Tema de Viquipèdia:La taverna/Tecnicismes

Insertar una galeria d'imatges en una llista puntejada o numerada

5
Pere prlpz (discussiócontribucions)

Vull posar una galeria d'imatges en una llista puntejada o numerada (o barrejada) amb uns quants nivells, però em trobo que després de la galeria la llista es comporta com si comencés una llista nova. O sigui, si tinc una llista com https://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Usuari:Pere_prlpz/Clau_lleteresses&oldid=14424510 , quan hi poso una galeria enmig es queda desmuntada https://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Usuari:Pere_prlpz/Clau_lleteresses&oldid=14424559 , i quan hi posi més galeries és d'esperar que encara sigui pitjor.

Hi ha algun sistema de posar una galeria dins d'una llista sense que passi això? O un sistema d'aconseguir el mateix efecte de llista amb diferents nivells amb coses enmig?

Vriullop (discussiócontribucions)

Amb codi wiki les llistes es trenquen en afegir-li coses al mig. Una solució per llistes puntejades és simular el sagnat de l'element següent, per exemple :::* Per llistes numerades caldria recórrer a les etiquetes html de llistes per reprendre la numeració: # <li start="5">. Possiblement es podria fer amb la en:Template:Ordered list que té un paràmetre start. En qualsevol cas es perd flexibilitat havent de reorganitzar-ho en incloure-hi coses.

QuimGil (discussiócontribucions)

Si mantenir les galeries és important, potser una taula seria millor que una llista. A més, quedarà més maca.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

De moment estic provant amb :::*, però la idea de la taula té bona pinta. Ara bé, hi ha alguna manera de fer sagnats diferents dins d'una mateixa taula?