Vés al contingut

Tema de Viquipèdia Discussió:Llibre d'estil

Leptictidium (discussiócontribucions)

Benvolgut @Antoni Salvà:, t'he desfet aquest canvi per falta de consens. Com a norma de la Viquipèdia, el Llibre d'Estil només es pot modificar unilateralment en casos molt obvis.

No et nego pas que, en publicacions científiques, els milers s'han de separar amb espais fins. Ara bé, la Viquipèdia no és una publicació científica, sinó una font generalista per a un públic generalista, i per això és perfectament lícit (i fins i tot preferible) seguir el mètode «habitual» per separar els milers, tal com deia la versió estable del llibre d'estil.

Antoni Salvà (discussiócontribucions)

Hola @Leptictidium: el canvi l'havia fet a la secció Estil científic i químic. Per altra banda consider que això d'«habitual» comença a no ser tan habitual si miram els llibres de text que empren els alumnes de secundària, al manco de les assignatures de ciències, Emprar els punts per separar milers és una font de confusió quan es consulten dades de publicacions estatunidenques, que empren el punt per separar decimals. Però, si no hi ha consens, ho deixam així com està.

Leptictidium (discussiócontribucions)

Si tens clar que cal fer el canvi, sempre pots obrir una presa de decisions o, si més no, una discussió a la Taverna per proposar-lo.

Resposta a «Separadors de milers»