Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Admissibilitat
Directrius aprovades
Biografies
Empreses
Associacions
Llibres
Centres educatius
Vegeu també
Esborrar pàgines: Precedents
Drecera:
VP:EP/P

Aquesta és la pàgina per a discutir les propostes d'esborrament de pàgines. Per a incloure una proposta vegeu els tres passos a seguir a Ajuda:Esborrar pàgines. Si heu arribat aquí per completar el segon pas, feu servir l'enllaç següent i ompliu la informació que se us demanarà en la plantilla precarregada. Recordeu complir el tercer pas després d'efectuar el segon!

Llegiu la pàgina proposada a esborrar i llegiu-ne els motius. Mentre el procés estigui obert podeu expressar les vostres opinions i votar. Només s'accepten vots d'usuaris amb més de 30 dies antiguitat i més de 100 contribucions en l'espai principal (articles) durant els darrers tres mesos abans de la data de la proposta. Com a excepció es permet votar al creador de l'article si era un usuari registrat quan el va crear. Per emetre el vostre vot inicieu una nova línia amb un asterisc (*)

  • La vostra votació
  • Els motius que us porten a emetre tal vot i la vostra firma (~~~~). Si la vostra opinió simplement coincideix amb la d'un altre votant expliciteu-ho. Digueu, per exemple, «Opino igual que el proponent» o «Comparteixo el punt de vista de l'usuari tal». Si voleu participar en diverses propostes, editeu-les d'una en una perquè quedi a l'historial i al resum d'edició el títol de la pàgina que esteu valorant.

Si una votació ja ha complert els terminis corresponents perquè es pugui considerar acabada, afegiu-hi una línia amb el resultat. Si han guanyat els vots favorables a l'eliminació de la pàgina, un administrador procedirà al seu esborrament i traslladarà la proposta d'eliminació a l'arxiu històric corresponent. Si s'ha optat per mantenir la pàgina, també traslladarà la proposta a l'historial i, a més, deixarà una còpia a la pàgina de discussió de l'article que es pretenia esborrar per a informar-ne en vistes de posteriors processos d'eliminació.

Escil·la i Caribdis[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Escil·la i Caribdis (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Escil·la i Caribdis · Escil·la i Caribdis en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

  • A favor Aprovació Nom inadequat, ja existeixen els articles Escil·la (filla de Forcis) i Caribdis. Seria com fer un article titulat "blau i vermell" que parlés del blau i el vermell. --Bestiasonica: enraonem? 22:51, 5 set 2014 (CEST) (proponent)
  • Objecció Objecció L'intenció d'aquest article, no era parlar del color blau ni del vermell, sinó més aviat del lila; m'explico: existeix la pàgina d'Escil·la, i també la de Caribdis, en cadascuna d'elles es parla de la criatura en concret, i no de la relació amb l'altra i el que ténen en comú. La idea era parlar de l'escull que ambues vigilaven, citar-ne els passatges de l'Odissea i de l'Eneida, i explicar l'expressió (una mica culta) d'"estar entre Escil·la i Caribdis". A la viquipèdia espanyola hi ha un breu article dedicat a ambdós monstres: https://es.wikipedia.org/wiki/Escila_y_Caribdis. --Hostiquinnom (disc.) 20:14, 8 set 2014 (CEST)
  • Comentari Comentari L'article existeix no només a :es sinó a d'altres catorze viquipèdies: d:Q2330140#sitelinks-wikipedia. Pau Cabot · Discussió 21:17, 8 set 2014 (CEST)
  • Objecció Objecció en determinats casos veig aconsellable fer aquests articles dobles --barcelona (disc.) 17:38, 10 set 2014 (CEST)

Guillem Casasús[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Guillem Casasús (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Guillem Casasús · Guillem Casasús en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

  • A favor Aprovació No s'ha documentat cap font d'informació fiable on poder verificar una cobertura mediàtic significativa. --Bestiasonica: enraonem? 20:20, 7 set 2014 (CEST) (proponent)
  • A favor Aprovació Té un fort olor de currículum. --Flamenc (disc.) 21:50, 16 set 2014 (CEST)

Drakum[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Drakum (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Drakum · Drakum en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

  • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 14:23, 14 set 2014 (CEST) (proponent)