Usuari Discussió:Noemí Garcies/proves/Clúster Biotecnològic i Biomèdic de les Illes Balears, BIOIB

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Com crear una pàgina[modifica]

Hola Noemí Garcies! Encantat d'ajudar-te com a mentor. Aviam, començar a editar a la Viquipèdia és una mica com començar a anar en bicicleta sense tenir molta pràctica caminant: és possible però tot és més senzill si saps caminar bé. En aquest sentit, tot és més sezill si saps editar pàgines ja existents, millorant-les. Fes un cop d'ull a Ajuda:Com es modifica una pàgina, on es respon a les preguntes més freqüents de nous editors.

De moment has fet un primer bon pas: crear aquest article com a una subpàgina de la teva pàgina d'usuària. Aquí pots fer tantes proves com vulguis. Pots aprendre més a Ajuda:Com iniciar una pàgina. Dues millores evidents que té l'article actualment és que els anllaços externs han de ser afegits a una secció pròpia al final de l'article i no enmig del text, tal i com s'explica a Viquipèdia:Enllaços externs. Llavors és molt important que el text estigui referenciat, especialment en un article com aquest on pot haver un risc d'autopromoció (no ho dic per tu, ho dic des de la perspectiva dels editors de la Viquipèdia que amb molta freqüència han de fer front a articles de persones o entitats de poca rellevància amb interessos no enciclopèdics. Si el BIOIB és rellevant llavors haurà obtingut alguna cobertura en publicacions independents o acadèmiques. És molt important referenciar les dades oferides al text amb aquestes publicacions. Mira Viquipèdia:Citau les fonts.

Bé, amb això ja tens feina a fer.  :) Aniré seguint les teves edicions en aquesta pàgina i et deixaré comentaris quan sigui oportú. Si tens preguntes només has de fer-la a la pàgina de discussió més adient (aquí o en una altra pàgina) afegint "{{u|QuimGil}}". Això farà que rebi una notificació per correu, tal i com potser he fet jo afegint el teu nom d'usuària a dalt. Vinga, molta sort i moltes gràcies per contribuir a la Viquipèdia!--QuimGil (disc.) 20:09, 2 feb 2014 (CET)[respon]