Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Hospitalencs il·lustres a Hospitalet de Llobregat

6
Resum per Paucabot
Konkordia (discussiócontribucions)

Hola, Pau. A l'article de referència crec innecessari demanar citacions en l'encapçalament d'hospitalencs il·lustres. Possiblement es poden demanar a noms que s'hi llisten, cosa a la qual jo m'hi he entretingut, fins que he arribat a la conclusió que estic perdent el temps inflant l'article de referències a noms que ja tenen el seu article a la Viquipèdia, amb les cites adequades. Què et sembla de treure la [cal citació] que vares posar ara fa cinc anys?

Paucabot (discussiócontribucions)

Bon dia, Konkordia.

Jo trob que estaria bé referenciar l'article, com tots els que tenim a la casa. Això sí, no crec que faci falta posar una referència per cada un. Jo miraria de trobar si hi ha qualque pàgina de l'ajuntament o similar que els llisti tots i mirar si ens n'hem deixat qualcun, cosa que també podria ser.

Paucabot (discussiócontribucions)

Torn a ser jo. Ara he vist que no tenen cap tipus de guardó sinó que és una selecció de tot el que tenim a Categoria:Hospitalencs. Així sí que llevaria la petició de referències, tot i que la llista és una mica subjectiva.

Potser esporgar una mica la llista i afegir un enllaç a la categoria?

Paucabot (discussiócontribucions)
Konkordia (discussiócontribucions)

Vaig rebre d'un administrador l'avís de que WordPress no es pot usar com referència. "Bon dia, Konkordia. Volia parlar-te sobre aquesta edició, que no és pertinent: WordPress mai constitueix una font fiable, així com tampoc Blogspot, YouTube, Facebook, etc. Per això Gràcies per entendre-ho. --Brunnaiz (disc.) 23:41, 30 juny 2023". Ho deixo a les teves mans.

Paucabot (discussiócontribucions)

Si aquest és el problema, pots usar la font original del post de Wordpress, que és un llibre.