Usuari Discussió:Llatpic

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Llatpic/Arxiu 1 en data 01-12-2022.

Proposta d'esborrament de la pàgina "Assemblea de Representants per la República"

1
Quetz72 (discussiócontribucions)

Proposta d'esborrament de la pàgina «Assemblea de Representants per la República»

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Assemblea de Representants per la República», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --~~~~

Resposta a «Proposta d'esborrament de la pàgina "Assemblea de Representants per la República"»
Loupeter (discussiócontribucions)

Hola Llatpic! Em poso en contacte amb tu perquè he trobat que el passat 11 de juny vas posar la plantilla de proposta d'esborrat a l'article Temporada 2022-23 de l'AEC Manlleu però no has completat la proposta, ni tan sols vas escriure el motiu pel que consideres que caldria suprimir-la. Et deixo aquí l'enllaç que descriu el procediment que has de seguir per a fer una proposta de supressió d'un article: Ajuda:Esborrar pàgines. Pel que fa a aquest cas, caldria que o bé completis la proposta per tal que pugui ser discutida i votada per la comunitat o bé retiris la plantilla. Gràcies.

Resposta a «Temporada 2022-23 de l'AEC Manlleu»

Cita sobre 'Fonts fiables' a Discussió:República Catalana

2
Resum per Llatpic

Enllaç explicatiu.

Libero (discussiócontribucions)

Hola, has encetat com a tema nou de discussió una secció «Fonts fiables». Allà hi copies una intervenció com a signada a 21:39, 24 nov 2022. potser m'hagi perdut, però voldria saber d'on ve la cita per a veure'n el context.

Llatpic (discussiócontribucions)
Cap més tema anterior