Usuari:Pallares/Rachel Hayward

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Nascuda i criada a Toronto, va començar una carrera d'actriu seriosa en el seu primerenc twenties. Com a nena i adolescent, Hayward va fer de model i anuncis però sempre va pensar ser metgessa.[1] Va graduar-se en l'Ontario College of Art and Design, havent estudiat disseny gràfic i belles arts. Així, va treballar com a dissenyadora freelance i simultàniament va començar a treballar com a actriu.


La filmografia de Hayward inclou  pel·lícules i treballs en televisió com Stranger in the Mirror, Under the Gun, Breaking All the Rules, Deadfire, She Woke Up Pregnant, Convergence, Knight Moves i la comèdia romàntica Apartment Hunting.

En televisió va protagonitzar com a Florence la sèrie de Chris Carter Harsh Realm i va tenir un paper recurrent a Jake 2.0. És recordada per molts aficionats de ciència-ficció com la Sergent de l'USAF que és segrestada per Apophis en el pilot de Stargate SG-1. També ha aparegut en Andromeda, Bliss, Fred Squad, Primera OnaHighlander: The Series, Millennium, Mutant X, Sliders, The Dead Zone, The L Word, Tru Calling, Viper, Welcome to Paradox i Xena: Warrior Princess.

Hayward està soltera i viu a Vancouver, Colúmbia britànica, Canadà.

Referències[modifica]

  1. «Rachel Hayward». TV.com.

[[Categoria:Persones vives]]