Usuari Discussió:212.15.232.102

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola somriure,

Aniria molt bé que et registressis com a usuari de la Viquipèdia, així podries signar en les discussions i podríem contactar amb tu més fàcilment. A més, gaudiries de més facilitats d'ús, com ara poder carregar imatges, reanomenar planes o usar eines d'edició avançades com els Viquiestris o els Popups. També tindries dret a votar en les decisions que la comunitat prengui. Si et vols registrar, només cal que segueixis el curt procés de registre clicant l'enllaç on diu 'Registre/Entrada' a la part superior dreta de la pantalla. És fàcil, ràpid, anònim i gratuït!

Salutacions cordials

--Pau Cabot · Discussió 15:47, 16 des 2011 (CET)[respon]

Problemes de drets d'autor: Xavier Trias i Vidal de Llobatera[modifica]

Agraïm les teves contribucions, com a Xavier Trias i Vidal de Llobatera, però malauradament hi ha un problema per verificar que realment és un material lliure. No podem acceptar text o imatges copiats d'algun altre lloc incompatible amb la nostra llicència d'ús. Aquest article sembla que s'ha copiat de http://www.ciu.cat/fitxa_seccio.php?sec_ID=920&entities=9&type=MS, i per tant podria ser una violació dels drets d'autor. De forma preventiva, el contingut serà esborrat en breu.

Si creus que l'article no és una violació dels drets d'autor, o si tens un permís del titular legítim per alliberar-lo sota una llicència compatible amb la CC-BY-SA 3.0, pots seguir les següents instruccions:

  • Si tens permís de l'autor, deixa un missatge explicant-ho a Discussió:Xavier Trias i Vidal de Llobatera i envia un correu electrònic amb la confirmació del permís a "info-ca (arrova) wikimedia (punt) org". Pots veure la pàgina d'autoritzacions per a més informació.
  • Si en la font original hi ha algun avís legal que digui que es pot utilitzar sota la llicència de Creative Commons Reconeixement i Compartir-Igual, en versió 3.0 o posterior, o bé que està en domini públic, pots deixar un missatge a Discussió:Xavier Trias i Vidal de Llobatera amb un enllaç a aquest avís legal. Pots veure les compatibilitats amb la nostra llicència a Ajuda:Republicació/Copyleft.
  • Si ets el titular dels drets: envia un correu electrònic, des d'una adreça que es pugui identificar amb la publicació original, a info-ca(arrova)wikimedia(punt)org i amb una declaració explícita de cessió sota les llicències GFDL i CC-BY-SA, o com a mínim la segona. Deixa una nota a Discussió:Xavier Trias i Vidal de Llobatera dient que ja l'has enviat. Pots veure Ajuda:Republicació/Autor de text.

Cal tenir en compte que és possible que el text s'hagi de modificar per a que tingui un to enciclopèdic i que s'adapti a una estructura i estil. A més, formalitzar un permís no és garantia de que sigui acceptat si no compleix amb les nostres polítiques i normes.

Esperem la teva comprensió i que segueixis col·laborant a la Viquipèdia però, si us plau, soluciona o evita aquests problemes. --Pere prlpz (disc.) 16:15, 9 març 2012 (CET)[respon]

Edicions arbitràries[modifica]

Hola, 212.15.232.102. Vos agrairem que no editeu arbitràriament els articles; altres editors han de perdre un temps valuós en revertir les vostres accions i empenyoreu la imatge de la Viquipèdia que pot fer-se un visitant ocasional. Recordeu a més a més que les edicions arbitràries poden ser considerades un acte de vandalisme (cosa que ens obligaria a blocar-vos). Podeu visitar la pàgina d'ajuda per informar-vos i teniu la pàgina de proves per fer assaigs d'edició.--Judesba (digues...) 16:08, 28 oct 2013 (CET)[respon]

Atureu-vos[modifica]

Aquest és un avís perquè atureu les edicions malintencionades.
Si continueu vandalitzant pàgines, un administrador us blocarà el compte i no podreu continuar editant la Viquipèdia.
El motiu d'aquest missatge són les vostres darreres edicions conflictives a l'enciclopèdia.

Segueixes afegint constantment els enllaços que ja hi són, i el seguit d'enllaços a diaris. Això és una enciclopèdia, no un recull d'enllaços a notícies. Si us plau, para de fer-nos perdre el temps desfent els teus canvis. --Judesba (digues...) 16:17, 28 oct 2013 (CET)[respon]

D'acord, perdona no sabia que ho estava fent malament. Només volia completar la informació.el comentari anterior sense signar és fet per 212.15.232.102 (disc.contr.) 10:07, 7 nov 2013 (CET)[respon]