Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Proposta d'esborrament

7
Resum per Mercè Piqueras

Finament canvio plantilla esborrament per plantilla fusió a

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

He posat una plantilla de proposta d'esborrament a l'article Passepartout i tinc dubtes si n'hi ha prou o cal avisar els administradors. Dins la plantilla diu que puc discutir-ne la proposta, però no sé un article com aquest és necessari discutir-ne la proposta (a més que em sembla molt complicat fer-la, amb tot d'enllaços com veig que es posen a les propostes d'esborrament).

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Començo pel fons abans d'anar per la forma.

No és probable que aquest esborrany acabi mai convertit en un article presentable. Ara bé, és una bona pràctica donar el benefici del dubte i esperar-se una mica en comptes de proposar-ne l'esborrat al cap de 23 minuts de la creació. La política és Viquipèdia:Si us plau no mossegueu els nouvinguts.

Per la resta, si vols continuar tens l'explicació a Ajuda:Esborrar pàgines. Has fet el primer pas (posar l'etiqueta a l'article) i et falten el segon i el tercer (crear la proposta i avisar el creador de l'article).

Els administradors no cal avisar-los perquè no cal un administrador fins al tancament de la discussió. A Viquipèdia:Esborrar pàgines tens explicat el procés.

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

Gràcies, @Pere prlpz, per l'explicació, però, com s'avisa un usuari anònim, del qual només es té l'IP des d'on es connecta? M'hi he trobat altres vegades, que hauria volgut deixar-los un missatge, però no sé com fer-ho.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Els anònims també tenen pàgina de discussió, tot i que si canvien d'IP és poc probable que arribin a veure el missatge.

M'imagino que no deu ser habitual avisar una IP dinàmica d'un esborrat, però si mitja hora abans estava editant pot ser que encara estigui fent servir la mateixa IP i que si està per la Viquipèdia vegi l'avís.

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

@Pere prlpz, he canviat la plantilla d'esborrament per la de fusió, per afegir-ho a l'article La volta al món en vuitanta dies, però no sé posar bé les dades i en els enllaços a l'article i a "Discussió" em surten números (1 i 2) i amés, el segon em dona un error. Ho sento, però no sé com solucionar-ho (necessitaria un curset per a "dummies" per entendre les instruccions de les plantilles; no és la primera que no sé interpretar).

Pere prlpz (discussiócontribucions)

És més fàcil: no cal posar tots els paràmetres. Amb el nom de l'article de destí n'hi ha prou, i el motiu és bo posar-lo tot i que habitualment no el posem perquè sol ser obvi quin és el motiu fins i tot quan és debatible si és un motiu suficient o no.

Pere prlpz (discussiócontribucions)