Usuari:PereCarreras21

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Pere Carreras
ESO Aquest viquipedista està fent l'ESO.
Anys i anys, per molts anys...
L'aniversari d'aquest viquipedista és el 14 d'abril.
L Aquest viquipedista encara està aprenent a editar.
Ve El color preferit d'aquest usuari és el verd.
L'Ajuntament de Palma

Hola, jo som en Pere Carreras en aquest article, hi aniré possant el vagi fent dia a dia.

El meu diari[modifica]

Viquiprojecte:Física i química

8/4/2020[modifica]

Avui en Pau Cabot ens ha fet una petita introducció a la Viquipèdia i ens ha encomenat un treball que haurem de realitzar durant aquests dies que estiguem a casa. El projecte consisteix en editar/millorar els articles de la Viquipèdia relacionats amb la física i la química.

9/4/2020[modifica]

En el dia d'avui he observat més d'aprop alguns temes que podria millorar. Quines dificultats he tengut? No he tingut dificultats que simplement es fer click a un link. Que he après avui? Ja se a quins articles he de cercar informació i es posible que demà faci la meva primera edició a la Viquipèdia, però abans de tot, m'agradaria observar més temes. Que he aportat? Per avui res.

10/4/2020[modifica]

Com bé vaig dir ahir, tenia dues propostes però finalment he decidit seguir investigant els articles. N'he trobat alguns son interessants i estàn bastant buits com per exemple l'article de la Ingravidesa que si el comparam amb l'article en anglès sembla que està bastant buit. Demà faré el meu primer intent d'editar algún article, trob que ja estic llest per provar-ho.

11/4/2020[modifica]

Avui, com ja vaig dir ahir, he fet la meva primera modficació a la Viquipèdia, exactament a l'article del Sistema de referència hi he afegit la Mecànica clàssica. Quines dificultats he tengut? No he tengut dificultats en editar la pàgina, trob que ha estat bastant fàcil. Que he après? Avui he après a com modificar un article de la Viquipèdia de manera correcta, que és el Sistema de referència i que és la Mecànica clàssica. Que he aportat? Avui he aportat informació a l'article mencionat anteriorment. Demà seguiré modificant aquest article ja que he me n'he adonat de que hi ha varis tipus de sistemes de referència. M'ha fet emoció modificar un article per primera vegada.

12/4/2020[modifica]

Avui he afegit el tema de la Formuclació lagrangiana o també anomenat Mecànica lagrangiana a l'article que vaig modificar ahir. Quines dificultats he tengut? He cercat l'informació a la Wikipedia en castellà i anglès pero finalment he trobat l'article a la Viquipèdia. Que he après? Avui he après que és la Formulació lagrangiana i que a la part inferior esquerra de la pantalla on surt l'article en el que estàs amb altres idiomes és molt útil. Que he aportat? He afegit la Formulació lagrangiana a l'article del Sistema de referència.

13/4/2020[modifica]

Avui hi he afegit dos nous temes a l'article de Sistema de referència, l'hi he afegit el Sistema de referència inercial i el no inercial. Quines dificultats he tengut? Avui no n'he tengut, simplement he investigat. Que he après? He après que es el sistema de referència inercial i no inercial. Que he aportat? Avui he aportat dos nous temes a l'article de sistema de referència.

14/4/2020[modifica]

Avui he modificat un nou article, concretament el de la trajectòria ja que té relació amb el sistema de referència. Quines dificultats he tengut? No n'he tengut gaire, per trobar l'informació simplement he llegit l'article amb anglès ja que en molts articles sòl ser el més complet i l'he traduÏt. Que he après? Avui he après més coses sobre la trajectòria. Que he aportat? He aportat una definició més completa de la trajectòria.

15/4/2020[modifica]

Avui he fet algunes proves a la meva propia pàgina de la Viquipèdia i he intentat adjuntar-hi una fotografía pero he tengut alguns problemes i finalment no hi he pogut possar-hi ninguna foto. Quines dificultats he tengut? No pogut possar-hi una fotografía meva i no les he resoltes. Què he après? No he sabut possar la foto. Que he aportat avui? Res.

16/4/2020[modifica]

Avui he intentat personalitzar la meva pàgina d'usuari, he investigat les eines que ens ofereix la Viquipèdia i crec que finalment es personalitza mitjançant codis. He fet unes quantes proves pero ninguna ha servit. Quines He tengut dificultats i esper resoldre-les lo més abans possible. No he après gran cosa però ja conec moltes eines que ens ofereix la Viquipèdia. Avui no he aportat res però trob que en uns dies ja pugui tenir la meva pàgina d'usuari personalitzada.

17/4/2020[modifica]

Avui he visitat uns quants articles per saber quina serà la meva pròxima modificació, tot apunta a que serà una modificació a l'article d'energia fosca. No he tengut dificultats. No he après gran cosa. I per avui no he aportat res però demà si ho faré.

19/4/2020[modifica]

Com ahir no vaig fer cap modificació i esteia un poc desabut amb jo mateix avui he modificat tres articles. Quines dificultats he tengut? Avui he utilitzat el traductor de la Viquipèdia pero com no m'ha anat massa bé he traduït l'article amb el traductor de Google. Que he après? Ja sé on és troba el traductor de la Viquipèdia. Que he aportat? Avui he començat l'article de perillositat dels transgènics i he ampliat els articles de l'energia fosca i de la velocitat límit.

20/4/2020[modifica]

Avui, a la fi he modificat l'article de l'Ingravidesa que el tenia pendent des de fa uns quants dies. Quines dificultats he tengut? Avui no n'he tengut ninguna. Que he après? He après noves dades sobre els efectes que té la Ingravidesa sobre el cos humà. Que he aportat? He aportat un nou tema a l'article de l'Ingravidesa.

21/4/2020[modifica]

Avui pel mati hem fet una videoconferència amb en Pau Cabot, ens ha explicat la feina que haviem de fer per divendres i ens ha resolt uns quants dubtes que teniem sobre la Viquipèdia. M'ha dit que havia de citar les fonts d'on havia tret la informació de l'article de la perillositat dels transgènics. Apart d'aixo, ahir vaig demanar un dubte pel forum de com podia personalitzar la meva pàgina i AlbertRA em va donar un link sobre les etiquetes d'usuari. Quines dificultats he tengut? No he tengut dificultats ja que en Pau m'ho ha explicat. Que he après? He après a posar cites als articles de la viquipèdia. Que he aportat? He afegit les fonts d'informació a l'article de la perillositat dels transgènics.

22/4/2020[modifica]

Avui hem fet una petita videoconferència per resoldre alguns dubtes i en Pau Cabot m'ha afegit el codi de les etiquetes d'usuari, a partir d'aquell codi he anat possant més etiquetes i he afegit una fotografía de Wikimedia Commons de l'Ajuntament de Palma. M'ha parescut curiós que hi hagués una etiqueta de Mata de Jonc, evidentment l'he afegit a la meva pàgina. Quines dificultats he tengut? No sabia com possar etiquetes a la meva pàgina i li he demanat ajuda a n'en Pau i m'ha possat el codi que necessitava. Que he après? He après ha afegir etiquetes i me n'he donat conta que per afegir imatges i codis a la pàgina es molt més fàcil desde l'editor de codi. Que he aportat? He afegit quatre etiquetes noves i una imatge.

23/4/2020[modifica]

Avui he investigat uns quants articles per veure quin podria ser el següent en modifcar apart del de la velocitat angular, només n'he seleccionat un ja que he trobat nova informació que li podria afegir a l'article de la perillositat dels transgènics. L'article que he triat es el de la relativitat Galileana. Quines dificultats he tengut? No he tengut dificultats. Que he après? Ja se que modificaré de cada article. Que he aportat? Per avui res, però dema si que faré qualque aportació.

25/4/2020[modifica]

Ahir finalment em vaig prendre el dia lliure. Avui he modificat dos articles, el de la relativitat Galileana i el de la perillositat dels transgènics per segona vegada. A part d'aixo, n'Albert m'ha tornat a aclarir un dubte, cosa que li agraeixo molt. Quines dificultats he tengut? Avui no n'he tengut. Que he après? He après noves coses sobre els aliments transgènics i sobre la relativitat Galileana. Que he aportat? He aportat un nou tema a cada article. Extra: avui també m'he instal·lat l'aplicació de la Wikipedia per al meu dispositiu mòbil per veure si m'arribaria qualque notifiació per si em contesten algun dubte, sembla que no es pot fer gran cosa desde l'aplicació. Demà tenc pesnat en fer una altre modificació a l'article de la perillositat dels transgènics.

26/4/2020[modifica]

Avui, com bé vaig dir ahir, he tornat a modificar l'article de la perillositat dels transgènics i l'he afegit el tema de salut i l'he possat els articles del mateix tema pero en altres idiomes. Quines dificultats he tengut? Avui no n'he tengut massa, només a l'hora de possar les citacions, res més. Que he après? A possar l'article amb els junt amb els altres idiomes. Que he aportat? He aportat un nou tema a l'article. Demà seguiré modificant aquest article perquè l'estic analitzant més a fons i és bastant extens.

27/4/2020[modifica]

Ahir vaig dir que modificaría l'article de la perillositat dels transgènics però finalment no ha estat aixi ja que ha passat una cosa en la que jo comtava, na Maria del Mar ha afegit molts temes. Avui he començat l'article de les equacions per a un cos en caiguda lliure. Quines dificultats he tengut? No he tengut dificultats. Que he après? He après les equacions per a un cos en caiguda lliure baldament encara no estiguin a l'article. Que he aportat? He començat un nou article anomenat equacions per a un cos en caiguda lliure.

28/4/2020[modifica]

Avui he seguit modificant l'article de les equacions per a un cos en caiguda lliure. He afegit la visió general i algunes formules. He tengut algunes dificultats a l'hora d'afegir les formules i ho he fet mitjançant l''editor de codi, me pareix més fàcil. Avui he après a utilitzar l'editor de codi un poc més. He aportat el tema de la visió general i les formules.

29/4/2020[modifica]

Avui he tornat a modificar rl'article d'equacions per a un cos en caiguda lliure i crec que ja està casi complet. No he tengut dificultats. He après més sobre els codis de les formules matemàtiques. He aportat un nou tema i 2 formules més. Avui horabaixa miraré qualque article que pugui modificar o començar.

1/5/2020[modifica]

Avui he començat un nou article anomenat moviment antivacunació. No massa dificultats només un poc a l'hora de possar les citacions. He après noves coses sobre l'anti-vacunació. He aportat una petita definicio sobre l'anti-vacunació. Demà em propós seguir amb aquest article ja que es molt extens i intentar una cosa per personalitzar la meva pàgina que pot quedar bastant xulo.

2/5/2020[modifica]

Avui, com ja vaig dir ahir, tornaria a modificar l'article de moviment antivacunació i personalitzaria la meva pàgina i aixi ha estat. Li he afegit un fons de color groc a la meva pàgina i un nou tema a l'article modificat. Ninguna de aquestes dues tasques ha estat molt díficil.

3/5/2020[modifica]

Ahir vaig fer dues petites ampliacions a l'article de moviment antivacunació. Estic escrivint això dia 4 ja que últimament la Viquipèdia no em funciona massa bé però almenys puc modificar els articles. A partir d'ara a no ser que no li trobi solució a n'aquest problema hauré de modificar el meu diari mitjançant l'editor de codi.

4/5/2020[modifica]

Avui he començat a modificar un nou article anomenat perillositat de les antenes de telefonia mòbil no he tengut cap dificultat en editar l'article i he vistat la versió en castellà i en anglès d'aquest article i és bastant extens. Demà tenc pensat modificar l'article d'avui i el de la perillositat dels transgènics.

5/5/2020[modifica]

Avui, com vaig planificar ahir, he modificat dos articles però un més que l'altres. A l'article de la perillositat dels transgènics hi he afegit alguns links ja que casi no n'hi havia cap i a l'article de la perillositat de les antenes de telefonia mòbil he afegit els telèfons sense fil, xarxa sense fil i un nou tema sobre els efectes. Demà tenc pensat seguir modificant el tema dels efectes i cercar un nou article per editar ja que fa uns dies que no en cerc cap.

6/5/2020[modifica]

Avui com ja vaig dir ahir, he modificat l'article de Perillositat de les antenes de telefonia mòbil i li he afegit més efectes. També he personalitzat la meva pàgina una mica més canviant la font i afegint una etiqueta nova. He ajudat a alguns companys a pesonalitzar les seves pàgines per que quedin millor. Hi he observat dos articles que podria millorar, sobretot el de les Lleis de Newton el podria completar amb els apunts de classe.

7/5/2020[modifica]

Avui he cercat els meus apunts de física que he anat prenent al llarg del curs per veure si a partir de la informació que hi trobi puc modificar qualque article. Avui he modificat un article que no tenia planificat modificar pero com he anat a la pàgina del viquiprojecte on surten molts d'articles que podem modificar, he vist aquest que encara no estava començat, i com era dels pocs articles que surten allà que no estan començats he decidit fer la primera edició. Avui també he revisat el fòrum on hi ha els dubtes i me n'he donat de que n'Albert em va dir que el tipus de font no es podia canviar però jo finalment he sabut com canviar-la, però no sé si es referiría a un article o a la meva pàgina. Avui també he cercat un article per modificar que no tingués relació amb la física i la química i faré un article sobre Tainy, un productor musical. Avui no he tengut cap dificultat fent la feina d'avui.

9/5/2020[modifica]

Avui he intentat fer la primera edició de l'article de Tainy però no he sabut molt bé com utilitzar el Wikidata i finalment després de uns quants intents ho he deixat i he tornat a modificar l'article de Contraindicació de la llet per al consum humà adult. Demanaré pel fòrum si algú em pot donar una petita ajuda amb el Wikidata per modificar l'article de Tainy.

10/5/2020[modifica]

Avui he modificat l'article de Tainy després de mirar dos videos que m'ha recomanat en Pau. Trob que m'ha anat una mica millor però ho podria fer molt millor. Avui he revisat el codi de l'article de Tainy en altres idiomes i utilitzen una altre plantilla per ficar-hi l'informació. Demà miraré de modificar l'article de Tainy i algun altre.

11/5/2020[modifica]

Avui com vaig dir ahir, he modificat l'article de Tainy i finalment m'he decidit per modificar també l'article de Perillositat de les antenes de telefonia mòbil. A l'article de Tainy hi he afegit una petita definició de la seva carrera musical i a l'article de la perillositat de les antenes 2 temes nous. Demà seguiré modificant l'article de Perillositat de les antenes de telefonia mòbil per acabar un tema que tenc a mitjes.

12/5/2020[modifica]

Avui he seguit modificant l'article de Perillositat de les antenes de telefonia mòbil i he acabat un nou tema, n'hauré de cercar més per seguir expandint aquest article. Demà intentaré modificar l'article de Lleis de Newton. També hauré de revisar les referències de l'article de Perillositat dels transgènics.

13/5/2020[modifica]

Avui finalment no he modificat l'article de les Lleis de Newton ja que he observat l'article de Perillositat dels transgènics en anglès hi li han afegit molta informació que no hi era abans. Demà seguiré modificant l'article d'avui ja que hi ha molta feina per fer.

15/5/2020[modifica]

Ahir finalment no vaig preferir editar i en canvi em vaig organitzar molt millor per fer una millor modificació, de fet, avui he fet la meva major edició de 15000 exactament. Demà seguiré amb aquest mateix article. (Perillositat dels transgènics) Hi faré una repassada i seguiré afegint informació i links.

16/5/2020[modifica]

Avui he afegit un altre tema a l'article de Controvèrsia sobre els organismes modificats genèticament també m'agradaria que els companys que també hi han fet qualque modificació en aquest article m'ajudessin un poc perque jo tardaria molt en possar molta informació.

17/5/2020[modifica]

Avui he afegit un nou tema a l'article de Controvèrsia sobre els organismes modificats genèticament demà començare a afegir links ja que n'he afegit molt pocs.

18/5/2020[modifica]

Avui he afegit alguns links a 'article de Controvèrsia sobre els organismes modificats genèticament. Demà proposaré als dubtes si qualque company vol començar un article amb jo, ja que hi ha qualque article sense començar i seria molt millor començar-lo amb un company.

19/5/2020[modifica]

Avui he fet la petició que vaig pensar en fer ahir i he afegit dos nous temes a l'article de Controvèrsia sobre els organismes modificats genèticament. Demà tenc pensat en acabar en afegir més informació als dos temes (biodiversitat i flux gènic) i afegir-ne algun més. Duc bastants dies sense tenir massa dificultats.

Simplement volia dir que el meu transcurs a la Viquipèdia ha acabat, moltes gràcies a tots els que m'ajudaren en qualque moment. <3

Articles modificats[modifica]

Articles pendents per modificar[modifica]