Usuari Discussió:BotReversor/Arxiu 2015

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Reversió a Viquiprojecte Bioquímica UB

Hola, el robot m'ha revertit la darrera edició de la pàgina Viquiprojecte:Bioquímica UB. Es tracta de una verificació i correcció d'un món d'enllaços. Crec que el problema ha estat que he fet l'edició com anònim (m'he descuidat d'identificar-me).--RodriguezAllue (disc.) 13:07, 3 feb 2015 (CET)

Antium

Hello, sorry for writing in english. Here the bot reverted an edit done in order to remove the edits of a user banned globally inefinitely for misuse of sources and NNPOV (see here the procedure on it.wiki). Can you solve the misunderstanding? Thank you.--Caarl 95 (disc.) 18:13, 9 set 2015 (CEST)

El Senyor dels Anyells

Hola, estava tractant de arreglar un poc l'article, anava ara a enviar un missatge a un administrador per comentar-li si el que havia fet estava bé. espere no haver clavat massa la pota. Una salutació.19Tarrestnom65 (disc.) 11:57, 10 set 2015 (CEST)

19Tarrestnom65 No entenc perquè ho dius. No veig que t'haja revertit el bot. Tens quatre mil edicions, el bot no et revertirà, i si en tingueres poques però en global (en els diferents projectes Viquimèdia) superares el mínim, tampoc et revertiria. –Cœt · mascletà 12:20, 10 set 2015 (CEST)

Duplicated entry

The Legend Of Zelda: Skyward Sword is a duplicated entry of The Legend of Zelda: Skyward Sword. I've tryed to redirect the page, but the bot undid it two times [1]. 555 (disc.) 05:15, 20 oct 2015 (CEST)

Reversió a Mansfield College

Bon dia, el bot m'ha revertit l'edició de la pàgina de Mansfield College que vaig crear fa un parell de dies. Havia creat la pàgina com a Mansfield College, Oxford ja que és el format utilitzat a la Wikipedia en anglès. Més tard, he vist que els articles ja creats de colleges d'Oxford eren anomenats NOM DEL COLLEGE (Oxford) de manera que he procedit a crear Mansfield College (Oxford) i a redirigir la pàgina anterior per mantenir l'estil. El bot ha revertit el canvi que consistia a esborrar l'article i crear una redirecció des de Mansfield College, Oxford. 14:31, 07 nov 2015 (CEST) --ferranbrosa (disc.)

Reversió L'Espluga de Francolí

L'edició a "L'Espluga de Francolí" és legítima, es tracta de l'actualització de la composició del govern municipal. --Capvespre (disc.) 20:29, 8 nov 2015 (CET)