Usuari:Erscilia,laura

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Gregoire concert.jpg Grégoire


grégoire boissenot és un cantautor francès nascut el 3 abril de 1979 a Senlis (Oise), revela a través de la pàgina web de la meva empresa principal.

El seu primer àlbum "Vostè + Em" inclou 12 temes que van ser llançats quatre singles (Vostè + Me, Rue des Etoiles, Your Hand "," núvols "). Amb més d'un milió de còpies venudes, es fa difícil diamant, i va guanyar el primer lloc de vendes d'àlbums a França el 2009.

Infància[modifica]

Gregoire, fill d'una professora de Matemàtiques i un pare enginyer, és l'últim d'una família de quatre nens. Nen és educat a Notre Dame Elementary School i la universitat, Anne-Marie Javouhey de Senlis, que encara continua sent molt units. Després va obtenir una llicència L.E.A. (Carta d'Exteriors) en Anglès i Alemany.

Als 8 anys, la seva passió per la música desperta en veure un vídeo d'un concert dels Beatles. Un dels seus germans grans li va presentar a continuació el piano, amb temes emblemàtics com Let It Be, Imagini o la seva cançó. En conseqüència, Gregoire va passar la seva adolescència escoltant, investigar i aprendre tot dels seus ídols - Jean-Jacques Goldman, Elton John, Cat Stevens, David Bowie, entre altres - amb especial atenció als significats de les seves cançons.

Cansat d'usar "les notes i melodies dels altres" [3], va escriure la seva primera cançó per a la seva núvia en aquest moment. composicions següents i estava en el piano, la guitarra, i sobre el paper, que li fan adonar-se que és més fàcil perquè s'expressés en la cançó. Aquest anomenat Gregorio va portar a la vinculació de petits treballs, per descremada habitacions de la criada i es posa a la gatzoneta, amb l'esperança d'algun dia aconseguir el seu somni. La meva principal de l'empresa [edita] equip de Gregoire reuneix etiqueta de la UE noves meva important empresa i es troba al lloc web de 20 de desembre 2007. Aconsegueix del 15 febrer 2008 70.000 llavors es requereix per produir el seu àlbum i es va convertir en el primer artista produït pel públic a França gràcies als seus 347 productors, la contribució va ascendir a € 10 (aposta mínima) de 6.020 €.

El meu Companyia Discogràfica[modifica]

Després de seguir tots els avenços dels productors del àlbum s'han vist guanys en les vendes de Vostè + Em. L'àlbum ha venut més de 900.000 còpies, la seva remuneració era gairebé 19 vegades la seva aposta original. Així, el productor de "Marcounet", que el 2008 va ser de 6.020 € apostar per l'èxit de l'artista, es dirigia a l'any següent d'una transferència bancària de 110.600 € [4]. Écouter Lire phonétiquement Dictionnaire - Afficher le dictionnaire

Carrera Musical[modifica]

L'àlbum Toi destinació Moi 22 setembre 2008 i romandrà més de dos anys en els 30 àlbums més venuts. El seu primer single, You Em encant a principis de l'estiu de 2008 i va ser un èxit immediat: la cançó és seleccionada com destacats en l'estiu de 2008 NRJ RTL i la difusió d'agost. El clip, que va ser vist prop de 9,5 milions de vegades a YouTube (octubre de 2010) [5], presenta l'artista amb una seixantena dels seus productors. Vostè m'està també escollida cançó de la gira 2009 va arribar Enfoirés "fer les seves pel.lícules."

El seu segon single estrelles Rue comença a ser posat en llibertat al novembre de 2008, seguit pel seu compte, el tercer single de l'àlbum dedicat als seus dos germans desapareguts. El clip, filmat a Brussel el març de 2009, compta amb Gregoire amb l'actriu Inés Sastre.

L'últim senzill de l'àlbum titulat Em You núvols i el clip narra els aspectes més destacats de la gira de l'artista en tota França.

El seu segon àlbum, The Same Sun, llançat 15 novembre 2010 i el primer single, Dance ", està ja transmesos per ràdio i disponible en les plataformes legals de descàrrega. L'àlbum, que també serà produïda pels usuaris d'El meu gran empresa, ha d'incloure un duo amb Jean-Jacques Goldman.

top[modifica]

2008: Vostè + Em 2010: El Sol a la mateixa

solters[modifica]

2008 : Toi + Moi 2008 : Rue des Étoiles 2009 : Ta Main 2010 : Danse

premis[modifica]

Nomenaments en els NRJ Music Awards 2009 en la categoria "Revelació Francesa de l'Any França Bleu Talent 2009 Nomenaments en els NRJ Music Awards 2009 en les categories de "Artista Francòfon Home" i "francès Àlbum de l'Any." 2010

Nomenament Victoires de la Musique 2010 en la categoria "Grup o Artista de la revelació pública de l'any." Disc de diamant per a l'àlbum Toi + Moi.

Concerts i activitats diverses[modifica]

Després d'una gira de concerts amb entrades esgotades en tota França, Gregory ofereix dos Olimpia al febrer de 2010 a la qual convida a tots els usuaris d'Internet i els productors. Després del llançament del seu segon àlbum, que jugarà en la gira al juny de 2011.

2009

La participació en l'Associació Gala afrontament. 2010

Al gener, la companyia incorpora Gregorio Enfoirés per a la gira "La crisi de nervis." Juliol: La participació en tots dos esdeveniments concerts "Tothom canta contra el càncer." Setembre: Participació en l'eriçó de gala per als nens amb discapacitat. Octubre: participació en concert benèfic de l'associació i fer front. Gregorio van assistir al concert de 25 d'octubre 300 dies ja "al Zenith de París, retransmès en directe per France 3, en suport de dos periodistes de França Televisors ostatges a l'Afganistan. 2011

Gregoire assistiran als concerts a Montpeller Enfoirés Écouter Lire phonétiquement Dictionnaire - Afficher le dictionnaire