Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Sguastevi

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Hola, com estàs? Estic començant a bastir un vpj sobre música brasilera i potser em podries ajudar una mica amb la tria d'articles (perdona l'atracament...). Si pots mirar aquestes dues llistes:

Dels enllaços vermells que hi surten, tu saps on es pot consultar si hi ha algun nom que ja existeixi traduït al català? Creus que falta algun instrument o gènere?

La meva idea és proposar aquests, més cantants/grups i alguna cançó. Com ho veus?

Moltes gràcies!

Sguastevi (discussiócontribucions)

Hola! Aqusts dies m'ho aniré mirant, al Museu comptem amb enciclopèdies, diccionaris i llibres d'instruments i músiques en general i alguns del Brasil. Si veig instruments que ja hi són o que hi poden ser fàcilment m'hi dedicaré!

Haurà de ser a finals de setmana, que ara vaig tan de bòlid que no té prou hores el dia!

Felicitats per la iniciativa!

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Ostres, moltes gràcies. No hi ha molta pressa, en pcpi havia pensat preparar-ho per la primera quinzena d'abril, però potser el deixo per la primera de maig. Ja em diràs el què, bona nit.

Sguastevi (discussiócontribucions)

Per cert, no m'he oblidat de tu, he mirat alguns llibres, però ara tenc una mini temporada de ritme frenètic, estic esperant que baixi una mica per posar-m'hi!

Cataleirxs (discussiócontribucions)

OK, merci

Cataleirxs (discussiócontribucions)
Sguastevi (discussiócontribucions)

Bon dia! Abans de publicar el viquiprojecte, vaig crear/traduir alguns articles d'instruments musicals. Ara n'he traduït un del gènere baion, però no sé com inserir-lo a la taula de gèneres musicals del Brasil, per si pots donar-me un cop de mà: https://ca.wikipedia.org/wiki/Baion_(m%C3%BAsica)

Resposta a «Viquiprojecte Música del Brasil»