Usuari:LIASA

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Usuari
Aquest viquipedista edita en nom de La Industrial Algodonera S.A..
L'usuari afirma conèixer les normes relatives al conflicte d'interessos i es compromet a editar seguint el principi de neutralitat.

La Industrial Algodonera, SA va ser fundada el 9 de desembre de 1918, i es va dedicar en els seus inicis a la manufactura del cotó i els seus derivats. Amb el pas dels anys i sota la direcció de la família Cabré, l'empresa va anar evolucionant en tots els sentits, diversificant els seus productes i equipant-se amb la més avançada tecnologia.

Com a resultat de l'especialització, el grup es divideix en dues societats segons els seus productes i activitats:

  • La Industrial Algodonera SA, (LIASA) dedicada a la fabricació de cordons trenats per a usos diversos, sent líder en els sectors de cordons per a calçat, nansa per a bosses o envasos i cordons tècnics.
  • Cintes i Passamaneria SA, (CINPASA) dedicada a la fabricació de cintes FRUNZIDORES per a cortines i cintes tècniques.

A la dècada dels 80, conscients dels canvis que afectarien al món de la moda, es va iniciar la inversió en el camp de l'extrusió en línies curtes, la qual cosa permet el servei continu de més de 120 colors estàndard. A la dècada dels 90 es van realitzar importants inversions en maquinària de trenar per augmentar la capacitat de producció i donar un servei ràpid als nostres clients, equipant de més de 500 màquines i automatismes. En els inicis dels 2000, vam començar en el camp de la injecció, incorporant especialistes i maquinària d'injecció de plàstic per oferir noves solucions als nostres clients.

Creient en un futur industrial, desenvolupem la nostra activitat a Espanya, concretament a les nostres instal·lacions situades a La Selva del Camp, ocupant més de 14.000 m2 i comptem amb un equip humà de 70 persones altament qualificades.

Des de 1918, els nostre esforç per evolucionar i innovar ha estat constant. Quatre generacions de la família Cabré han convertit aquesta empresa en un referent entre els principals fabricants internacionals de cordons i cordons elàstics.

Què és LIASA?[modifica]

Solucions a mida[modifica]

Cada dia existeixen noves necessitats. La nostra missió és donar resposta a cadascuna d’elles. Si hi ha res que no existeix, intentem trobar una solució.

Àgils[modifica]

Comptem amb un equip de 70 persones altament qualificades i un extens parc de màquines, que ens permet ser ràpids en el servei al client. Podem ser pròxims i respondre ràpid als reptes del client. Els nostres reptes.

Precisos[modifica]

Des de la primera a l’última aplicació del producte. Qualsevol de les nostres aplicacions exigeix controls de qualitat exhaustius per garantir precisió i eficàcia.

Líders[modifica]

Ser líders europeus en determinats mercats ens obliga a ser més exigents per seguir oferint excel·lència als nostres clients.

Creatius[modifica]

La creativitat està present en tots els nostres departaments. És el primer pas per adaptar-se als canvis que vivim en tots els àmbits.

Innovadors[modifica]

Innovar va molt més enllà que introduir tecnologia disruptiva a les nostres fases de treball. Investiguem, parlem i provem per a que les idees tinguin èxit en el mercat.

La fàbrica[modifica]

La nostra fàbrica de 15.000 m2 compta amb més de 900 màquines d’última generació i està adaptada als nous materials i processos de producció més innovadors.

Comptem amb un sistema de fabricació dissenyat exclusivament per nosaltres; C.I.M. (Computer Integrated Manufacturing) per servir ràpidament les comandes i evitar que els nostres clients tinguin stocks. 

Objectius[modifica]

Missió[modifica]

Oferir cordons i solucions competitives, diferenciadores i innovadores pel mon  del packaging i altres mercats amb l’objectiu de superar les expectatives dels clients. Practicar l’escolta activa i la col·laboració amb els clients actuals i potencials per crear nous conceptes i solucions que incorporin el coneixement i els resultats de la pro activitat amb proveïdors innovadors i els centres tecnològics, per estar a l’avantguarda. Incorporar els valors de gestió que permetin a l’equip humà de l’empresa el seu creixement professional i personal per reforçar la diferenciació i l’alineament per donar el tomb que permeti assolir un nivell de resultats econòmics en línea amb el lideratge del sector i que permetin assegurar la visió de projecte de llarg termini.

Visió[modifica]

Especialistes, amb visió mundial, en solucions per subjectar, lligar, estirar, reforçar, decorar o recobrir productes, i referent en la recerca de noves solucions tècniques de cordons per nous mercats que reforcin el lideratge nacional i l’ internacionalització de l’empresa.

Valors[modifica]

L'empresa es preocupa de promocionar certs valors que es consideren de vital importància per al bon funcionament de la mateixa i per tal d'aconseguir tant la satisfacció pròpia com la dels seus clients. Els valors que l'empresa promou són els següents:

•Tradició Industrial

•Seriositat en les relacions

•Disciplina

•Honestedat

•Flexibilitat i Adaptabilitat

•Resolució

•Orientació a client

•Capacitat d’aprenentatge

•Ètica professional

•Esforç i entrega

•Millora continua

•Treball en equip

•Orientació a resultats

•Salari emocional

•Excel·lència

•Cultura de Innovació

Capital humà[modifica]

Som una organització orientada al client i creiem que la clau de l’èxit en la nostra relació amb ells es la qualitat: la qualitat en tot el que fem. Així es com entenem que per a proveir serveis de qualitat cap a fora, es necessari primer satisfer les necessitats dels nostres clients interns, el talent dels quals, es la principal avantatge de competitivitat de LIASA. A LIASA estimulem la formació, participació i la comunicació a tots els nivells. D’aquesta manera, atorguem especial importància a la formació del personal, donat que es una gran eina per al desenvolupament professional de les persones. Identificant les necessitats formatives que, una vegada satisfetes, millorin la qualificació del personal, permetin garantir l’adequació dels treballadors als canvis tecnològics, organitzatius i culturals i aportin mes valor a l’empresa.

Entenem la millora continua com a part de la nostra activitat. D’aquesta manera intentem adaptar-nos als canvis i a las modificacions de les Normatives vigents per a donar resposta a les exigències del moment.