Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Admissibilitat
Directrius aprovades
Biografies
Empreses
Associacions
Llibres
Centres educatius
Vegeu també
Esborrar pàgines: Precedents
Drecera:
VP:EP/P

Aquesta és la pàgina per a discutir les propostes d'esborrament de pàgines. Per a incloure una proposta vegeu els tres passos a seguir a Ajuda:Esborrar pàgines. Si heu arribat aquí per completar el segon pas, feu servir l'enllaç següent i ompliu la informació que se us demanarà en la plantilla precarregada. Recordeu complir el tercer pas després d'efectuar el segon!

Llegiu la pàgina proposada a esborrar i llegiu-ne els motius. Mentre el procés estigui obert podeu expressar les vostres opinions i votar. Només s'accepten vots d'usuaris amb més de 30 dies antiguitat i més de 100 contribucions en l'espai principal (articles) durant els darrers tres mesos abans de la data de la proposta. Com a excepció es permet votar al creador de l'article si era un usuari registrat quan el va crear. Per emetre el vostre vot inicieu una nova línia amb un asterisc (*)

 • La vostra votació
 • Els motius que us porten a emetre tal vot i la vostra firma (~~~~). Si la vostra opinió simplement coincideix amb la d'un altre votant expliciteu-ho. Digueu, per exemple, «Opino igual que el proponent» o «Comparteixo el punt de vista de l'usuari tal». Si voleu participar en diverses propostes, editeu-les d'una en una perquè quedi a l'historial i al resum d'edició el títol de la pàgina que esteu valorant.

Si una votació ja ha complert els terminis corresponents perquè es pugui considerar acabada, afegiu-hi una línia amb el resultat. Si han guanyat els vots favorables a l'eliminació de la pàgina, un administrador procedirà al seu esborrament i traslladarà la proposta d'eliminació a l'arxiu històric corresponent. Si s'ha optat per mantenir la pàgina, també traslladarà la proposta a l'historial i, a més, deixarà una còpia a la pàgina de discussió de l'article que es pretenia esborrar per a informar-ne en vistes de posteriors processos d'eliminació.

Cornabou Revista Digital Literatura Infantil i Juvenil[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Cornabou Revista Digital Literatura Infantil i Juvenil (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Cornabou Revista Digital Literatura Infantil i Juvenil · Cornabou Revista Digital Literatura Infantil i Juvenil en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Sense referències d'admissibilitat. Publicitat --Panotxa (disc.) 10:55, 13 ago 2014 (CEST) (proponent)


Àlex Sibils[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Àlex Sibils (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Àlex Sibils · Àlex Sibils en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin l'admissibilitat d'aquest arquitecte. Més que probable autopromoció --Pau Cabot · Discussió 09:45, 20 ago 2014 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació És un unius articuli d'algú que no ha fet la pena de mirar un mínim el format d'un article enciclopèdic. (Auto)promoció--Flamenc (disc.) 00:21, 21 ago 2014 (CEST)
 • A favor Aprovació --Beusson (disc.) 07:50, 21 ago 2014 (CEST)Comentari Comentari De moment trec el meu vot perquè hi ha hagut canvis significatius a l'article.--Beusson (disc.) 07:36, 22 ago 2014 (CEST)
 • A favor Aprovació --Habicht (disc.) 13:46, 21 ago 2014 (CEST) Objecció Objecció Per les referències aportades. --Habicht (disc.) 11:31, 22 ago 2014 (CEST)
 • Objecció Objecció El seu campionat d'Europa de 1980 el qualifica per estar com a "B" en la Llista de pilots de motociclisme dels Països Catalans, i tenim una pila de pilots que la "C" (pitjor que la "B") son admissibles. Afegides un parell de refs. La part d'arquitectura i arquitectura tècnica sembla que és menys destacable --Panotxa (disc.) 14:43, 21 ago 2014 (CEST)
Supòs que la cobertura mediàtica depèn de l'especialitat i el Sidecar Trial es veu que no deu ser l'especialitat més mediàtica dels esports de motor (i jo no sabia ni que existia, mira que n'aprenem de coses a la Viquipèdia). Cap de les dues referències que hi ha ara parla significativament d'aquest pilot. Són simples citacions que, al meu parer, no basten per verificar-ne la seva admissibilitat. Una cerca "Àlex+Sibils"+trial "Àlex Sibils" trial no dóna cap resultat addicional que permeti suposar que ha rebut més cobertura que la citació puntual. A no ser que hi hagi qualque en format paper ... Pau Cabot · Discussió 15:24, 21 ago 2014 (CEST)
@Paucabot: de Viquipèdia:Criteris d'admissibilitat (biografies): Els esportistes, tenen com a criteri d'admissibilitat Esportistes que han guanyat alguna competició internacional (preferentment Jocs Olímpics, Campionats del Món o d'Europa), i amb això es pressuposa que es compleixen aquests criteris generals (en referència a la cobertura) --Panotxa (disc.) 15:58, 21 ago 2014 (CEST)
Jo, més que pressuposar-ho, crec que els criteris estan mal fets si estam xerrant d'esports molt i molt minoritaris com Colpbol, Bquet o Sidecar Trial. En tot cas, seria un cas més d'article que compleix els criteris específics i no els generals. Pau Cabot · Discussió 16:06, 21 ago 2014 (CEST)
Comentari Comentari En aquest cas trobem el problema afegit d'un tema d'abans d'Internet, que si ha rebut cobertura de fonts fiables pot ser que sigui de publicacions de paper que no són en línia.--Pere prlpz (disc.) 16:57, 21 ago 2014 (CEST)
 • Comentari Comentari El que lamento, malgrat les millores a l'article, és que el primer viquipedista, que va triar el nom d'autor d'Alex Sibils i que va posar l'article el quatre d'agost, no ha tornat ni participat a la dicussió. No hem d'estimular gent que posa un únic article mal fet (i probablement autobiogràfic o autobombo) si no manifesten qualsevol motivació de col·laborar com cal en respectar les formes, o en demanar ajuda. --Flamenc (disc.) 23:46, 24 ago 2014 (CEST)

Seminari d'Informàtica de Castelló[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Seminari d'Informàtica de Castelló (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Seminari d'Informàtica de Castelló · Seminari d'Informàtica de Castelló en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació sense referències d'admissibilitat --Panotxa (disc.) 19:19, 20 ago 2014 (CEST) (proponent)
 • Comentari Comentari He començat a retreballar l'article. És una entitat fundada el 1986 que sembla tenir una certa rellevància al món educatiu de Castelló. Calen encara moltes millores, però demano un temps d'indulgència per a poder fer més recerques, si algú em vol ajudar, amb molt de gust.--Flamenc (disc.) 00:56, 21 ago 2014 (CEST)
 • Objecció Objecció Podria passar justet, peró per a mi és passable.--Flamenc (disc.) 16:36, 27 ago 2014 (CEST)

Residència d'Estudiants de Fantoft[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Residència d'Estudiants de Fantoft (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Residència d'Estudiants de Fantoft · Residència d'Estudiants de Fantoft en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Publicitat --Medol (disc.) 20:44, 27 ago 2014 (CEST) (proponent)
 • Comentari Comentari Per qui no se'n recordi, la vegada anterior que es va proposar: Viquipèdia:Esborrar_pàgines/Historial/2007/06#Residència d'Estudiants de Fantoft (que, curiosament, no era a la discussió de la pàgina).--Pere prlpz (disc.) 21:33, 27 ago 2014 (CEST)
 • Comentari Comentari Segons no:Liste over høye bygninger i Norge (en) és un dels edificis més alts de Noruega i el segon de Bergen.--Pere prlpz (disc.) 21:41, 27 ago 2014 (CEST)
  • Tal i com està no considero que es pugui mantenir l'article, que considero que en tot cas necessitaria refer-se per a passar de ser un anunci a ser un article enciclopèdic. Per altra banda, no és un article sobre cap edifici -que en tot cas es podria posar en una llista d'edificis alts-, sino sobre una residència d'estudiants que es ven dient que té internet, sauna, serveis de bugaderia i que ven edredons nòrdics, entre altres serveis. Jo veig l'afany publicitari molt evident. No sabia que s'havia discutit anteriorment.--Medol (disc.) 23:14, 27 ago 2014 (CEST) I cal que hi hagi quatre fotos de com són les habitacions i una d'una cuina?--Medol (disc.) 23:16, 27 ago 2014 (CEST)
Les intencions són difícils d'endevinar, però més que afany publicitari, veient la discussió anterior jo diria que és l'article fet per algú que hi havia estat i que li va fer gràcia fer un article sobre la seva residència. El que interessa als residents coincideix amb el que explicar la publicitat (si no poc vendrien), i per això pot semblar publicitari.--Pere prlpz (disc.) 00:43, 28 ago 2014 (CEST)
Comentari Comentari No és que sigui una prova d'admissibilitat, però crec que la residència té més habitants que la majoria d'entitats de població amb article a la Viquipèdia.--Pere prlpz (disc.) 10:16, 28 ago 2014 (CEST)
Comentari Comentari @Pere prlpz: Penso que és un bell exemple d'arquitectura brutalista d'aquesta època - no és el meu estil preferit - però amb tots els canvis fets, ara em sembla un article admissible. Una enciclopèdia també ha de descriure sine ira et studio les coses brutals del passat com les coses maques.--Flamenc (disc.) 23:49, 28 ago 2014 (CEST)
 • Comentari Comentari he una mica podat l'article (la presència d'una bugaderia és tant rellevant per a un article a una enciclopèdia que la presència o no, diuem, d'una rentadora a la casa dels Pujol o d'un diccionari al despatx de Rajoy), però no m'oposaré tampoc a una fusió amb Fantoft. A la viquipèdia francesa diuen, sense cap referència, que Joseph Luns trobava que l'edifici semblava una presó. No tinc prou accés a fonts en noruec per a poder jutjar si val la pena de fer un article. Sembla un edifici emblemàtic, però si no trobem cap font fiable que en parla…--Flamenc (disc.) 00:09, 28 ago 2014 (CEST)
He afegit una primera referència que em sembla seriosa.--Flamenc (disc.) 01:31, 28 ago 2014 (CEST)