Vés al contingut

Tema de Viquiprojecte Discussió:Músics del Brasil

Sanció per articles reservats no enllestits

6
Cataleirxs (discussiócontribucions)

@Gerard Viader, @Judesba estimats, teniu en compte que la organització del viquiprojecte ha afegit una clàusula al final del Sistema de puntuació, que penalitza aquells participants que no puguin terminar tots els articles que s'havien reservat. Com sou els que més articles us heu demanat, volia avisar-vos directament per no tenir ensurts d'última hora. Gràcies per l'afany que esteu posant en el vpj.

Judesba (discussiócontribucions)

Amb tot el respecte per la feina que comporta l'organització, canviar el reglament incorporant regles noves sobre la marxa durant el concurs em sembla molt malament perquè en cap cas no és la manera de procedir en els concursos de cap tipus. Dit això, tinc la intenció d'enllestir els articles que m'he reservat i que vaig fer seguint la directriu inicial de "reserveu-vos articles". Si n'hi ha algun que finalment no pugui fer o no em vingui de gust, ja l'eliminaré de la meva llista.

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Bon dia. Ho hauria d'haver tingut present des de bon començament, demano disculpes. Aprenentatge per futurs vpj.

Gerard Viader (discussiócontribucions)

Estic molt d'acord amb el comentari de la Judesba de canviar les regles del joc a mig concurs. Haig de dir que aquesta és una pràctica força freqüent en moltes organitzacions que intenten implantar una pseudo-meritocràcia que aviat es veu desenmascarada per les seves pròpies pràctiques arbitràries. A tenir-ho en compte, perquè seria una llàstima que s'importessin a la Viquipèdia aquestes males pràctiques.

Dit això, he cancel·lat unes quantes reserves perquè se m'ha complicat la 2ª quinzena i realment, no em veig amb cor de tirar-ho endavant.


Sort i encerts.

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Bon vespre, Gerard. Vaig establir aquesta norma pensant en que hi havia articles reservats que potser es quedarien sense fer; entre ells biografies prou interessants i que podrien atraure altres participants.

Reflexionant sobre els vostres comentaris, segur que m'he precipitat. Prefereixo retirar-la i deixar sense efecte aquestes eventuals penalitzacions, i us demano sinceres disculpes. Com he escrit aquest matí, hauria d'haver pensat en això al començament i no a mitja partida. En prenc nota.

Per últim, no voldria pas que aquesta situació malmetés la vostra participació en el viquiprojecte. Que acabeu de tenir un bon diumenge.

Judesba (discussiócontribucions)

Gràcies pels comentaris, Cataleirxs. Jo continuaré participant igual, com vaig comentar ahir. Crec que és bo aprendre de situacions com aquesta; potser et serveix per a establir la propera vegada un termini de X dies, un màxim de X reserves o bé deixar constància que hi haurà penalització. Moltes gràcies per currar-t'ho com ho fas; si l'organització és farragosa, el recompte i la supervisió no n'és gaire menys. Una abraçada!