Viquipèdia:Avaluació d'articles/Díptic de Crucifixió i Judici Final

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Díptic de Crucifixió i Judici Final[modifica]

Díptic de Crucifixió i Judici Final (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)Es tracta d'una més de les obres del gran Jan van Eyck que entra a formar part dels articles ampliament documentats de les seves obres. Va ser distingit amb AdQ a la WP-EN i n'he fet la traducció. Us agrairé qualsevol suggeriment / exigència per tal de millorar-lo encara més, ja que de moment tant sols m'he limitat a la traducció.--amador (disc.) 17:24, 30 gen 2013 (CET)[respon]

Magnífic article, pel que jo he pogut verificar artísticament està tot bé. T'assenyalo uns petits detalls per si tens l'amabilitat de tenir-los en compte:
  • Posar la data a la plantilla de l'article la de la fitxa del museu (c. 1430). En cas contrari hauries de posar des de la primera data fins l'última possible que donen els diversos autors. I crec que això ja ho expliques a la secció corresponent.
  • La frase que has posat:«... amb solidaritat pel destret de les figures centrals». La canviaria per«... amb destresa per superar la difícil col·locació de les figures centrals».(O alguna cosa semblant).
  • En ser una traducció de l'anglès has posat l'enllaç a la Verge de la Mercè. No crec que sigui la de la Mercè (protectora de captius), el seu culte i la seva representació es va estendre per altres països des de Barcelona i es va produir majoritàriament a partir del segle XVI, per tant crec que la que es refereix el article és a la Verge de la Misericòrdia, que es mostra sempre en la iconografia amb la capa oberta i recollint-se en ella tot tipus de persones (no solament captius), i que ja es representava a diversos països des de molt abans.--MarisaLR (disc.) 15:12, 3 març 2013 (CET)[respon]