningú n'hagi parlat tot i haver col·laborat en diferents publicacions. A més, és un article fet per un becari de la seva facultat que està penjant sistemàticament els currículums dels professors (tot i que això per si sol pot no ser motiu d'esborrat).[1]--Pere prlpz (disc.) 19:52, 18 jul 2014 (CEST)
 • Objecció Objecció Per les publicacions realitzades. Cal millorar format i referenciar, però no esborrar.--Kippelboy (disc.) 05:34, 19 jul 2014 (CEST)
Recordem que tenir publicacions no és un criteri d'admissibilitat. L'admissibilitat depèn de que hi hagi fonts fiables que hagin parlat significativament del biografiat. Pau Cabot · Discussió 08:43, 19 jul 2014 (CEST)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--Medol (disc.) 11:39, 19 jul 2014 (CEST)
 • Comentari Comentari Té sentit publicar una llista enorme de publicacions, copiada empastada del seu currículum al web de la universitat? No seria pas millor parlar només dels llibres principals, i preferiblement, si s'escau, dels llibres que van tenir un cert ressó? Aleshores sí, pot ser admissible, i més agradable per llegir. Amb un enllaç extern que dirigeix cap a la llista al seu currículum n'hi haurà prou. Aixó val per molts articles.--Flamenc (disc.) 14:19, 20 jul 2014 (CEST)

Harvest (grup)[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Harvest (grup) (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Harvest (grup) · Harvest (grup) en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Medol (disc.) 10:02, 16 jul 2014 (CEST) (proponent)

Cristian Prieto Medianu[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Cristian Prieto Medianu (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Cristian Prieto Medianu · Cristian Prieto Medianu en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Medol (disc.) 17:00, 16 jul 2014 (CEST) (proponent)


Montserrat Batllori Dillet[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Montserrat Batllori Dillet (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Montserrat Batllori Dillet · Montserrat Batllori Dillet en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Currículum --Pau Cabot · Discussió 07:13, 17 jul 2014 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació Currículum. Quan autors sobre catedràtics amb tantes referències no saben la diferència entre una enciclopèdia i una pàgina web de promoció, romanc sorprés.--Flamenc (disc.) 01:43, 20 jul 2014 (CEST)

Maria Lluïsa Faxedas Brujats[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Maria Lluïsa Faxedas Brujats (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Maria Lluïsa Faxedas Brujats · Maria Lluïsa Faxedas Brujats en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

De http://dhac.iec.cat/presentacio.asp:
« Per això hem demanat a cada especialista que presenti el seu perfil professional, en el qual, en una primera part, esmenti els llocs de treball, els càrrecs i les responsabilitats que ha exercit; i, en una segona part, comenti el sentit de les principals aportacions intel·lectuals realitzades. En aquest sentit, hem recomanat que no esmentin de manera indiscriminada els treballs escrits o les exposicions comissariades, sinó que descriguin i justifiquin les línies de treball que consideren més destacades com a aportació a la història de l’art català. Hem recomanat també de posar els enllaços que calgui a altres pàgines web personals o d’equips on es pugui ampliar el coneixement de les seves activitats, especialment pel que fa a la producció publicada. Determinades dades que en el món acadèmic són molt significatives, com ara la direcció de tesis i altres treballs, el nombre de trams de recerca, la direcció o participació en equips de recerca i altres de tipus similar, no creiem que tinguin sentit en aquest context, i per això hem considerat que és millor ometre-les. El mateix es pot dir dels mèrits formatius i de capacitació propis del treball en museus i altres centres. »

No estic segur que poguem considerar això una font fiable. Més que una font que parli d'aquesta historiadora, sembla ser la seva pròpia presentació. Pau Cabot · Discussió 09:19, 17 jul 2014 (CEST)

 • A favor Aprovació Objecció Objecció D'acord amb el proponent. El DHAC no sembla ser una font fiable.--Medol (disc.) 09:32, 17 jul 2014 (CEST) Però la primera de les referències, una entrevista al Diari de Girona, acabada d'incorporar per en @Flamenc:, considero que sí que ho és.--Medol (disc.) 23:48, 21 jul 2014 (CEST)
Matís: En qualque sentit sí que podríem considerar aquest diccionari una font fiable, ja que, pel que comenten, revisen i esporguen els textos enviats pels interessats. Ara, no crec que sigui una font que serveixi per verificar l'admissibilitat dels biografiats ... Pau Cabot · Discussió 11:16, 17 jul 2014 (CEST)
 • A favor Aprovació És un directori, per bé que estigui recolzat per una institució, igual que el directori/guia d'escriptors del barri que havia fet una biblioteca local i que sortia a les discussions d'esborrat de fa unes setmanes.--Pere prlpz (disc.) 14:13, 17 jul 2014 (CEST)
De http://dhac.iec.cat/presentacio.asp:
« Ara per ara, aquest espai web és una eina oberta, perquè encara hi manquen molts dels noms d’historiadors de l’art seleccionats, tant històrics com actius. Per això no s’ha d’interpretar l’estat actual del diccionari com una obra acabada, sinó com un treball en curs d’elaboració.
Quan, al seu moment, donarem per prou acomplerta la tasca, en una segona etapa farem una tria dels autors més destacats —aquells que han marcat la nostra historiografia— i proposarem de fer-ne una edició impresa dins la col·lecció i segell editorial «Memoria Artium», en què participen sis universitats catalanes i el Museu Nacional d’Art de Catalunya.
»
 • Comentari Comentari a banda d'historiadora pareix que també fou Tinent d'Alcalde de Cultura i Educació de Girona:[2], [3]
 • Objecció Objecció Per les referències afegides--Kippelboy (disc.) 05:31, 19 jul 2014 (CEST)
@Kippelboy: Quina consideres tu que és la font fiable que n'ha parlat de manera significativa? Pau Cabot · Discussió 08:45, 19 jul 2014 (CEST)
Ha publicat diversos llibres, ha comissariat exposicions i se n'ha parlat tant als webs dels museus com als mitjans.--Kippelboy (disc.) 06:54, 20 jul 2014 (CEST)
 • Objecció Objecció he afegit unes informacions referenciades sobre la seva carrera política que mancaven a l'article.--Flamenc (disc.) 15:18, 20 jul 2014 (CEST)

Juan Lluis Alegret Tejero[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Juan Lluis Alegret Tejero (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Juan Lluis Alegret Tejero · Juan Lluis Alegret Tejero en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Currículum --Pau Cabot · Discussió 08:45, 18 jul 2014 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació Currículum --Flamenc (disc.) 01:50, 20 jul 2014 (CEST)


Genís Barnosell Jordà[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Genís Barnosell Jordà (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Genís Barnosell Jordà · Genís Barnosell Jordà en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Currículum (+ no s'han trobat referències que verifiquin l'admissibilitat de l'historiador) --Pau Cabot · Discussió 08:27, 21 jul 2014 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació Currículum, mal redactat. --Flamenc (disc.) 11:03, 22 jul 2014 (CEST)

Maria Josepa Bru Bistuer[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Maria Josepa Bru Bistuer (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Maria Josepa Bru Bistuer · Maria Josepa Bru Bistuer en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Currículum (+ no s'han trobat referències que verifiquin l'admissibilitat de la geògrafa) --Pau Cabot · Discussió 08:30, 21 jul 2014 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació Currículum, mal redactat. sembla un copiar-empastar ràpid, vite fait bien fait sense tenir en compte la diferència entre una enciclopèdia i un currículum universitari. --Flamenc (disc.) 00:50, 22 jul 2014 (CEST)

Club Atlètic Català de Futbol Sala[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Club Atlètic Català de Futbol Sala (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Club Atlètic Català de Futbol Sala · Club Atlètic Català de Futbol Sala en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències a fonts fiables que parlin significativament d'aquest club de futbol sala de Vilassar de Dalt --Pau Cabot · Discussió 08:34, 21 jul 2014 (CEST) (proponent)
 • Proposo Objecció Fusió a Vilassar de Dalt.--Medol (disc.) 09:21, 21 jul 2014 (CEST)
No podem posar a Vilassar de Dalt tot aquest treball inèdit. El màxim que crec que es pot fer sense infringir VP:VER és citar-lo, cosa que ja està feta a Vilassar de Dalt#Esport. Pau Cabot · Discussió 09:45, 21 jul 2014 (CEST)
D'acord.--Medol (disc.) 09:56, 21 jul 2014 (CEST)