Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Admissibilitat
Directrius aprovades
Biografies
Empreses
Associacions
Llibres
Centres educatius
Vegeu també
Esborrar pàgines: Precedents
Drecera:
VP:EP/P

Aquesta és la pàgina per a discutir les propostes d'esborrament de pàgines. Per a incloure una proposta vegeu els tres passos a seguir a Ajuda:Esborrar pàgines. Si heu arribat aquí per completar el segon pas, feu servir l'enllaç següent i ompliu la informació que se us demanarà en la plantilla precarregada. Recordeu complir el tercer pas després d'efectuar el segon!

Llegiu la pàgina proposada a esborrar i llegiu-ne els motius. Mentre el procés estigui obert podeu expressar les vostres opinions i votar. Només s'accepten vots d'usuaris amb més de 30 dies antiguitat i més de 100 contribucions en l'espai principal (articles) durant els darrers tres mesos abans de la data de la proposta. Com a excepció es permet votar al creador de l'article si era un usuari registrat quan el va crear. Per emetre el vostre vot inicieu una nova línia amb un asterisc (*)

 • La vostra votació
 • Els motius que us porten a emetre tal vot i la vostra firma (~~~~). Si la vostra opinió simplement coincideix amb la d'un altre votant expliciteu-ho. Digueu, per exemple, «Opino igual que el proponent» o «Comparteixo el punt de vista de l'usuari tal». Si voleu participar en diverses propostes, editeu-les d'una en una perquè quedi a l'historial i al resum d'edició el títol de la pàgina que esteu valorant.

Si una votació ja ha complert els terminis corresponents perquè es pugui considerar acabada, afegiu-hi una línia amb el resultat. Si han guanyat els vots favorables a l'eliminació de la pàgina, un administrador procedirà al seu esborrament i traslladarà la proposta d'eliminació a l'arxiu històric corresponent. Si s'ha optat per mantenir la pàgina, també traslladarà la proposta a l'historial i, a més, deixarà una còpia a la pàgina de discussió de l'article que es pretenia esborrar per a informar-ne en vistes de posteriors processos d'eliminació.

quitisoma[modifica | modifica el codi]

Pàgina: quitisoma (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: quitisoma · quitisoma en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació microesborrany no verificable, no he sabut trobar fonts d'informació sota aquest nom --Bestiasonica: enraonem? 17:11, 3 abr 2014 (CEST) (proponent)
 • Comentari Comentari No sé si et refereixes al nom en català o al concepte. El concepte sembla que sí que existeix. Pau Cabot · Discussió 17:34, 3 abr 2014 (CEST)
Doncs ara que ho dius en català no he trobat res sobre aquest nom i quan vaig fer la cerca no vaig saber trobar aquesta adaptació. Bestiasonica: enraonem? 12:27, 6 abr 2014 (CEST)
Almanco en anglès, francès i castellà sembla que existeix: [1], [2], [3]. Pau Cabot · Discussió 12:50, 6 abr 2014 (CEST)
 • Comentari Comentari En qualsevol cas, s'hauria d'ampliar. Jo no tinc coneixements per fer-ho.– Leptictidium (digui, digui) 13:57, 6 abr 2014 (CEST)
Pel poc que hem trobat, sembla tasca difícil. Potser seria una bona opció fusionar-ho a Quitina. Pau Cabot · Discussió 10:37, 7 abr 2014 (CEST)

Pàgina: Llobet estudi d'interiorisme (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Llobet estudi d'interiorisme · Llobet estudi d'interiorisme en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Publicitat --Pau Cabot · Discussió 08:26, 12 abr 2014 (CEST) (proponent)
 • Comentari Comentari Es tracta d'un altre article del Viquiprojecte:Museu del disseny/ESDI/Teoria i Història del Disseny II (nocturn), creat pels mateixos alumnes que outline studio (vegeu més amunt) Pere i Roger tot i que amb usuaris diferents (Rva83 i Pemoju). Més que deixar-los treballar (que, a més, no sembla que ho facin gaire ni en un article ni en l'altre), crec que s'hauria d'avisar quan abans millor a aquests dos usuaris que tot sembla indicar que aquests dos articles no seran admissibles a la Viquipèdia. Pareix que no hagin entès molt bé el projecte. Pau Cabot · Discussió 08:35, 12 abr 2014 (CEST)
  • Comentari Comentari Aquest article té enllaços a publicacions. El dubte és quines es poden considerar independents del subjecte i quines s'acosten més a la publicitat o el publireportatge, i quines donen una cobertura significativa al subjecte.--Pere prlpz (disc.) 13:02, 12 abr 2014 (CEST)
 • Comentari Comentari El propi creador en demana l'esborrat Pau Cabot · Discussió 17:13, 13 abr 2014 (CEST)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent. --Panotxa (disc.) 17:50, 13 abr 2014 (CEST)
 • A favor Aprovació S'ha demanat l'esborrament ràpid de l'article per tant no crec que calgui discutir-ho més aquí.--gerardduenasparlem-ne 12:22, 15 abr 2014 (CEST)

Augusto De Luca[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Augusto De Luca (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Augusto De Luca · Augusto De Luca en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

Comentari Comentari vot anul·lat atès que el proposant no compleix els requisits per emetre vot. --Panotxa (disc.) 17:49, 13 abr 2014 (CEST)
 • Comentari Comentari Sembla claríssim que es tracta d'una campanya molt intensa (i una mica patètica) de penetració a les diverses viquipèdies. Però no m'atreveixo a dir si, per la campanya o pel valor de la seva obra, el senyor és admissible o no. Jordi Roqué (Discussió) 20:36, 13 abr 2014 (CEST)
  • Comentari Comentari Pel que l'article diu sembla que hauria d'haver rebut cobertura, però no enllaça cap font independent gaire fiable ni en trobo cap amb Google.--Pere prlpz (disc.) 21:36, 13 abr 2014 (CEST)


Energia fantasma[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Energia fantasma (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Energia fantasma · Energia fantasma en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Article no enciclopèdic. Proves. El títol però és correcte. --gerardduenasparlem-ne 14:45, 14 abr 2014 (CEST) (proponent)
 • Objecció Objecció Article creat per un participant del VP:AAS. L'he ampliat perquè sigui un esborrany acceptable.– Leptictidium (digui, digui) 15:08, 14 abr 2014 (CEST)
 • Objecció Objecció Ampliat i millorat. Gràcies, Leptictidium. --Davidpar (disc.) 16:18, 14 abr 2014 (CEST)
 • Objecció Objecció Per les millores fetes--Beusson (disc.) 08:26, 15 abr 2014 (CEST)
 • L'article no té res a veure amb el que es va proposar per esborrar. De fet, no parla ni del mateix tema. La proposta s'hauria d'anul·lar. Notifico el proponent per demanar-li que retiri el vot i així tanquem la proposta. @Gerardduenas:. --Pere prlpz (disc.) 11:03, 15 abr 2014 (CEST)
 • Tens raó @Pere prlpz:. Gràcies Lepti per ampliar-lo i molt bona feina amb el {VP:AAS!.
 • Retiro el vot d'esborrament i anul·lo la proposta ja que l'article ha sofert molts canvis (cap a millor) des del principi de la proposta.--gerardduenasparlem-ne 11:14, 15 abr 2014 (CEST)

Handwritten Notes[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Handwritten Notes (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Handwritten Notes · Handwritten Notes en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Sense referències de notabilitat --Panotxa (disc.) 21:37, 15 abr 2014 (CEST) (proponent)


Manuel Maples Arce[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Manuel Maples Arce (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Manuel Maples Arce · Manuel Maples Arce en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Hoax. No és el mateix personatge que el dels interwikis --Pau Cabot · Discussió 05:50, 16 abr 2014 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent --Panotxa (disc.) 23:05, 16 abr 2014 (CEST)
 • A favor Aprovació Hoax, completament d'acord - Jordi Roqué (Discussió) 14:11, 16 abr 2014 (CEST)