Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Si et plau, esborra el meu usuari

4
Resum per Paucabot

Viquidescans d'Amortres

Amortres (discussiócontribucions)

Perdona que et molesti, Pau. Ahir vaig demanar la destrucció de la pàgina principal del meu usuari i veig que encara no s'ha procedit. Atès que es menteix deliberadament sobre les meves edicions afirmant que esborro el contingut dels articles, quan no és cert ni de bon tros doncs el contingut està en les taules de les llistes on va redirigit, i atès que es fa una esmena a la totalitat de la meva feina demanant-me que no segueixi amb cap mena de fusió (ni tan sols les que no tenen a veure amb la discussió), i atès que se'm demana que reverteixi totes les fusions fetes darrerament, trobo insultant seguir participant d'aquest projecte i et demano si et plau que procedeixis d'immediat a la destrucció, doncs crec que esborrar el contingut, que és una acció reversible, no és suficient. Una abraçada

Paucabot (discussiócontribucions)

Fet Fet!. Pren-te un bon descans i torna quan ho consideris oportú.

Leptictidium (discussiócontribucions)

Disculpeu que m'hi posi, però @Amortres:, et pregaria que t'ho repensis. Jo mateix (i, entenc, el @Pau Colominas:, tot i que millor que ho aclareixi ell) no crec 1) que calgui revertir cap fusió feta darrerament mentre la comunitat no decideixi el contrari; ni que 2) no puguis continuar fusionant altres articles que ho necessitin que no tinguin a veure amb la discussió en curs. El que deia és que congelem el tema unes setmanes, com a molt, per donar temps a la comunitat de posicionar-se i tenir un full de ruta més clar per a aquests articles.

Sé que les interaccions amb altres usuaris que tenen opinions fortes poden acabar sent tenses. Si ens donessin 5 euros per cada vegada que hem topat el Pau i jo, o el Pere i jo, per posar dos exemples, ens podríem passar un any sense demanar donacions. :) Però sempre he tingut en compte que, si aquests usuaris tenen opinions tan fortes que de vegades topen amb les meves és perquè ells senten la mateixa passió que jo per difondre el coneixement lliure en català. I, encara que comencem des de posicions molt distanciades, aquesta passió compartida ens pot ajudar a llimar diferències i trobar solucions bones per a tothom o, si més no, compromisos acceptables per a tothom.

Tot això per dir-te que aprecio enormement la teva feina i que, si te'n vas, et trobaré a faltar com a usuari i com a company de projecte. Espero que et puguem seguir veient per aquí durant molt de temps. Una abraçada.

Pau Colominas (discussiócontribucions)

Sembla que s'ha malinterpretat la meva intervenció. Jo demanava: - Aturar les fusions sobre topònims fins que no es resolgui la discussió en curs.

En cap cas he: - Demanat aturar altres fusions. - Demanat revertir fusions ja fetes. - Fet esmena a la totalitat de les teves edicions.

I, menys encara, he portat el debat al terreny personal. Com bé diu en Leptictidium tots volem el millor pel projecte, i en cap cas el millor pel projecte és que l'abandonis. Sento si ho has interpretat d'una altra manera.

Salut.