Usuari:Aljullu/Estudi d'usuaris

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Aquest article tracta sobre l'estudi d'usuaris. Vegeu-ne altres significats a «Usuari:Aljullu/Estudi».

Aquest estudi s'ha realitzat a partir dels enllaços que tenen diferents etiquetes d'usuari. És per això que els resultats no són verídics i es basen, tan sols, en les etiquetes que els usuaris tenen a les seves pàgines, per tant, si un usuari no té etiquetes a la seva pàgina no és comptabilitzat per a l'estudi.

També s'ha de tenir en compte l'influència de les ideologies en els resultats: normalment un usuari del Mozilla Firefox o de Linux, està sumament orgullós d'això i molt sovint posaran una etiqueta a la seva pàgina d'usuari. Però un usuari de l'Internet Explorer o de Windows no sol lluir etiquetes. Tot això són simples hipòtesis.

Tanmateix els resultats d'aquest estudi no s'han de prendre com a seriosos ni 100% fiables. L'ús d'etiquetes d'usuari és força baix i per tant els resultats no són gens aproximats.

L'estudi es va realitzar el 28 de gener de 2007 cap a les 8 del vespres (20:00). Quan hi havia 5.123 usuaris dels quals 13 (el 0,25%) eren administradors.

Sexe Nombre de Viquipedistes comptats %
Masculí 63 ???
Femení 15 ???
No revel·len el sexe 2 ???

Educació Nombre de Viquipedistes comptats %
Primària 0 0%
ESO 12 ???
Batxillerat 11 ???
Universitaris 53 ???
Diplomats 2 ???
Enginyers 10 ???
Llicenciats 23 ???
Doctorats 5 ???

Cercador Nombre de Viquipedistes comptats %
Google 39 100%
Yahoo! 0 0%

Sistema operatiu Nombre de Viquipedistes comptats %
Linux 40 ???
Windows 29 ???
Mac OS 5 ???
DOS 3 ???

Navegador Nombre de Viquipedistes comptats %
Firefox 40 ???
Internet Explorer 29 ???
Opera 5 ???
Konqueror 3 ???
Mozilla 3 ???
SeaMonkey 3 ???
Netscape 3 ???
Flock 3 ???

De totes les persones que tenen la plantilla referent al quocient intel·lectual el nombre més "baix" (tot i que per sobre de la mitja) és de 107, i el nombre més elevat és de 127.


En aquest estudi hem preferit no desvetllar el nom de cap usuari en cap resultat, tot i això aquestes dades es poden obtenir mitjançant la opció "El que enllaça ací" de diverses etiquetes.