Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Multimèdia

Xavierlasauca (discussiócontribucions)

He carregat una imatge al Wikimedia Commons, el logotip de les Escoles Laietània (https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Escoles_Laiet%C3%A0nia.png), me l'ha fet arribar una ex-alumna. Us agrairia que em donéssiu suport per inserir-la dintre de l'entrada dedicada a les Escoles Laietània. Gràcies per la vostra col·laboració, salut,

Xavier

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Fet Fet!

Compte que l'havies pujat a Commons mentint descaradament, dient que feia 70 anys de la mort de l'autor que tu mateix deies que era Ricard Giralt Miracle, que òbviament no va morir fa 70 anys, i això no sol acabar gaire bé. Pot ser que la salvem com a disseny massa simple per tenir copyright, però no ho asseguraria.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

En la línia del que diu en @Pere prlpz; quan els novells no tingueu clar sobre com procedir, sempre millor demanar ajuda abans de penjar imatges que no pas fer-ho a posteriori havent mentit als formularis de càrrega. Ens ho poseu difícil per a donar-vos un cop de mà i patiu el risc que puguin acabar eliminant-les.

En aquest cas, canviar la plantilla de llicència a PD-logo n'assegura la continuïtat segur.

Xavierlasauca (discussiócontribucions)

Us agraeixo el vostre suport i us demano disculpes. En el moment d'omplir el formulari a Commons no tenia molt clar el tema dels 70 anys, i vaig pensar que ja ho modificaria després si detectava que no era correcta l'opció escollida (no em sentia còmode amb cap de les altres opcions, més que res per inexperiència). La crida perquè em donéssiu suport era també perquè reviséssiu la meva elecció. Ara ja he après que l'opció correcta era la de PD-logo. Moltes gràcies pel vostre suport novament, Xavier i Pere, i em comprometo a demanar ajut si no estic del tot segur en el procediment d'alguna edició.

Resposta a «Ajuda en la càrrega d'una imatge»