Usuari Discussió:Friviere/arxiu2004

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Inici

Benvingut a la Viquipèdia i al coneixement lliure :-) joanjoc 13:38 10 oct, 2004 (UTC)

Benvingut, i Gracies per les teves aportacions. Veuras que he substituit el teu article ordinador de butxaca, per una redireccio a PDA. Es el que se sol fer quan hi ha un concepte amb varis noms possibles, per evitar haver de mantenir versions identiques d'un sol article. Crec que es podria fer el mateix amb Informàtica de butxaca, ja que el que hi ha ara es una definicio trivial que no aporta res que no hi hagi a ordinador de butxaca. Per mes informacio, pots mirar Viquipèdia:Política i normes. Xevi 23:38 10 oct, 2004 (UTC)

Sobre els teus comentaris,

  1. La "propaganda" del bluetooth: no volia pas dir que fos propaganda comercial, sino com dius tu que no era un "estil enciclopedic". A part d'aixo crec que es un bon article !
  2. PDA i ordinador de butxaca: tu mateix, tria quina vols que sigui l'entrada principal. L'important es que no hi hagi articles duplicats i que es tinguin en compte quants mes noms alternatius millor.
  3. L'api: ja veus que de moment es buit. Si vols fer-hi una plana de desambiguacio, pots mirar com es fa a Viquipèdia:Pàgina de desambiguació.

Xevi 20:16 11 oct, 2004 (UTC)

Ara que hi penso, Api i API son planes diferents, la viquipedia distingeix majuscules/minuscules. Xevi

bestieses

Això son algunes de les bestieses que s'han posat a la wiki


Onomasticon Cataloniae De Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure. ter

Reciclatge De Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure. Això és una merda!

Gestapo De Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure. 3644 lluis companys va ser el millor president k vam tenir i per culpa del puto franco de merda el van afusellar.... visk catalunya!!!!! <=MaR!a=> ANTIFEIXISTA SEMPRE.... (hoy vosotros me juzgais a mi pero tarde o temprano la historia os juzgara a vosotros y ese juicio sera irrevocable) Segons lluis companys en el seu judici...

Apostasia De Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure. ©


http://www.colectivolambda.com/grupuni/apostasia.htm

L'apostasia és la renúncia a la fe cristiana rebuda per mitjà del baptisme. És a dir, la renúncia explícita i voluntària a les creences i dogmes de l'Església que, se suposa, són rebudes en el sagrament del baptisme per la gràcia de l'Esperit Sant, encara que en aqueix instant l'interessat no tinga consciència d'això ni posseïsca capacitat crítica per a decidir si estarà o no disposat algun dia a abraçar voluntàriament eixa fe. Per extensió l'apostasia també pot considerar-se en general com l'abandó de la religió que es professa. L'apostasia és l'únic mitjà a què l'Església Catòlica reconeix validesa perquè una persona batejada puga deixar de pertànyer a ella de forma voluntària, ja que l'allunyament de la pràctica, en absència d'una manifestació formal de rebuig de la fe, no comportaria per a l'Església cap situació especial, i d'altra banda l'expulsió del si de l'Església per part de les autoritats religioses pertinents sense ser sol·licitada per l'interessat no constitueix apostasia, sinó excomunió.


Urà (déu) (Revisió de 17:44 19 feb, 2004) una merda


15:15 20 feb, 2004

Urà (déu) (Revisió de 17:45 19 feb, 2004) El miquel i l'Amadu són els més guapos del món ha ha ha ha !!!!!!!!!!!

Macia De Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure. 25 d'abril


Companyia Etilica dels Almobirres De Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure. En plena campanya de Reconquesta nacional, va fer-se palesa la necessitat d'organitzar una gran massa de combatents disposats a lluitar pel país i també a ser cèlebres pels seus mèrits alcohòlics. Reunits en assemblea constituent, l'anomenada Alta Comandància aprovà la fundació de la gloriosa i il·lustre COMPANYIA ETÍLICA DELS ALMOBIRRES (CEA) com a organització etílica, independent, catalana i d'alliberament nacional. ALTA COMANDÀNCIA: Comandant en cap: ROGER DE GOT Capitans generals: BERENGUER D'EMBRIAGUESA, BERNAT DE CUBATAFORT Cronista oficial: ROM MUNTANER ALMOBIRRES: MARTINI DE LOGRAN - GUILLEM DE GINEBROT - JOAQUIM DE VALÈNCIA - TOMEU EL CANUT


. Buirac

Determinant indefinit que hom aplica a un subtantiu que representa un concepte que es presenta per primera vegada en el discurs.

Exemple: Una vegada hi havia un rei. El rei tenia una filla. Aquesta filla es va enamorar d' un príncep... (la primera vegada que apareix un concepte va amb un i la segona amb un altre determinant (un article o un demostratiu).


Ronaldinho De Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure.

Déu Suprem Helema de Borbó De Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure. (Revisió de 12:29 27 ago, 2004) Infanta d'Espanya, és coneguda per ser la més lletja princesa de tot el món.


Plàcid Pérez Bru 17:54 12 oct, 2004 (UTC)


Imatges

Per les imatges, no tinguis por de carregar-les massa grosses, pq es pot fer que surtin a la mida que vulguis a l'article, mira l'exemple d'aqui sota (clica a sobre per veure la imatge original) Xevi 22:13 12 oct, 2004 (UTC)

Dimensions de la bandera 1:2