Usuari Discussió:Habicht/2015-2017

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Discussions desateses

Hola Habicht!

Ja torna a funcionar amb normalitat el Viquiprojecte:Discussions desateses, t'escric aquest missatge perquè molt probablament no hagis rebut cap notificació. Encara no sabem perquè no es reben les notificacions a l'espai de noms 103 (Viquiprojecte discussió), s'ha demanat a phabricator que s'ho mirin però de moment no hi ha resposta.

Moltes gràcies de participar!

--GerardBot (disc.) 16:20, 5 gen 2015 (CET)

Notificacions de viquiprojecte

Hola Habicht!

Hem detectat un possible bug a l'espai de noms 103 (Viquiprojecte discussió:) que fa que les mencions no es notifiquin. Per investigar-ho s'ha fet una menció vostra a Viquiprojecte Discussió:Prova. Us agrairíem que allà mateix informessiu de si us ha arribat la notificació de la menció i si us arriben normalment les notificacions de Viquiprojecte discussió:Discussions desateses. 
Moltes gràcies per la vostra col·laboració,  --GerardBot (disc.) 14:02, 8 gen 2015 (CET)

article

Hola, et passo un enllaç per si és del teu interès ;-) Salut! --Solde (disc.) 11:24, 26 gen 2015 (CET)

@Solde: Gràcies! Interessant, però no sé si ho podem aprofitar per aquí la Viquipèdia. Per cert, tinc les muntanyes del Tirol una mica abandonades. A veure si un dia m'hi torno a posar ;) --Habicht (disc.) 11:32, 26 gen 2015 (CET)

SUL

Utilitzo un compte unificat, i el meu compte principal és el de ca.wikipedia. Estic intentant usurpar el compte Habicht a en.wikipedia.

I'm using a unified account, and my main account is the one in ca.wikipedia. I'm trying to usurp the account Habicht in en.wikipedia.--Habicht (disc.) 12:38, 14 març 2015 (CET)

Esborrar traduccions deixades

Hola Habicht! Estava revisant els articles que resten a Categoria:Pàgines d'usuari creades per bot i he vist que tens 2 traduccions a mig gas fetes en el bot de proves (i abandonat) de l'Anskarbot. Creus que podria esborrar les pàgines o tens intenció de recuperar-les?

--KRLS , (disc.) 12:27, 31 ago 2015 (CEST)

Categoria:Comunitats anarquistes

Hola Pau! La Categoria:Comunitats anarquistes està marcada amb la plantilla que indica que té menys de cinc articles des del mes de juny de l'any passat, pel que hores d'ara compleix els requisits per ser esborrada. Creus que pot arribar a cinc en breu o, per el contrari, l'acabem esborrant? Parlem! --Yuanga (disc.) 00:17, 11 feb 2017 (CET)